نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل refresh صفحه و کش شدن اطلاعات در سرویس دهنده اینترنت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Ehsan Rafsanjani
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    105

    مشکل refresh صفحه و کش شدن اطلاعات در سرویس دهنده اینترنت

    با سلام خدمت دوستان
    بعضی از سرویس دهنده های اینترنت و ispها بعضی اطلاعات رو کش می کنن حالا مزیت این کار رو دقیقا نمی دونم ولی معایبش شامل حال ما شده!!!
    یعنی اطلاعات وقتی روی سرور update می شه بستگی به حال سرور از یک دقیقه تا 1 ساعت بعد بدون تغییر میمونه و مدام باید control+f5 استفاده نمود
    این وضعیت وقتی بدتر می شه که مثلا برای vertifacation code صفحه لوگین یک تصویر درست کردی و اگه کاربر یک بار اشتباه کرد دیگه عکس کد امنیتی عوض نمی شه و login کردن دیگه امکان پذیر نیست (من از سرویس etisalat - UAE استفاده می کنم)
    البته بعضی سایتها اصلا مشکلی ندارن مثل یاهو یا سایتهای دیگه
    کسی از دوستان می تونه کمکم کنه ! (قبلا یه تاپیک در این مورد خونده بودم ولی پیداش نکردم)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Ehsan Rafsanjani
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    105
    من دستور زیر رو هم توی روال pageload قرار دادم ولی بازم جواب نداد
    Response.Cache.SetCacheability(HttpCacheability.No  Cache)

    از این تگ ها هم توی head صفحه استفاده کردم و باز هم متاسفانه جواب نداد
    <meta http-equiv ="Expires" content ="Mon, 06 Jan 1990 00:00:01 GMT" />

    <meta http-equiv ="Expires" content ="0" />
    <meta http-equiv ="Pragma" content ="no-cache" />
    <meta http-equiv ="Chache-Control" content ="must-revalidate" />
    <meta http-equiv ="Chache-Control" content ="max-age=0" />
    <meta http-equiv ="Chache-Control" content ="no-cache" />




    از روش بهروز راد هم استفاده کردم:
    http://www.barnamenevis.org/sh...light=no-cache

    ولی فقط توی فایرفاکس جواب میده و توی اینترنت اکسپلورر کار نمی کنه !!!!!!!
    دیگه راه حلی به نظرم نمی رسه؟؟؟
    اینم لینک آزمایشی که براتون گذاشتم
    http://ehsanrafsanjani-1.at.vwdhosti.../default2.aspx


    کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله Ehsan Rafsanjani : پنج شنبه 24 فروردین 1385 در 21:19 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Ehsan Rafsanjani
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    105
    به نظرم مشکل فقط در image هاست و من متاسفانه هیچ دلیلی برای اینکه عکس ها رفرش نمیشه پیدا نکردم
    البته یه راه حل موقتی اینه که اصلا هوشمندانه نیست و فقط از روی ناچاریه!!!!

    image.ImageUrl = "someimage.gif?randomstring"

    که به این ترتیب هر بار یه تصویر جدید در کش ذخیره می شه ولی این فقط پاک کردن صورت مسئله است؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771
    جناب ببخشید من چک کردم تصویر سمت راست مدام عوض می شه و مشکلی نداره, پس شما چرا این مشکل رو دارید ؟
    مطمئن هستید IE خودتون رو دستکاری نکرده اید ؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    برای من هم مشکلی نداشت

  6. #6
    کاری که شما انجام دادید درسته. آیا دلیلی داره که می خواهید اسم فایل همیشه یک چیز خاص باشه؟ اصلا خود نام فایل رو رندوم بزارید.

تاپیک های مشابه

  1. refresh صفحه و دردسرهای آن
    نوشته شده توسط shahramasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 26 تیر 1391, 12:20 عصر
  2. refresh کردن یک صفحه از داخل صفحه دیگر
    نوشته شده توسط mahdi939 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 26 خرداد 1386, 11:21 صبح
  3. مشکل Refresh تصویر...
    نوشته شده توسط aloneman2005 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 27 اردیبهشت 1386, 11:05 صبح
  4. refresh کردن یک رکورد
    نوشته شده توسط MNosouhi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 16 دی 1385, 10:00 صبح
  5. refresh کردن صفحه نمایش
    نوشته شده توسط ARA در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 17 مهر 1385, 10:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •