نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چطوری میتونم وقتی موس رو بردم رو یه div تغییراتی روش ایجاد بشه؟

  1. #1

    چطوری میتونم وقتی موس رو بردم رو یه div تغییراتی روش ایجاد بشه؟

    مثلا وقتی رو دایو موسم بره ...
    مخام border دایو من رنگش عوض شه یا دایو من یکم بیاد جلو تر یعنیبه سمت چشم ما بیاد روبرو!!!
    و یکسری تغییرات دیگه .. میدونم ازhover استفاده میشه ... ..
    اما مشکل اینه که نمیدونم اون کارها رو با چه عناصری انجام بدم؟!!!!

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    یزد
    پست
    210

    نقل قول: چطوری میتونم وقتی موس رو بردم رو یه div تغییراتی روش ایجاد بشه؟

    اول باید به عنصر مورد نظر خود کلاس یا id بدی بعد تو css باید به شکل زیر بنویسی
    #mydiv:hover{
    border:1px solid #000;

    transform:scale(1.1,1.1);
    -ms-transform:scale(1.1,1.1); /* IE 9 */
    -webkit-transform:scale(1.1,1.1); /* Safari and Chrome */
    -moz-transform:scale(1.1,1.1); /* mozilla */
    -o-transform:scale(1.1,1.1); /* opera */
    }


    کد اول که border رو تنظیم میکنه وبقیه css3 هست که در مرورگرای قدیمی پشتیبانی نمی شه به همین خاطر قبل از transform از webkit و ms و..باید استفاده بشه

تاپیک های مشابه

  1. چطوری میتونم یک فایل html رو در دلفی باز کنم
    نوشته شده توسط object در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1384, 08:12 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 23 اردیبهشت 1384, 17:23 عصر
  3. چطوری میتونم واسه فلش تو vb.net کلیک بزارم??????
    نوشته شده توسط mikhak در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 28 فروردین 1384, 08:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •