نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: جدا کردن عدد از متن

  1. #1

    جدا کردن عدد از متن

    سلام
    میخواستم بدونم تو وی بی میشه عدد رو از متن جدا کرد
    مثلا عدد 214 را از این متن خارج کند "فیش214"
    باتشکر

  2. #2
    با چک کردن حرف به حرف حروف و کد اسکیشون میشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    اگه منظورتون رو نفهمیدم ، معذرت میخوام

    مثلا اگه بگید( val(text1.text
    مگه مشکلتون حل نمی شه ؟؟؟
    (فرض بر اینکه عبارت در تکست باکس ریخته شده)

    موفق باشید

  4. #4
    Val فقط اعداد سمت چپ رو میکشه بیرون. مثلا حاصل Val این رشته "54hgg7g" میشه 54 در حالی که یه 7 هم در رشته بود. یا Val این رشته "k46hh7g" میشه 0.

  5. #5
    val مقدار عدی رو میده
    left از سمت چپ جدا می کنه
    right از سمت راست جدا می کنه
    Mid از وسط جدا می کنه
    len طول رو میده
    با توابع بالا بازی کن

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    حرف به حرف بخونید. با تابع IsNumeric عدد بودن آن را تشخیص دهید.

  7. #7
    از همتون خیلی ممنونم
    توجه داشته باشید که حروف ثابت نمی باشد مثلا ممکن است به جای کلمه فیش بنویسد "سند"
    ممکن است بین متن وعدد فاصله باشد وممکن است نباشد
    ولی چیزی که ثابت است این است که اول متن نوشته میشود بعد عدد.
    راستی با API نمیشه؟
    با تشکر مهدی موسوی
    آخرین ویرایش به وسیله 123 : شنبه 19 فروردین 1385 در 22:08 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    با روشی که خدمتون ارایه کردم به پاسخ می رسیدید. کافی بود کمی روش کار می کردید.

  9. #9

    مرسی ولی

    در وی بی جواب میده ولی من توی excel در قسمت ماکرو نویسی نیاز دارم که جواب نمیده. ولی با رهنمایی شما یه چیزی نوشتم که جواب داد. برای شما هم مینویسم.
    *********************Dim ee, i As Integer
    ************************Dim tx As String
    ee = Len(Cells(1, 1).Value)***************p
    For i = 1 To ee***********************p
    tx = Right(Cells(1, 1).Value, i)************ p
    If IsNumeric(tx) = False Then Exit For*******p
    *******************************Next i
    ******************************i = i - 1
    Cells(1, 2).Value = Right(Cells(1, 1).Value, i)***p

    حروف p و * را ندیده بگیر

  10. #10
    خوب چرا از تگ کد استفاده نمیکنی که این همه هم به خودت زحمت ندی.

  11. #11
    دستت درد نکنه آقا سهراب

  12. #12

    Question تگ کد

    میشه برام بیشتر توضیح بدی یا یه مثال بگذاری.
    خیلی از شما ممنونم.مرسی
    با تشکر موسوی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •