صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمایش نتایج 81 تا 108 از 108

نام تاپیک: استفاده از برنامه های .net بدون framework

  1. #81
    کاربر دائمی آواتار Microsoft.net
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    584
    در مورد سوالت اولی که گفته بودی می شه برنامه ای در دات نت نوشت که بدون فریم ورک کار کنه ؟ جوابت مثبته ولی یه شرط داره و اونم این که برنامتو باید در Unsafe Mode یا به تعبیری دیگه به صورت Unmanage Code بنویسی و چون این ویژگی فقط در زبانهای C Family قابل پیاده سازی از لحاظ طراحی کامپایلر هست در نتیجه در vb.net نمیشه همچین کاری رو انجام داد .

  2. #82
    کاربر دائمی آواتار pooyanm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Esfahan - Iran
    پست
    567
    نقل قول نوشته شده توسط Microsoft.net
    در مورد سوالت اولی که گفته بودی می شه برنامه ای در دات نت نوشت که بدون فریم ورک کار کنه ؟ جوابت مثبته ولی یه شرط داره و اونم این که برنامتو باید در Unsafe Mode یا به تعبیری دیگه به صورت Unmanage Code بنویسی و چون این ویژگی فقط در زبانهای C Family قابل پیاده سازی از لحاظ طراحی کامپایلر هست در نتیجه در vb.net نمیشه همچین کاری رو انجام داد .
    ممنونم این روش رو ترجیح می دم. می خواستم بی خیال C#‎ بشم که این روش را پیشنهاد کردید اگه می شه کمی بیشتر توضیح بدید یا حداقل چند واژه کلیدی معرفی کنید تا خودم توی گوگل جستجو کنم.

  3. #83
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    نقل قول نوشته شده توسط pooyanm
    سلام بحث واقعا جالبی بود ولی من هنوز به یک راه حل قطعی برای نوشتن با دات نت و اجرای مستقل از اون نرسیدم مشکل من به این شکله که:

    من برای معرفی منابع یک برنامه Cross-Platform به ویندوز و لینوکس دو برنامه کوچک جداگانه نوشتم برای ویندوز با دلفی که مشکل .net هم نداره حالا من این برنامه کوچک را به C#‎ 2005 تبدیل کردم فقط برای اینکه توسعه در این ساختار و Syntax شی گرا را به vb, Delphi, VC ترجیح می دم چون شباهت زیادی به Syntax جاوا داره. در نتیجه من فقط به خاطر ساختار نگارشی C#‎ می خوام اونا جایگزین دلفی کنم. تاکید می کنم به کتابخانه ها و امکانات چندانی از C#‎ نیاز ندارم فقط می خوام برنامه ام یک exe برای معرفی منابع داشته
    باشه که سورس اون با ساختار زبان C#‎ باشه.

    حالا چه روشی برای اجرای بدون وابستگی به .netfx مناسب من هست.

    در ضمن آیا C#‎ Builder می تونه بدون نیاز به .net framework این Syntax را در اختیار من بذاره.
    C#‎ کتابخانه و امکانات چندانی نداره! اصلا میشه گفت C#‎ کتابخانه ای نداره! شما هرچی استفاده می کنید بعنوان کتابخانه مربوط به .نت هست حالا اگر از C#‎ خوشت می آید بشین یک کامپایلر برای خودت بنویس

  4. #84
    کاربر دائمی آواتار Microsoft.net
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    584
    ببین دوست عزیز مطلبی که من گفتم فقط جواب سوالت بود ولی آیا استفاده از روش فوق به صورت روتین کار منطقی هست یا نه ؟ قطعا جواب نه هست چرا که اساس پلت فرم دات نت و ویژگیهای منحصر به فردش فقط زمانی میسره که بتونی از کلاسهای فریم ورک استفاده کنی
    در مورد مود برنامه نویسی Unsafe اینو بگم که کدی که درش می نویسی دات نت به هیچ عنوان کنترلی روش نداره در نتیجه به طور مثال تمامی متغیر ها یا object ها تو باید به صورت اشاره گر تعریف کنی و با آدرس اونها در حافظه کار کنی و یا اینکه چون Garbage Collector ای دیگه وجود نداره Life cycle تمامی object هاتو باید خودت کنترل کنی و .... 1001 نکته دیگه عملا از unsafe در کاربردهای خاص استفاده می شه نه اینکه همیشه و به صورت روتین

  5. #85
    @Microsoft.NET:
    در مورد سوالت اولی که گفته بودی می شه برنامه ای در دات نت نوشت که بدون فریم ورک کار کنه ؟ جوابت مثبته ولی یه شرط داره و اونم این که برنامتو باید در Unsafe Mode یا به تعبیری دیگه به صورت Unmanage Code بنویسی
    ***لطفا" شرط ادب را رعایت نمایید*** (مدیریت)
    اولا کد Unsafe هیچ ربطی به کد Unmanaged نداره. ثانیا، دلیلی نداره برنامه ای که حاوی کد Unsafe و یا حتی Unmanaged باشه بدون نیاز به .NET Farmework اجرا بشه. در هر دو حال اجرای برنامه وابسته به وجود .NET Framework هست مگر اینکه با استفاده از ابزارهای خاصی مثل ngen و یا eXno Code برنامه به کد نیتیو تبدیل بشه.
    روش انجام این کار و جزئیات اون هم توی این تاپیک شرح داده شده.

    و چون این ویژگی فقط در زبانهای C Family قابل پیاده سازی از لحاظ طراحی کامپایلر هست در نتیجه در vb.net نمیشه همچین کاری رو انجام داد .
    VB.NET و C#‎ در این زمینه کاملا مشابه عمل می کنن (کدهای Unmanaged و اجرای برنامه های اون بدون نیاز به فریم ورک). فقط VC.NET می تونه کدهای ترکیبی هم داشته باشه (Managed و Unmanaged) که دو زبان دیگه نمی تونن.

    @pooyanm:

    در مورد روشهای استقلال برنامه نسبت به فریم ورک و روش اون توی همین تاپیک و تاپیکهای دیگه توضیح داده شده، در مورد اینکه C#‎ Builder می تونه کد مستقل از فریم ورک تولید کنه هم جواب منفیه. در مورد تاپیک اولت هم دلیل اومدنت به سمت C#‎ واضح نیست، بیشتر توضیح بده.

    من برای معرفی منابع یک برنامه Cross-Platform به ویندوز و لینوکس دو برنامه کوچک جداگانه نوشتم برای ویندوز با دلفی که مشکل .net هم نداره ...
    آخرین ویرایش به وسیله علیرضا مداح : سه شنبه 25 مهر 1385 در 20:02 عصر

  6. #86
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    یک راه اینه که برنامه ات رو با استفاده از برنامه کمکی NGEN که بهمراه وِیژوال استودیو دات نت ارائه میشه تبدیل به نسخه Native کنی.

    نپرس چطوری، سایت برنامه نویس رو برای کلمه کلیدی NGEN جستجو کن.

  7. #87
    کاربر دائمی آواتار pooyanm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Esfahan - Iran
    پست
    567
    C#‎ کتابخانه و امکانات چندانی نداره! اصلا میشه گفت C#‎ کتابخانه ای نداره! شما هرچی استفاده می کنید بعنوان کتابخانه مربوط به .نت هست حالا اگر از C#‎ خوشت می آید بشین یک کامپایلر برای خودت بنویس
    دیر گفتی! من قبلا به این فکر افتادم یک موقعی یک سری طرح هایی هم در سر می پروراندم و این مرحله را پشت سر گذاشتم ولی انجام این کار به صورتی که به زودی قابل استفاده بشه از عهده یک نفر برنمیاد اگر شما چند نفر ایرانی علاقه مند به کار گروهی پیدا کردی! که روی پروژه ای که هیچ جای فروشی نداره در نتیجه Open Source ارائه می شه کار کنن من حاضرم در حد بضاعت همکاری کنم. اما حالا که من اون قدر انگلیسی تسلط ندارم که جای دیگه ای از دنیا دنبال درمان درد بگردم دلیل اینکه مزاحم C#‎ شدم را می شه فهمید.
    در مورد روشهای استقلال برنامه نسبت به فریم ورک و روش اون توی همین تاپیک و تاپیکهای دیگه توضیح داده شده
    من هم خیلی از زحمات شما سپاسگذارم و فعلا روش ngen را برای کاربرد خودم مناسب تر دیدم.
    در مورد تاپیک اولت هم دلیل اومدنت به سمت C#‎ واضح نیست، بیشتر توضیح بده.
    توضیحی بیشتر از این ندارم که شخصا از کارکردن با Syntax دلفی متنفرم مخصوصا که با روش شی گرایی در دلفی به طور کامل آشنا نیستم و برنامه ای هم که نوشتم در حال گسترش به یکی دو هزار خطه که مثل یک کلاف سردرگم شده که هر بار می خوام تغییری در اون بدم با یک ساختاری که برای من نامانوسه و اصول شی گرایی زبان هم در اون لحاظ نشده روبرو می شم و این کار توسعه برنامه را کند کرده. پس با این شیوه نگارش C#‎ بهتر می تونم کار را ادامه بدم.
    نپرس چطوری، سایت برنامه نویس رو برای کلمه کلیدی NGEN جستجو کن.
    متاسفانه هنوز به مرحله پرسیدن اون سوال نرسیدم! من همیشه سعی می کنم جواب سوالاتم رو از جستجو در اینجا و گوگل بدست بیارم مگر سوالاتی که کمی جنبه تجربه شخصی داره و یا به دلیل اطلاعات کمم نمی دونم باید به دنبال چه واژه های کلیدی بگردم.

    ولی من فعلا نتونستم ngen را پیدا کنم چون یک CD برای C#‎ 2005 تهیه کردم و فقط همین زبان را نصب کردم. حالا هیچ جایی اثری از ngen نیست. اگر ممکنه بگید که برای این فایل کدوم یک از پنج سی دی را بگیرم. امیدوارم مجبور نشم هر 5 سی دی را بگیرم همین یکی به اندازه کافی منو دنبال خودش به همه اسرار دات نت رهنمون شده چه برسه به 5 تا!

  8. #88
    کاربر دائمی آواتار amirsadeghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    system32\amir.ocx
    پست
    514
    ولی این کا رها جواب نمیده ( لااقل رو سیستم من )
    من بیشتر شو امتحان کردم

  9. #89
    مطالبی که به موضوع یک تاپیک مربوط نیستند مطرح نکنید ، و جواب ندید .
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  10. #90

    net framework

    آقا net framework 2 در همیه کامپیوترا نصب میشه یا نه

  11. #91
    می شه؟ ولی حتما باید dll های آن برنامه هم قرار داد.

  12. #92
    پس نتیجه این بحث این شد :

    عملا راه سریع ، راحت و مناسبی برای اجرای برنامه نوشته شده تحت دات نت بدون نصب بودن دات نت فریمورک وجود نداره

  13. #93
    این insallsheild به همراه چه برنامه ای ارائه شده؟ در داخل .net وجود نداره؟؟

  14. #94
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    در داخل .net وجود نداره؟؟
    نه، وجود ندارد.

  15. #95
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    443
    حداقل 5 ماه از ارسال اخرین پست میگذره . حتما تا حالا دوستان تجربیات مفیدی رو در این زمینه(بحث تاپیک) بدست آوردند . یکی از کاربرای این سایت (miladr) ابزار مفیدی رو برای استفاده از برنامه های دات نت بدون نیاز به .NetFramework پیدا کرده که توصیه میکنم یه نگاهی بهش بندازید .:
    لینک تاپیک

  16. #96
    کاربر دائمی آواتار sarnev6t
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    انتهای پارک وی (جردن جنوبی) || (ته طهرون)
    پست
    153
    سلام اگه گذر کسی به اینجا افتاد یه سریم به این آدرس بزنه
    https://barnamenevis.org/showth...833#post459833

  17. #97

    بله اجرای برنامه های .NET بدون .NET FX

    بله میشه اینکارو کرد

    XENOCODE POSTBUILD

    http://www.xenocode.com/


    .NET Reactor

    هر دو اینکار رو میکنن

    اما فایل اجرائی بسیار حجیم میشه

  18. #98
    خوب احتمالا می دانید ، استفاده از این گونه ابزار Performance را به شدت پایین می آورند .

    توصیه می کنم دوستان دات نت کار ، حتی برای افزودن به اطلاعاتشون هم که شده ، مقاله زیر را مطالعه کنند:
    برنامه نویسی Native (بدون دات نت) یا managed (با دات نت) ؟

  19. #99
    نقل قول نوشته شده توسط omid_Ahmadi مشاهده تاپیک
    می تونید از eXno Code استفاده کنید (اگر اسمش رو درست نوشته باشم).
    نقل قول نوشته شده توسط omid_Ahmadi مشاهده تاپیک
    :

    و یا eXno Code ..............

    xenocode
    .

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  20. #100

    نقل قول: استفاده از برنامه های .net بدون framework

    من یه راه حل مناسبی برای خلاص شدن از نصب فریم ورک دارم.
    برنامه ای هست به اسم Thinstall. این برنامه برای ساختن برنامه های پرتابله. با این برنامه می تونید برای ساختن یک پرتابل از برنامه خودتون استفاده کنید. کاری که این برنامه می کنه اینکه فریم ورک رو به صورت پرتابل روی دستگاه نصب می کنه و به راحتی برنامه ای رو که نوشتید اجرا می کنه.
    در ضمن توی خود سایتش به صورت اختصاصی روش پرتابل کردن دات نت فریم ورک رو یاد داده. این برنامه رو خودم تستش کردم کار می کنه.
    امید وارم ازش لذت ببرید.

  21. #101
    کاربر دائمی آواتار navid_8x
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    130

    نقل قول: استفاده از برنامه های .net بدون framework

    سلام، من خودم عاشق syntax خوبه C#‎ هستم، ولی چاره نیست. امیروارم ماکروسافت به مشکلات نصب دات نت رسیدگی کنه. شاید vista خودش دات نت رو داشته باشه.
    من به دوستان عزیز پیشنهاد می کنم اگه می خواین با C++‎ کار کنن با ماله microsoft کار نکنن چون خیلی وقت گیره. C++‎Builder هم خیلی راحته هم به .net وابسته نیستش.

  22. #102
    کاربر تازه وارد آواتار Saeed_script
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    42

    نقل قول: استفاده از برنامه های .net بدون framework

    دوای درد همه اینها Xenocode 2006 است ، dll هایی از net. که برنامه شما به آن احتیاج دارد ، را با dll ها و یا فایل های exe شما ادغام میکند.
    در ضمن این نرم افزار dll ها را خیلی بهتر از Refelector باز می کند و
    قابلیت مبهم سازی کد را نیز دارا می باشد !
    !!!!!!!

  23. #103
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740

    نقل قول: استفاده از برنامه های .net بدون framework

    سلام.
    ببخشید یه سوال برای من پیش اومد که شاید خیلی بدیهی باشه. ( ببخشید)

    همه مون می دونیم که برنامه هایی که با Net. نوشته میشن Platform Independent هستن. یعنی وظیفه ( یا یکی از وظایف ) Net Framework. اینه که این فایل Exe ما رو که حاوی IL هست بگیره و با ابزارهایی که گفتین اونرو به کد Native ماشینی که داره روش اجرا میشه تبدیل کنه.

    حالا یه سوال. این برنامه xencode که معرفی شد و ngen ، اگر ازش استفاده کنید و با اون یک فایل اجرایی exe به صورت native درست کنید ، آیا این فایل به دست آمده در کامپیوتر دیگری که به احتمال زیاد ممکنه Platform اش با سیستم شما فرق کنه اجرا میشه؟

    ممنون.

  24. #104
    کاربر تازه وارد آواتار Saeed_script
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    42

    نقل قول: استفاده از برنامه های .net بدون framework

    نقل قول نوشته شده توسط reza6384 مشاهده تاپیک
    سلام.
    ببخشید یه سوال برای من پیش اومد که شاید خیلی بدیهی باشه. ( ببخشید)

    همه مون می دونیم که برنامه هایی که با Net. نوشته میشن Platform Independent هستن. یعنی وظیفه ( یا یکی از وظایف ) Net Framework. اینه که این فایل Exe ما رو که حاوی IL هست بگیره و با ابزارهایی که گفتین اونرو به کد Native ماشینی که داره روش اجرا میشه تبدیل کنه.

    حالا یه سوال. این برنامه xencode که معرفی شد و ngen ، اگر ازش استفاده کنید و با اون یک فایل اجرایی exe به صورت native درست کنید ، آیا این فایل به دست آمده در کامپیوتر دیگری که به احتمال زیاد ممکنه Platform اش با سیستم شما فرق کنه اجرا میشه؟

    ممنون.
    بله ، حق با شماست ، بدیهی است که در یک platform دیگه اجرا نمی شه ، این هم ضعف Net Framework. است ، که در زبان هایی مثل جاوا که از ماشین مجازی استفاده می کنند ، این مشکل حل شده. ولی Desktop Application های .net کجا و جاوا کجا؟!

  25. #105

    نقل قول: استفاده از برنامه های .net بدون framework

    ولی من فکر نمی کنم بشه
    چون برای اجرای برنامه های دات نت نیاز به CLR و JIT هست اونا رو می خواید چه کار کنید
    نه نمیشه باید دات نت نصب باشه

  26. #106
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Ram
    پست
    322

    نقل قول: استفاده از برنامه های .net بدون framework

    سلام دوستان من هم فکر می کنم که این کار انجام پذیر نیست.تا حالا توجه کردید که چرا برنامه install Shield زمان نصب به .NET FrameWork نیاز داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه این کار انجام می شد خود microsoft اون را مطرح می کرد و یا install Shield از اون راه استفاده می کرد.

    تا حالا فکر کردید اگر فرهنگ لغت نبود هیچ کس نمی تونست زبان ها را به یکدیگر تبدیل کنه.حکایت .NET FrameWork هم مثل اون فرهنگ لغت اگه نباشه کد های دات نت به زبان ماشین تبدیل نمی شه.
    با تشکر ITMICRO

  27. #107

    نقل قول: استفاده از برنامه های .net بدون framework

    یک بدی دات نت هم این هست که سورس برنامه تو فایل exe هست با هر برنامه ای هم مخفی بشه کرکرها آنپک میکنند. البته سال 83 یا 84 که این موضوع رو به استادم گفتم گفت خوبه دیگه برنامه های تحت ویندوز هم OpenSource میشن !

  28. #108

    نقل قول: استفاده از برنامه های .net بدون framework

    سورس همه برنامه در فایلهای اجرایی آنهاست ولی اکثر اونها Native است و به زبانی که نوشته شده نیست
    دلیل وجود کدمیانی در فایلهای اجرایی دات نت فلسفه وجودی دات نت است که مزیت های آنها را تضمین می کند
    بهتر است ابتدا دات نت را بشناسیم
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

صفحه 3 از 3 اولاول 123

تاپیک های مشابه

  1. Net Compact Framework Net Framework
    نوشته شده توسط manitack در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 آذر 1386, 06:34 صبح
  2. طرح دیدگاه ها در خصوص Net FrameWork.
    نوشته شده توسط sm در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 14 اردیبهشت 1386, 19:43 عصر
  3. اجرای بدون framework
    نوشته شده توسط BitMap در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 18 فروردین 1385, 17:29 عصر
  4. Framework 1.1 and 2.0
    نوشته شده توسط SYSMAN در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1384, 18:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •