نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: گذاشتن عکس در منوها

  1. #1
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    Question گذاشتن عکس در منوها

    سلام
    چجوری میشه تو منوها کنار عنوان منو یه عکس هم بذاریم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار meandyouwith2003
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    زیر سایه خدا
    پست
    164
    عزیز جان در Vs2005 بعد از اینکه منو را قرار دادی و Subitem ها رو تعیین کردی ، هر آیتمی که می خوای براش image بگذاری را انتخاب کن و در properties گزینه Image را انتخاب کن ، با کلیک بروی این قسمت پنجره ای باز میشه با عنوان select resource .هم می تونی عکس را Import کنی ، هم میتونی از عکسهای از پیش اضافه شده استفاده کنی .
    البته نمی تونی از icon استفاده کنی ، باید تصویری که می خوای قرار بدی را به فرمتهایی که پشتیبانی می کنه تبدیل کنی ، بنظر من بهترین پسوند برای این کارها png هست.
    موفق باشی.

  3. #3
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    Exclamation

    خیلی ببخشیدا !!! ولی همچین منویی نیس اصلا !!! ( وگرنه اینو میدمونستم ) حالا چیکار میشه کرد؟ VS رو هم تازه نصب کردم !

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار iman_s52
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    566

    منو همراه با دادن ICON

    من یه دونه Sample دارم که اونو برات میذارم.
    تویه VS2003 من تستش کردم جواب میده
    تویه کلاس DotNetMenuItem همه چیز رو توضیح داده .
    برو حالشو ببر!!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    با این کد هم میتونی از ایکن هم استفاده بکنی .
    امیدوارم به دردت بخوره....یعنی حالشو ببری

    Imports System.Drawing

    Public Class Form1

    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    Dim icoCustom As New Icon("C:\YourIcon.ico")
    Dim bmpConverted As Bitmap = icoCustom.ToBitmap
    Me.TestToolStripMenuItem.Image = bmpConverted
    End Sub

    End Class

  6. #6
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604
    مطمئنی که این تو C#‎ هم جواب میده؟

  7. #7
    بابا این که خیلی ساده بود
    آقای meandyouwith2003 دردست میگفت سعی کن بیشتر دقت کنی خیلی ساده به جای image کلمه icon بود شما که برنامه نویس هستی باید خیلی دقت کنی

  8. #8
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604
    ویژوال استودیوی من 2002 بیده ها... مطمئنین که داره همچین چیزی؟؟؟؟ من که ندیدم والا !!!

  9. #9
    bermooda جان 2002 یا 2003 را بزار کنار 2005 عالمی داره واسه خودش خیلی با حاله مخصوصا C#‎ توش برنامه نوشتن آقایی کردن به مولا

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •