نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: filter کردن بر اساس بحشی از فیلد

  1. #1

    filter کردن بر اساس بحشی از فیلد

    با سلام
    یکی از فیلد های یک جدول به صورتxxx_y ذخیره شده .البته سمت چپ _ میتونه هر تعداد رقم داشته باشه.
    مجبورم از فیلتر استفاده کنم برای اینکه رکوردهایی رو بدست بیارم که xxxx های برابر داشته باشن.ظاهرا باید از دستورات copy استفاده کنم اما هر کدی میسنویسم نمیشه....
    مثلا داریم
    10102_1
    1010_2
    1040_3
    1010_3
    1050_1
    وقتی پارامتر فیلتر 1010 باشه باید فقط 1010_2 و1010_3 رو بیاره. ضمنا ADOTable دارم.
    اگه دوستی میتونه لطفا راهنمایی کنه.
    ممنونم
    آخرین ویرایش به وسیله hasty_f : جمعه 26 اسفند 1384 در 17:35 عصر

  2. #2
    آیا شما دستور LIKE را بلد نیستید




    SELECT NAME FROM MYTABLE
    'WHERE NAME LIKE '%-1010

  3. #3
    آیا شما دستور LIKE را بلد نیست
    وقتی پارامتر فیلتر 1010 باشه باید فقط 1010_2 و1010_3 رو بیاره. ضمنا ADOTable دارم.
    تا جائیکه من میدونم Filter اینقدر انعطاف پذیر نیست که شرطهای اینجوری رو اجرا کنه،
    پیشنهاد میکنم که از ADOQuery استفاده کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    ایران-سیرجان
    پست
    273
    سلام
    این رو امتحان کن. فکر کنم جواب بده...
     
    AdoTable1.filter:='Name Like '+QuotedStr('%-1010');

تاپیک های مشابه

  1. filter کردن یک محدوده
    نوشته شده توسط vbiman در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 28 دی 1386, 11:33 صبح
  2. filter
    نوشته شده توسط hasty_f در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 خرداد 1385, 08:19 صبح
  3. Web Filter
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 16 مرداد 1384, 09:01 صبح
  4. کار با دستور Filter
    نوشته شده توسط Roza_tsc در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 07 خرداد 1384, 13:40 عصر
  5. MAC Filter در ویندوز و یا ناول ؟
    نوشته شده توسط jirjirakk در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 13 بهمن 1383, 23:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •