نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: عمل warp تکست (رفتن به خط بعد ) به صورت اتوماتیک

  1. #1

    عمل warp تکست (رفتن به خط بعد ) به صورت اتوماتیک

    سلام به اساتید محترم . من میخوام سمت کاربر وقتی داره توی تکست باکس تایپ میکنه با طول کاراکتی که من تعریف کرم وقتی کاراکتراش رسید به مثلا 10 کاراکتر ادامش بره سطر بعد نوشته بشه چیکار باید بکنم ؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار HidDeN_OutX.Exe
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    گذر گاه 64 بیت !
    پست
    74

    نقل قول: عمل warp تکست (رفتن به خط بعد ) به صورت اتوماتیک

    سلام دوست من

    اینو تو رویداد KeyPress تکست باکس قرار بدین :


     if ((textBox1.Text.Count()%10)==0)
    {
    e.KeyChar = (char)Keys.Enter;


    }


    موفق باشید ;

  3. #3

    نقل قول: عمل warp تکست (رفتن به خط بعد ) به صورت اتوماتیک

    سلام مرسی از پاسخ ولی #C نیست asp.net رویداد KeyPress ندارهمن فکر کنم مشکلم باjava scrip حل بشه فقط کدش رو نمیدونم

  4. #4

    نقل قول: عمل warp تکست (رفتن به خط بعد ) به صورت اتوماتیک

    اینجا از دوستان کسی نسیت جواب مارو بده ؟ ثواب داره ها

  5. #5

    نقل قول: عمل warp تکست (رفتن به خط بعد ) به صورت اتوماتیک

    آقا هیچ کسی نمیتنه کمک کنه ؟

  6. #6

    نقل قول: عمل warp تکست (رفتن به خط بعد ) به صورت اتوماتیک

    خب ایم مشکلم که حل نشد حالا مونده سمت سرور من یه کدی میخوام که بیاد هرچی توی textbox وارد میشه 10 تا کاراکتر که شد یک <br /> بزنه
    که من توی بانکش مثل حالت ادیتور ذخیرش کنم . دوستان مشکلم اینه یک گرید ویو که یک label از بانک txt که مقدار همون textbox هست رو میخونه
    حالا اگر من فقط خود مقدار textbox رو بریزم توی بانک (موقع نظر دادن) label میاد همرو پست سر هم نشون میده و نمیشکنه خط رو و این باعث میشه گرید
    ویو کش بیاد و من این رو نمیخوام . حتی نمی خوام هم اسکرول بشه . تنها راهش اینه که موقعی که هر سطر textbox به شماره مور نظر برسه مثلا 10 کاراکتر
    بیاد یک <br /> بینشون ثبت شه و بقیش رو تو سطر بعد نشون بده . حالا کسی از اسا تید محترم میتونه به داد من برسه ؟

  7. #7

    نقل قول: عمل warp تکست (رفتن به خط بعد ) به صورت اتوماتیک

    دوستان یعنی راهی نیست ؟

  8. #8

    نقل قول: عمل warp تکست (رفتن به خط بعد ) به صورت اتوماتیک

    نقل قول نوشته شده توسط tarsim مشاهده تاپیک
    دوستان یعنی راهی نیست ؟
    سلام . ببین دوست عزیز شما این کار رو باید با استفاده از Javascript یا JQUERY انجام بدی که اساتید محترم برات نوشتن.هیچ EVENT برای این کار در ASP وجود نداره.. موفق باشی

  9. #9

    نقل قول: عمل warp تکست (رفتن به خط بعد ) به صورت اتوماتیک

    منظورتو نفهمیدم اصلا
    دقیقا بگو میخاوی چیکار کنی تا کمکت کنم

  10. #10

    نقل قول: عمل warp تکست (رفتن به خط بعد ) به صورت اتوماتیک

    مرسی دوست عزیز مشکلم حل شد

  11. #11

    نقل قول: عمل warp تکست (رفتن به خط بعد ) به صورت اتوماتیک


تاپیک های مشابه

  1. رفتن به خط بعد در تکست باکس توسط کد
    نوشته شده توسط saeid.memfis در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 15:01 عصر
  2. از بین رفتن کنترل ها بعد از login
    نوشته شده توسط gigil_Question در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 03 اسفند 1387, 08:41 صبح
  3. رفتن به خط بعد در txt با کد؟
    نوشته شده توسط majid325 در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 09:22 صبح
  4. رفتن به خط بعد در txt ؟
    نوشته شده توسط majid325 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 10 اردیبهشت 1386, 13:16 عصر
  5. چگونگی رفتن به سطر بعد در نمایش پیغام msgbox
    نوشته شده توسط mahnoosh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مهر 1384, 06:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •