نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: سوال در مورد inputbox

  1. #1

    سوال در مورد inputbox

    من تو وی بی از دستور این پوت باکس استفاده کردم می خوام وقتی اکی زده شد بره مثلا داخل فرم 2 اگه کنسل کلیک شد بره فرم مثلا 4 حالا دستورش رو چه جوری باید بنویسم؟

    ممنون

  2. #2
    مطمنی با inputbox میخوای بنویسی؟ این جور مواقع msgbox بهتره.

  3. #3
    اول یه متغیر تعریف می کنی a=inputbox(folan) بعد می گی اگه if a=vbok then folan یا مثلا vbcancel

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار khareh_siah
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    72
    این که عبارت داخل این پوت باکس رو بر میگردونه

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار khareh_siah
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    72
    فکر کنم با استفاده از تابع GetDlgItemID بشه...

  6. #6
    با inputbox هم میشه. مثلا بگی اگه پوچ بود برو فرم 2 در غیر این صورت فرم 1

  7. #7
    دوست عزیز درخصوص سوالی که مطرح کردی اگر از msgbox استفاده کنی خیلی باکلاس تر و زیباتر می شود

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط hamed_F
    دوست عزیز درخصوص سوالی که مطرح کردی اگر از msgbox استفاده کنی خیلی باکلاس تر و زیباتر می شود
    خودم هم می دونم با msgbox قشنگتر می شه اما من می خوام با inputbox داده وارد کنم و روی اون داده عملیات انجام بدم با msgbox که نمی شه داده وارد کرد
    آخرین ویرایش به وسیله khomar : شنبه 27 اسفند 1384 در 00:13 صبح

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط Payman62
    با inputbox هم میشه. مثلا بگی اگه پوچ بود برو فرم 2 در غیر این صورت فرم 1

    خوب همینی که داری به فارسی می گی چه جوری با وی بی بنویسم خود من هم بلدم با فارسی بگم برو.....

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط khareh_siah
    فکر کنم با استفاده از تابع GetDlgItemID بشه...

    چه جوری؟ دقیقا برنامه اش چه جوری می شه لطفا پارامترهاش رو هم بگین مرسی

  11. #11
    نقل قول نوشته شده توسط jalal khodaeyan vb
    اول یه متغیر تعریف می کنی a=inputbox(folan) بعد می گی اگه if a=vbok then folan یا مثلا vbcancel

    من برم اینو چک کنم ببینم می شه یا نه

  12. #12
    این روش رو امتحان کن ، امید وارم درست متوجه شده باشم
    a=inputbox("","")
    if a=1 then form2.show
    if a=2 then form3.show
    .....
    if a="" then formX.show

  13. #13
    در صورتی که دکمه Cancel زده شود یعنی اینکه مقدار برگشتی ، خالی است و اگر دکمه Ok زده شود مقدار برگشتی برابر همان مقداری خواهد شد که در InputBox نوشته ای ، با این توضیحات کد زیر را برای دکمه های Cancel و OK بنویس


    Private Sub Command1_Click()
    Dim a As String
    a = InputBox("Enter your password : ", "Example")
    If a <> "" Then
    Beep
    Else
    End
    End If
    End Sub

  14. #14
    از کمکی که کردین ممنون این بدرد رشته ها می خوره اما من یه مشکل تپل دارم اونم اینه که بعضی از داده های ورودی int هستند حالا باید چیکار کنم؟

  15. #15
    داده اینتجر رو هم شما به صورت رشته دریافت میکنه دیگه. بعد با val تبدیلش میکنی به متغیر عددی.

  16. #16
    نقل قول نوشته شده توسط Payman62
    داده اینتجر رو هم شما به صورت رشته دریافت میکنه دیگه. بعد با val تبدیلش میکنی به متغیر عددی.
    می دونید چقدر کار من زیاد می شه یعنی هیچ راهی نداره؟؟؟؟؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Ner'zhul Arthas
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    180
    یعنی چی؟ کارم زیاد میشه؟

    Private Sub Command1_Click()
    Dim a As String
    dim b as integer
    a = InputBox("Enter your password : ", "Example")
    If a <> "" Then

    b=val(a)
    هرکاری خواستی با عدد بکنی با b میکنی

    Else
    هر کاری خواستی بعد از زدن cancel بکنی اینجا مینویسی
    End If
    End Sub


  18. #18
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    چقدر خودت رو اذیت می کنی. اگه خیلی دوست داری رو Box مانور بدی یه فرم بجاش ایجاد کن.

  19. #19
    [QUOTE=Ner'zhul Arthas]یعنی چی؟ کارم زیاد میشه؟[/QUOTE


    از کمکی که کردین سپاسگزارم مشکلم حل شد
    سال نو همگی مبارک

  20. #20
    نقل قول نوشته شده توسط Ner'zhul Arthas
    یعنی چی؟ کارم زیاد میشه؟

    از کمکی که کردین سپاسگزارم مشکلم حل شد

  21. #21

    Lightbulb

    نقل قول نوشته شده توسط khomar
    خوب همینی که داری به فارسی می گی چه جوری با وی بی بنویسم خود من هم بلدم با فارسی بگم برو.....
    خیلی خوبه که می تونی به فارسی بگی امیدوارم که کد زیر مشکلتو حل کنه

    a = InputBox("Enter:") 'input
    If a = Empty Then
    form1.show
    Else
    form2.show
    End If
    اگه دکمه OK کلیک بشه فرم2 و اگه Cancel کلیک بشه فرم1 نشون داده میشه

  22. #22
    نقل قول نوشته شده توسط riyahiyan
    خیلی خوبه که می تونی به فارسی بگی امیدوارم که کد زیر مشکلتو حل کنه

    a = InputBox("Enter:") 'input
    If a = Empty Then
    form1.show
    Else
    form2.show
    End If
    اگه دکمه OK کلیک بشه فرم2 و اگه Cancel کلیک بشه فرم1 نشون داده میشه

    من تو برنامه نویسی اماتور نیستم از کمکتون ممنون در ضمن مشکلم حل شد

تاپیک های مشابه

  1. کمک در مورد inputbox
    نوشته شده توسط seaman202008 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 27 شهریور 1390, 19:39 عصر
  2. inputbox
    نوشته شده توسط saba_v در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 بهمن 1386, 09:38 صبح
  3. inputbox فارسی
    نوشته شده توسط mina_at2000 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 خرداد 1386, 12:48 عصر
  4. inputbox
    نوشته شده توسط setak در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 08 بهمن 1385, 13:59 عصر
  5. InputBox
    نوشته شده توسط masysh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1385, 23:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •