نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خطا در نمایش view در datagriedviewدر C#‎ 2005

  1. #1

    Question خطا در نمایش view در datagriedviewدر C#‎ 2005

    من یه view درsql server 2000 دارم وقتی میخوام این جدول روتو سی شارپ
    و از طریق دیتا گرید نمایش بدم از دستور زیر استفاده میکنم ولی خطا میده this.myTableAdapter.Fill(this.myDataSet.mytable); a

    تصویر خطا رو هم گذاشتم
    در ضمن C#‎2005استفاده میکنم
    لطفا" اگه علت رو میدونین کمکم کنین ممنونم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg er.JPG‏ (28.6 کیلوبایت, 15 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله bahman.net : سه شنبه 23 اسفند 1384 در 02:07 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    این view توی sql server 2000 بدون مشکل اجرا میشه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    یه نگاهی به فیلدهای PRIMERAY KEY و UNIQUE جدولتون بندازید

  4. #4
    از توجه تون ممنونم
    می شه یه کم بیشتر توضیح بدین؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    به این شکل fill کنید dataadapter.fill(dataset,"table")

  6. #6
    خیلی ممنون
    مشکلم حل شد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    سلام به همه دوستان

    دوستان عزیز وقتی به مشکلی بر میخورید و تاپیک میزنید ، بعد از مرتفع شدن مشکلات حتما دلیل مشکل و نحوه رفع اون رو ذکر کنید تا منبعی باشد برای باقی دوستان .

    با تشکر از همگی .

  8. #8
    سلام بر همگی
    راه حل مشکل همان بود که اقای ali_kolahdoozan اشاره کرده بودن البته هر دو پاسخ باهم مشکل و حل کردن

تاپیک های مشابه

  1. DataGrid View in VB.Net 2005
    نوشته شده توسط tooshejoo در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 09 آبان 1386, 03:39 صبح
  2. Order By در View نسخه 2005
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 آذر 1385, 14:10 عصر
  3. سوال در مورد جداول و View های سیستمی در sql 2005
    نوشته شده توسط Kamyar.Kimiyabeigi در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 25 مهر 1385, 09:23 صبح
  4. باز کردن فیلدهای View در SQL 2005
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 07 مهر 1385, 20:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •