نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نبود Solution در برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    212

    نبود Solution در برنامه

    با سلام
    من با وي بي 2008 كار ميكنم زماني كه ميخوام يك برنامه ايجاد كنم Solution نداره .عكسشو گذاشتم لطفا راهنمايي كنيد.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (17.8 کیلوبایت, 20 دیدار)

  2. #2

    نقل قول: نبود Solution در برنامه

    Solution معمولا زمانی ایجاد میشه که شما بیشتر از یک پروژه داشته باشید. اگر که بیشتر از یک پروژه ندارید نیازی به اون ندارید اگر هم بیشتر دارید که با اضافه کردن پروژه جدید خود به خود ایجاد میشه
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    212

    نقل قول: نبود Solution در برنامه

    با سلام خوب همون پروژه جديد رو چطور به برنامه اضافه كنم؟؟؟ مگه نبايد گزينه solution وجود داشته باشه كه روش كليك راست كنم و بتونم يك پروژه بهش اضافه كنم؟؟؟؟/

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار cherchil_hra
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162

    Lightbulb نقل قول: نبود Solution در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط Mani_rf مشاهده تاپیک
    Solution معمولا زمانی ایجاد میشه که شما بیشتر از یک پروژه داشته باشید. اگر که بیشتر از یک پروژه ندارید نیازی به اون ندارید اگر هم بیشتر دارید که با اضافه کردن پروژه جدید خود به خود ایجاد میشه
    من فکر می کنم (یعنی تا بحال غیر از این ندیدم) برای هر پروژه solution رو داریم(ایجاد می شود). حالا ممکنه در این solution یک پروژه باشه یا چند تا؛ ولی در VB.NET به صورت پیش فرض برای یک پروژه نمایش داده نمی شود.

    برای نمایش Solution از منوی : Tools|Option
    در فرم Option، درخت سمت چپ : Projects and Solutions|General
    گزینه Always show solution را انتخاب کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    212

    نقل قول: نبود Solution در برنامه

    با تشكر برادر عزيز

  6. #6
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: نبود Solution در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط Fatollah_ghazi مشاهده تاپیک
    با سلام خوب همون پروژه جديد رو چطور به برنامه اضافه كنم؟؟؟ مگه نبايد گزينه solution وجود داشته باشه كه روش كليك راست كنم و بتونم يك پروژه بهش اضافه كنم؟؟؟؟/
    با سلام.
    از منوی File>Add>new project هم برای اضافه کردن پروژه جدید میتوانید استفاده کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. سوال: hستفاده از چند برنامه در یک solution
    نوشته شده توسط reza_edu در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 01 بهمن 1389, 10:32 صبح
  2. گذاشتن پسورد روی solution برنامه تحت وب؟؟
    نوشته شده توسط maaaaaa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 01 آبان 1389, 13:47 عصر
  3. در صورت نبود يك فايل وارد برنامه نشود
    نوشته شده توسط MOAHHAMDREZA RAMIN در بخش Access
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 14 بهمن 1388, 13:56 عصر
  4. گفتگو: آیا بهتر نبود آیکون فایل های interface در پنجره Solution Explorer متفاوت بود؟
    نوشته شده توسط alireza_tavakol در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 14 شهریور 1388, 15:05 عصر
  5. نبود sql server Enterprise Manager پس از نصب برنامه
    نوشته شده توسط mo_mokh_com1 در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 04 خرداد 1388, 08:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •