نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پیغام خطای ApplicationClass

  1. #1

    پیغام خطای ApplicationClass

    با سلام
    پیغام خطای Interop type 'Microsoft.Office.Interop.Word.ApplicationClass' cannot be embedded
    یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    البته dll مربوطه رو تو refrenceها add کردما!!!!
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: پیغام خطای ApplicationClass

    ممنون
    copy local غیر فعاله
    Embeded Introp Types خودش true هست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: پیغام خطای ApplicationClass

    ببینید دی ال ال در پوشه دیباگ پروژه قرار دارد؟
    این را تست کنید ببینید مشکل حل میشود
    یکبار دی ال ال را به پوشه دیباگ کپی کنید سپس به رفرنس ها د ی ال ال را در پوشه دیباگ اضافه کنید

  4. #4

    نقل قول: پیغام خطای ApplicationClass

    بازم حل نشد

  5. #5

    نقل قول: پیغام خطای ApplicationClass

    شما Target Framework تون رو چند ست شده؟ 4 یا 3 یا 2 ..
    کدتون رو هم بگذارید.

  6. #6

    نقل قول: پیغام خطای ApplicationClass

    میشه راهنمایی کنین Target Framework از کجا ببینم؟!!

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System;
    using System.Diagnostics;
    using System.Runtime.InteropServices;
    using System.Reflection;
    using System.Collections;
    using System.Threading;
    using Microsoft.Office.Interop.Word;

    namespace wrd
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    public int GetNoOfPagesDOC(string FileName)
    {
    int num = 0;
    object fileName = FileName;
    object readOnly = false;
    object isVisible = true;
    object objDNS = Word.WdSaveOptions.wdDoNotSaveChanges;
    try
    {
    Word.ApplicationClass WordApp = new Word.ApplicationClass();

    // give any file name of your choice.

    // the way to handle parameters you don't



    care

    about in .NET
    object missing = System.



    Reflection

    .Missing.Value;

    // Make word visible, so you can see what's happening
    //WordApp.Visible = true;
    // Open the document that was chosen by the dialog

    Word.Document aDoc = WordApp.Documents.Open(ref fileName,
    ref missing, ref readOnly, ref missing,
    ref missing, ref missing, ref missing,
    ref missing, ref missing, ref missing,
    ref missing, ref isVisible,
    ref missing, ref missing, ref missing, ref missing);
    Word.WdStatistic stat = Word.WdStatistic.wdStatisticPages;
    num = aDoc.ComputeStatistics(stat, ref missing);
    WordApp.Quit(ref objDNS, ref missing, ref missing);
    aDoc = null;
    WordApp = null;
    GC.Collect();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }
    return num;

    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (openFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    textBox1.Text = openFileDialog1.FileName;
    }
    }

    private void button2_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show(GetNoOfPagesDOC(textBox1.Text).ToS tring());
    }
    }
    }

  7. #7

    نقل قول: پیغام خطای ApplicationClass

    راست کلیک روی پروژه و انتخاب Properties و Target Framework.
    اینو تست کن:

    Word.ApplicationClass WordApp = new Microsoft.Office.Interop.Word.ApplicationClass();

  8. #8

    نقل قول: پیغام خطای ApplicationClass

    target روی 4
    کدی که دادین
    الان فقط واسه word پیغام not fount میده ،ایا به dll ربط داره یا کتابخونه ی دیگه ای میخاد؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله nooshin609 : چهارشنبه 22 خرداد 1392 در 13:27 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پیغام خطای دیگر هنگام Replication
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اسفند 1382, 10:25 صبح
  2. پیغام خطای overflow
    نوشته شده توسط maleknasab در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 24 دی 1382, 10:53 صبح
  3. پیغام خطای Can't find the installable ISAM
    نوشته شده توسط Microsoft.net در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 20 آذر 1382, 12:40 عصر
  4. پیغام خطای Key coloumn information is insufficient or ...
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 14 آبان 1382, 15:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •