نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: انتخاب رنگ بک گراند توسط دکمه (حل شد)

  1. #1

    انتخاب رنگ بک گراند توسط دکمه (حل شد)

    سلام
    می خوام در صفحه اصلی سایت index.php چند دکمه برای انتخاب و تغییر رنگ بک گراند قرار بدم چطور باید این کارو انجام بدم؟



    تشکر

  2. #2

    نقل قول: انتخاب رنگ بک گراند توسط دکمه

    این عمل با css و jquery باید انجام بشه
    ربطی به php نداره

  3. #3

    نقل قول: انتخاب رنگ بک گراند توسط دکمه

    سلام دوست عزیز این کارو جاوا میکنه که تو سایتها هست و اینم یه نمونه از کارها لینک

  4. #4

    نقل قول: انتخاب رنگ بک گراند توسط دکمه

    سلام دوست عزیز
    این کار با جاوا اسکریپت به سادگی انجام میشه
    مثلا اینجوری:
    چند تا button میسازی بعد روی ایونت onclick آنها اینو مینویسی (در واقع این تابع رو صدا میزنی)
    onclick="sabz();"
    بعد میای داخل کد های جاوا اسکریپت این تابع رو تعریف میکنی
    اینجوری :
    function sabz(){
    x=document.getElemanById("body");
    x.style.background="#232;"

  5. #5

    نقل قول: انتخاب رنگ بک گراند توسط دکمه

    نمونه اش :
    mhb.vvs.ir

  6. #6

    نقل قول: انتخاب رنگ بک گراند توسط دکمه

    نقل قول نوشته شده توسط mamali-mohammad مشاهده تاپیک
    این عمل با css و jquery باید انجام بشه
    ربطی به php نداره
    عجب ، این کار در ASP.NET به راحتی انجام پذیره.
    مگر زیان PHP برای سایت های داینامیک تعبیه نشده که مهمترین مزیت این سایت ها تعامل با کاربر هست آیا این تعامل فقط در فرم ها و ارتباط با پایگاه داده خلاصه میشه؟!
    این چه زبانیست که قدرت تغییر بک گراند سایت رو هم نداره و مدام باید با زبان های دیگه ترکیب بشه؟

  7. #7

    نقل قول: انتخاب رنگ بک گراند توسط دکمه

    با PHP هم میتونید این کار رو انجام بدین. کافیه اون دکمه ها، لینک به صفحه ای باشن که خاصیت رنگ رو توی سشن تنظیم میکنه. برای مثال:
    کد HTML:
    <a href="color.php?c=red">Red</a>
    <a href="color.php?c=green">Green</a>
    <a href="color.php?c=blue">Blue</a>
    <a href="color.php?c=white">White</a>
    کد صفحه color.php :

    <?php
    session_start();
    if(isset($_GET['c'])) {
    $_SESSION['color'] = htmlentities($_GET['c']);
    }
    header('Location: ' . (!empty(isset($_SERVER['HTTP_REFERER'])) ? $_SERVER['HTTP_REFERER'] : 'index.php'));
    exit();
    ?>

    و توی صفحات سایتتون، قالب رو به این شکل مشخص کنید:
    کد HTML:
    <link href="style.php" rel="stylesheet" type="text/css" />
    و کدی که توی فایل style.php مینویسید:

    <?php
    header('Content-Type: text/css');
    if(!isset($_SESSION)) {
    session_start();
    }
    if(!isset($_SESSION['color'])) {
    $_SESSION['color'] = 'white';
    }
    echo <<<EOT
    body {
    background-color: {$_SESSION['color']};
    }

    EOT;
    ?>

    امتیاز اصلی این روش در اینه که وقتی رنگ تعیین شد، تا وقتی که تغییر نکرده، توی تمام صفحات سایت به همون شکل باقی میمونه ولی با JS باید توی هر صفحه مجدداً تنظیمش کنید. البته مباحث امنیتی هم باید لحاظ بشه (مثل Escapeکردن ورودی کاربر که توی color.php انجام شده).

  8. #8

    نقل قول: انتخاب رنگ بک گراند توسط دکمه

    نقل قول نوشته شده توسط پیام حیاتی مشاهده تاپیک
    عجب ، این کار در ASP.NET به راحتی انجام پذیره.
    مگر زیان PHP برای سایت های داینامیک تعبیه نشده که مهمترین مزیت این سایت ها تعامل با کاربر هست آیا این تعامل فقط در فرم ها و ارتباط با پایگاه داده خلاصه میشه؟!
    این چه زبانیست که قدرت تغییر بک گراند سایت رو هم نداره و مدام باید با زبان های دیگه ترکیب بشه؟
    دوست گرامی، توی ASP.NET هم این کارها با همون زبانهای دیگه مثل HTML و CSS و JS و... انجام میشه منتها از اونجا که همه کارها رو بطور خودکار برای شما انجام میده، خبر ندارین که اون پشت چه اتفاقی میفته و فکر میکنید با همون چندتا کلیک، خود ASP.NET داره این کارها رو برای شما انجام میده.

  9. #9

    نقل قول: انتخاب رنگ بک گراند توسط دکمه

    ممنون از پاسخ کاملتون.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: انتخاب رنگ بک گراند توسط دکمه

    کار <<<EOT و EOT ؟
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : جمعه 10 خرداد 1392 در 23:00 عصر دلیل: عدم نیاز به نقل قول

  11. #11

    نقل قول: انتخاب رنگ بک گراند توسط دکمه (حل شد)

    به این ساختار میگن HereDoc که توی اون، بعد از echo سه بار علامت کوچکتر رو میگذارین و بلافاصله یک عبارت رو بعنوان Delimiter مشخص میکنید. بعد هرچی میخواین نوشته بشه رو توی سطرهای بعدی بصورت عادی مینویسید و دیگه نیازی نیست برای هرکدوم جداگانه echo و کوتیشن و... رو بنویسید. پایان عبارتی که echo باید چاپ کنه هم با همون عبات Delimiter در ابتدای سطر و بلافاصله کارکتر سمی کالن (;) مشخص میشه (البته وجود ; اختیاریه).

  12. #12
    کاربر جدید آواتار etio0098
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مرودشت
    سن
    27
    پست
    5

    نقل قول: انتخاب رنگ بک گراند توسط دکمه

    نقل قول نوشته شده توسط پیام حیاتی مشاهده تاپیک
    این چه زبانیست که قدرت تغییر بک گراند سایت رو هم نداره و مدام باید با زبان های دیگه ترکیب بشه؟
    سلام اولا دوستانی که به شما پاسخ دادند میخواستن راحترین راه رو بگن در ثانی متشکرم از مدیر بخش که بیطرف به شما جواب دادن ثالثا مگه ترکیب زبان ها بده؟ مایکروسافت تازه تو استور دار جاوا رو میاره اون وقت شما به این میگین ضعف این نقطه قوتی برای پی اچ پی که اینقدر منعطف هست و هر وبمستری میتونه با اون کار کن امیدوارم نارحت نشید

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: انتخاب رنگ بک گراند توسط دکمه

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    با PHP هم میتونید این کار رو انجام بدین. کافیه اون دکمه ها، لینک به صفحه ای باشن که خاصیت رنگ رو توی سشن تنظیم میکنه. برای مثال:
    کد HTML:
    <a href="color.php?c=red">Red</a>
    <a href="color.php?c=green">Green</a>
    <a href="color.php?c=blue">Blue</a>
    <a href="color.php?c=white">White</a>
    کد صفحه color.php :

    <?php
    session_start();
    if(isset($_GET['c'])) {
    $_SESSION['color'] = htmlentities($_GET['c']);
    }
    header('Location: ' . (!empty(isset($_SERVER['HTTP_REFERER'])) ? $_SERVER['HTTP_REFERER'] : 'index.php'));
    exit();
    ?>

    و توی صفحات سایتتون، قالب رو به این شکل مشخص کنید:
    کد HTML:
    <link href="style.php" rel="stylesheet" type="text/css" />
    و کدی که توی فایل style.php مینویسید:

    <?php
    header('Content-Type: text/css');
    if(!isset($_SESSION)) {
    session_start();
    }
    if(!isset($_SESSION['color'])) {
    $_SESSION['color'] = 'white';
    }
    echo <<<EOT
    body {
    background-color: {$_SESSION['color']};
    }

    EOT;
    ?>

    امتیاز اصلی این روش در اینه که وقتی رنگ تعیین شد، تا وقتی که تغییر نکرده، توی تمام صفحات سایت به همون شکل باقی میمونه ولی با JS باید توی هر صفحه مجدداً تنظیمش کنید. البته مباحث امنیتی هم باید لحاظ بشه (مثل Escapeکردن ورودی کاربر که توی color.php انجام شده).
    وقتی با jQuery و CSS با 4 خط کد قابل پیاده سازی است , چرا از این راه حل ؟

  14. #14

    نقل قول: انتخاب رنگ بک گراند توسط دکمه

    نقل قول نوشته شده توسط AliRezaPro مشاهده تاپیک
    وقتی با jQuery و CSS با 4 خط کد قابل پیاده سازی است , چرا از این راه حل ؟
    جواب شما رو توی خود پست قبلاً گفتم:
    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    امتیاز اصلی این روش در اینه که وقتی رنگ تعیین شد، تا وقتی که تغییر نکرده، توی تمام صفحات سایت به همون شکل باقی میمونه ولی با JS باید توی هر صفحه مجدداً تنظیمش کنید. البته مباحث امنیتی هم باید لحاظ بشه (مثل Escapeکردن ورودی کاربر که توی color.php انجام شده).

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: انتخاب رنگ بک گراند توسط دکمه

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    جواب شما رو توی خود پست قبلاً گفتم:
    با jQ هم میشود , کتابخانه ی اماده ی jQ هم براش هست , jQ نیاز به ریلود نیست , دلیل دیگه ؟

  16. #16

    نقل قول: انتخاب رنگ بک گراند توسط دکمه (حل شد)

    دوست عزیز، منظورم اینه که اگه رنگ توی Session یا کوکی ذخیره نشه و موقع بازشدن صفحه، رنگ فعال رو از سشن نخونیم، وقتی از یک صفحه به صفحه بعد میریم، رنگ دوباره به پیشفرض برمیگرده. حالا اینکه چطور توی Session و کوکی ذخیره بشه، دست خودمونه و میتونیم درصورت تمایل از jQuery یا هر روش دیگه استفاده کنیم.

تاپیک های مشابه

  1. انتخاب رنگ با کدش
    نوشته شده توسط benyamin_pc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 17 مرداد 1385, 18:06 عصر
  2. سورس کامل یک ColorPicker (انتخاب رنگ)
    نوشته شده توسط PalizeSoftware در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1385, 10:40 صبح
  3. انتخاب رنگ بفرم فتوشاپ
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 21 شهریور 1384, 22:25 عصر
  4. ComboBoxبرای انتخاب رنگ
    نوشته شده توسط roshandel در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1384, 10:05 صبح
  5. نمایش دیالوگ انتخاب رنگ
    نوشته شده توسط MFCGalaxy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 05 اردیبهشت 1383, 13:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •