نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مخفی کردن Start

  1. #1

    Smile مخفی کردن Start

    سلام دوستان عزیز :
    من یه سوال دیگه در مورد مخفی کردن Start دارم اگه بهم بگین لطف بزرگی در حقم کردین دوستان :)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    سوالتان چیه؟

  3. #3
    khob soaleshoon hamon mozoshe dige makhfi kardan Start

  4. #4
    khob soaleshoon hamon mozoshe dige makhfi kardan Start
    Arzhang jouuuuuuuuun

  5. #5
    میخواد دکمه استارت ویندوز رو مخفی کنه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    این کار به چه دردی میخوره؟

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ
    این کار به چه دردی میخوره؟
    به هیچ دردی نمیخوره تنها مورد استفادش ایجاد مزاحمت برای دیگرانه. شاید ایشون میخواد یه تروجان بنویسه.

  8. #8
    Private Declare Function ShowWindow Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, ByVal nCmdShow As Long) As Long
    Private Declare Function FindWindow Lib "user32" Alias "FindWindowA" (ByVal lpClassName As String, ByVal lpWindowName As String) As Long
    Private Declare Function FindWindowEx Lib "user32" Alias "FindWindowExA" (ByVal hWnd1 As Long, ByVal hWnd2 As Long, ByVal lpsz1 As String, ByVal lpsz2 As String) As Long
    Private Const BUT_SHOW = 5
    Private Const BUT_HIDE = 0
    Dim Butttonhwnd As Long
    Private Sub Form_Load()
    Butttonhwnd = FindWindow("Shell_TrayWnd", "")
    Butttonhwnd = FindWindowEx(Butttonhwnd, 0, "Button", vbNullString)
    ShowWindow Butttonhwnd, BUT_HIDE 'To Hide

    'ShowWindow Butttonhwnd, BUT_SHOW 'To Show
    End Sub

  9. #9
    خیلی جالب بود دستت درد نکنه
    اما بی نظم نوشتیش

تاپیک های مشابه

  1. ران شدن برنامه در start up
    نوشته شده توسط arash1718 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 25 شهریور 1386, 16:04 عصر
  2. میخوام از منوی Start گزینه Run دستوری در RUN اجرا کنم ؟
    نوشته شده توسط Valadi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 26 دی 1385, 01:07 صبح
  3. Start سرویسهای ویندوز از طریق اجرای Exe از SQL در XP
    نوشته شده توسط maaryaam در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 شهریور 1384, 21:10 عصر
  4. فرستادن دستور به برنامه Run در منو Start
    نوشته شده توسط sadegi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 03 شهریور 1384, 19:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •