نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: معادل این دستور در سی شارپ؟؟؟؟

  1. #1

    معادل این دستور در سی شارپ؟؟؟؟

    سلام
    معادل این دستور در سی شارپ چیست؟؟؟؟؟؟
    وچه کاری انجام می دهد؟؟؟؟؟؟
    Imports Microsoft.VisualBasic.ControlChars
    آخرین ویرایش به وسیله papa_fal : جمعه 12 اسفند 1384 در 17:58 عصر

  2. #2
    کاربر جدید آواتار programmer_snake
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    ایران سرای من
    پست
    9
    معادل آن using Microsoft.VisualBasic.ControlsChars;
    این دستور از نوع دستورات راهنمای کامپایلر بوده و فضای نام ( Namespace ) مذکور را به برنامه وارد میکند و برای خلاصه نویسی کد کاربرد دارد....

  3. #3
    ولی این دستور را
    error می دهد.
    برای کلمه visual basic
    ایراد میگیرد.
    پس با توجه به گفته شما اختیاری است؟؟؟

  4. #4
    پس با توجه به گفته شما اختیاری است؟؟؟
    چی اختیاری است؟
    اولا که Microsoft.VisualBasic.ControlChars اسم یه کلاسه و کلاسها رو که نمی تونی با استفاده از دستور Imports و یا using به برنامه اضافه کنی.
    دوما برای اینکه بتونی فضای نام Microsoft.VisualBasic رو به یه برنامه در C#‎ اضافه کنی باید اول DLL اوون رو به عنوان یک Reference به برنامه اضافه کنی تا بعد بتونی با استفاده از دستور using فضای نام اون رو هم به برنامه اضافه کنی.

  5. #5
    ممنونم
    من به این قسمت وارد نیستم
    نام فایل dll
    مربوط به آن چیست؟؟و آیا در قسمت add reference
    وجود دارد که بتوان اضافه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
    این دستور برای پیاده سازی pop3 server
    استفاده شده.آقای احمدی این دستور دقیقا چه وظیفه ای دارد.؟؟؟؟
    من یکسری کد را که برای پیاده سازی pop3 server
    بوده از vb.net
    تبدیل به سی شارپ کردم.
    ولی این کد و کد زیر بدون تغییر ماندند.
    ممنون می شم که توضیح دهید چه کاری انجام می دهند؟؟؟؟
    Microsoft.VisualBasic.Trim
    در ضمن برنامه ای که خواسته شده باید بدون استفاده از فایل dll
    باشد.پس نمی شود؟؟؟؟؟نه؟؟
    میتوان با کد نویسی پیاده سازی کرد.یا چاره ای جز استفاده از فایل dll
    نداریم.؟؟؟
    ممنون می شم که توضیح کاملی دهید.
    ;(( Microsoft.VisualBasic.Trim(MessageFromClient.Subst ring(0, 4

  6. #6
    من اصلا منظور شما رو متوجه نمی شم.
    این اصلا یک دستور نیست، فقط یک راهنما است برای اینکه مشخص کنه برنامه ی شما به اطلاعات درون این فایل هم برای اجرا نیاز داره.

تاپیک های مشابه

  1. منوی شخصی راست چین در اکسس؟؟؟؟
    نوشته شده توسط payman_xxp در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 خرداد 1386, 09:37 صبح
  2. 2 سوال مهم؟؟؟؟
    نوشته شده توسط Plus.Plus در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 فروردین 1385, 22:27 عصر
  3. معنی دو دستور زیر چه می با شد؟؟؟؟
    نوشته شده توسط papa_fal در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 19 اسفند 1384, 23:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •