نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ذخیره‌ی مقسوم‌علیه‌های یک عدد در آرایه

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    43

    ذخیره‌ی مقسوم‌علیه‌های یک عدد در آرایه

    سلام٬ وقت بخیر.
    ببخشید که مزاحم‌تون می‌شم و سوالم خیلی مبتدیانه‌ست!!



    int main ()
    {
    int a;
    cin >> a;
    for ( int i = 1 ; i<= a; i++ )
    {
    if ( a%i == 0 )
    cout << i << endl;
    }
    return 0;
    }


    این برنامه مقسوم‌علیه‌های یک عدد رو نمایش می‌ده دیگه٬ درسته؟
    حالا اگه بخوایم به‌جای نمایش دادن مقسوم‌علیه‌ها یا همون i ها٬ اون‌ها رو تو یک آرایه ذخیره کنه باید چه کار کرد؟!

    کامپایلرم هم g++ هستش.
    از برنامه‌ی MonoDevelop استفاده می‌کنم.

    ممنون می‌شم اگر من رو راهنمایی کنید.
    مرسی.

  2. #2

    نقل قول: ذخیره‌ی مقسوم‌علیه‌های یک عدد در آرایه

    می تونی از std::vector استفاده کنی .

    #include <vector>
    int main ()
    {
    std::vector<int> numbs;
    int a;
    cin >> a;
    for ( int i = 1 ; i<= a; i++ )
    {
    if ( a%i == 0 )
    numbs.pushs_back(i);
    }
    return 0;
    }

تاپیک های مشابه

  1. مقسوم علیه های مشترک 2 عدد در Visual Basic 6
    نوشته شده توسط Henry14 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اردیبهشت 1391, 12:49 عصر
  2. کمک در نوشتن برنامه ی نمایش مقسوم علیه های یک عدد
    نوشته شده توسط mr.pascal در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 06 آبان 1390, 19:35 عصر
  3. 1 پست حذف شده تعیین تام بودن عدد ورودی. (عدد = مجموع مقسوم علیه های کوچکتر از خودش)
    نوشته شده توسط sahand02 در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 فروردین 1389, 12:48 عصر
  4. مقسوم علیه های یک عدد
    نوشته شده توسط omid tashakor در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 17 مهر 1388, 13:03 عصر
  5. سوال: مقسوم علیه های فرد عدد
    نوشته شده توسط azv_2008 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 22 اردیبهشت 1387, 01:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •