مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما درباره تشکیل چنین نهادی چیست؟

رای دهنده
383. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • مفید است

    326 85.12%
  • نظری ندارم

    12 3.13%
  • بی نتیجه است

    45 11.75%
صفحه 51 از 66 اولاول ... 41495051525361 ... آخرآخر
نمایش نتایج 2,001 تا 2,040 از 2601

نام تاپیک: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

  1. #2001

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    نقل قول نوشته شده توسط amin0256 مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوستانی که عضو دپارتمان PHP هستند فردا باید آزمون بدند.
    یوزر نیم و پسورد هم براشون اس ام اس شده.(و می شه!)
    اگر کسی اس ام اس براش نیومده احتمالا گوشیشون در بلک لیست مخاربرات هستش با استفاده از آموزش های آقای شهرکی از بلک لیست درش بیارند.
    با تشکر.
    با سلام یوزر و پسورد برای من اس شد ولی اصلا نمیدونم کجا باید وارد بشم؟

  2. #2002

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    لینک هم ارسال خواهد شد. البته بعد از ارسال پیامکها بهم اطلاع داده شد که فقط برای ورود به رمز احتیاج دارین و نام کاربری توی سیستم نیست.

  3. #2003
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    سلام من که عدد 1 برای عضویت تو دپارتمان PHP رو فرستادم اما هیچ پیامی برام نیومده و شمارم هم تو بلک لیست مخابرات نیست

  4. #2004
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    شما به مرحله انتخاب دپارتمان رسیدید؟

  5. #2005

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    سلام
    من در نهاد ثبت نام کردم( از طریق پیامک و بعد اون ارسال نام و ... به ایمیل موردنظر) ولی جوابی دریافت نکردم.
    الان یعنی عضویتم تایید نشده؟
    برای امتحان فردا نمیتونم شرکت کنم؟

  6. #2006
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    ساعت برگذاری چند است ؟

  7. #2007
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    نقل قول نوشته شده توسط amin0256 مشاهده تاپیک
    شما به مرحله انتخاب دپارتمان رسیدید؟
    با تشکر رمز واسم ارسال شد. فردا ساعت چند و کجا امتحانه؟

  8. #2008
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    از این دست سوالات نپرسید دیگه
    لینک ازمون فردا پیامک میشه،اطلاعات ازمون هم درج میشه

  9. #2009

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    یعنی ساعتش معلوم نیست هنوز؟
    بگید که برنامه بچینم واسش که بیرون نباشیم

  10. #2010
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    نقل قول نوشته شده توسط mahmod2000 مشاهده تاپیک
    یعنی ساعتش معلوم نیست هنوز؟
    بگید که برنامه بچینم واسش که بیرون نباشیم
    زمان : چهارم بهمن یک هزارو سیصد و نود 2 ساعت 12 تا 14
    مکان : مصلی تهران

  11. #2011

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    احتمالا دیشب تو آب نمک خوسفیدی ها داداش
    پس نمازجمعه هم افتادیم

  12. #2012
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    اقایون ازمون ساعت 12 تا 16 هستش

  13. #2013
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    نقل قول نوشته شده توسط Veteran مشاهده تاپیک
    زمان : چهارم بهمن یک هزارو سیصد و نود 2 ساعت 12 تا 14
    مکان : مصلی تهران
    اگه فردا ما جا به مونیم تقصیر شماست !

  14. #2014

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    چهار ساعت بایدآزمون بدیم؟
    یا تو این ساعتا میتونیم بیایم آزمون بدیم؟

  15. #2015
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    توی این ساعت میتونید بیاید ازمون بدید

  16. #2016
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    نقل قول نوشته شده توسط engmmrj مشاهده تاپیک
    اگه فردا ما جا به مونیم تقصیر شماست !
    نترس،جا نمیمونید! اطلاعات پیامک میشه !

  17. #2017
    کاربر تازه وارد آواتار mahdirabbani
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    50

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    می گم می شه برای نمونه یکی از پرسش ها را این جا بذارین که ما آشنا بشیم؟ آخه نمی دونیم چی به کجاست.

  18. #2018
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    آقا مهرداد این ایده من رو برسی کردید؟

  19. #2019
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    نقل قول نوشته شده توسط mahdirabbani مشاهده تاپیک
    می گم می شه برای نمونه یکی از پرسش ها را این جا بذارین که ما آشنا بشیم؟ آخه نمی دونیم چی به کجاست.
    یکی از سوالا رو حذف کردم .
    بفرمائید

    خروجی اسکریپت زیر چیست؟


    <?php
    $a = array('a'=>40, 1=>36, 20);
    array_rand($a);
    echo $a[0];
    ?>

    الف) خروجی ندارد
    ب) 'a'
    ج) یک مقدار تصادفی از $a
    د) 20

  20. #2020
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    نقل قول نوشته شده توسط rezaonline.net مشاهده تاپیک
    یکی از سوالا رو حذف کردم .
    بفرمائید

    خروجی اسکریپت زیر چیست؟


    <?php
    $a = array('a'=>40, 1=>36, 20);
    array_rand($a);
    echo $a[0];
    ?>

    الف) خروجی ندارد
    ب) 'a'
    ج) یک مقدار تصادفی از $a
    د) 20
    الان مثلا تو همین مورد اجازه سرچ کردن در مورد تابع array_rand رو داریم؟

  21. #2021
    کاربر تازه وارد آواتار mahdirabbani
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    50

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    سپاسگزارم.
    آقا رضا شما که باید تو قرنطینه باشین
    یه پرسش دیگه ازتون دارم:
    زمان هر سوال چقدره؟

  22. #2022

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    میتونید جستجو و تحقیق کنید. حتی میتونید تقلب کنید ولی دقت کنید که هدفتون در این آزمون نباید کسب نمره بالاتر باشه چون اصلاً قرار نیست نمره ها جایی بجز به خودتون اعلام بشه. هدف اینه که نقاط قوت و ضعفتون شناسایی بشه. هم برای شما و هم برای نهاد تا بدونیم توی کدوم بخشها باید به کاربران مختلف، خدمات آموزشی ارائه کنیم و توی چه بخشهایی مشکلی ندارن و میتونن توی پروژه ها همکاری کنن.

  23. #2023
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    اقایون،یک نکته باید بگم! اونم اینکه بعد از ورود به ازمون،تحت هیچ شرایطی مرورگر رو نبندید ! چون Session ها از بین میره و دیگه شما مجاز به ورود دوباره نیستین !

  24. #2024
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    با سلام
    از دوستان خواهش می کنم این قدر اسپم نذارن توی این تاپیک(اولیش خودم) نگاه کنید تو این صفحه 3 یا 4 تا پست مفید هستش بقیه می شه بگی اسپم هستن.
    اینجوری بخوایم حساب کنیم از این 51 صفحه و 2000 تا پست کمتر از 4 صفحه 100تا پست مفیده.
    لطفا رعایت کنید.

  25. #2025

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    آزمون ساعت 12 شروع میشه. لینک هم برای دوستان ارسال شد.

  26. #2026

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    واسه ما که هنوز ارسال نشده جناب شهرکی

  27. #2027

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    نقل قول نوشته شده توسط moon_sky مشاهده تاپیک
    سلام
    من در نهاد ثبت نام کردم( از طریق پیامک و بعد اون ارسال نام و ... به ایمیل موردنظر) ولی جوابی دریافت نکردم.
    الان یعنی عضویتم تایید نشده؟
    برای امتحان فردا نمیتونم شرکت کنم؟
    منتظر جوابم !!

  28. #2028
    کاربر دائمی آواتار Jarvis
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    580

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    نقل قول نوشته شده توسط moon_sky مشاهده تاپیک
    منتظر جوابم !!
    در این مورد باید از طریق پیغام خصوصی با آقای شهرکی صحبت کنید

  29. #2029
    کاربر دائمی آواتار Jarvis
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    580

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    دلم نیومد اینو نگم!
    یکی از دلایلی که آمار پست های این تاپیک اینقدر زیاد شده یک سری سوالات شخصی هستش!
    قصد جسارت ندارم ولی الان آقا امین فرمودند :
    با سلام
    آقای شهرکی زمان شروع آزمون رو زده 12:23:20 !
    درسته؟!
    خب الان این سوال به نظر من ربطی به بقیه ی اعضا نداره و همونطور هم که خودتون آقای شهرکی رو مورد خطاب قرار دادید به آقای شهرکی مربوط میشه...
    پس نتیجه میگیریم پیغام خصوصی رو برای این گذاشتن که خیلی راحت مسائل و سوالات رو بین خودمون مطرح کنیم!

    معذرت میخوام که اینو میگم ولی سعی کنیم اینجا توی این تاپیک بیشتر مسائلی رو مطرح کنیم و به خاطرش پست بزنیم که به اولا به همه ی اعضا مربوط باشه و دوما ارزش پست زدن داشته باشه!

    ممنون از همکاریتون.

  30. #2030
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    ببینید دوستان،ازمون از 12 تا 4 هستش ! حالا اقای شخیله دیشب سیستم رو که داشتن تست میکردن به اشتباه زمان رو 12:23 زدن.
    الان زمانش درست شد،میتونید وارد بشید.

  31. #2031
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    متاسفانه به دلیل راست چین نکردن سوال ها ، سوال ها خوانا نیست !!

  32. #2032
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    نقل قول نوشته شده توسط engmmrj مشاهده تاپیک
    متاسفانه به دلیل راست چین نکردن سوال ها ، سوال ها خوانا نیست !!
    من کپی میکنم تو ورد میخونم

  33. #2033
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    نقل قول نوشته شده توسط dousti_design مشاهده تاپیک
    من کپی میکنم تو ورد میخونم
    روش خوبیه
    ولی وقتی سیستم آزمون نهاد اینجوری باشه دیگه . . . !!

  34. #2034
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    نقل قول نوشته شده توسط engmmrj مشاهده تاپیک
    روش خوبیه
    ولی وقتی سیستم آزمون نهاد اینجوری باشه دیگه . . . !!
    حالا شما به بزرگی خودتون ببخشین! دیشب ی سری مشکلات پیش اومد،دیگه این ی مورد از قلم افتاد،بنده عذر میخوام.

  35. #2035
    کاربر دائمی آواتار sadegh1362
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    188

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    سلام
    من به هیچ وجه نمیتونم وارد آزمون بشم
    رمز رو میزنم میگه ورودی اشتباه است
    باید چیکار کنم
    مرورگر رو هم یک بار باز کردم؟....

  36. #2036
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    سوال 17 مشکل داره ! یک گزینه 2 بار تکرار شده

  37. #2037
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    نقل قول نوشته شده توسط sadegh1362 مشاهده تاپیک
    سلام
    من به هیچ وجه نمیتونم وارد آزمون بشم
    رمز رو میزنم میگه ورودی اشتباه است
    باید چیکار کنم
    مرورگر رو هم یک بار باز کردم؟....
    ازمون رو انتخاب کنید(Radio) توی ستون ردیف
    پسورد رو وارد کتید با دقت
    وارد بشید.
    اگر مشکلی پیش اومد،بیاید یاهو sir_sobhan@yahoo.com

  38. #2038
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    با سلام
    عزیزان این دفعه ی اوله که آزمون داره برگزار می شه قبول کنید همیشه نسخه اولیه نسخه عالی ای نیست اون که مایکرسافته بعد از یه مدت یه سرویس پک می ده بیرون چه برسه به اینجا! حالا صبر کنید انشالله آزمون بعدی کاملا درست می شه.

  39. #2039
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    نقل قول نوشته شده توسط amin0256 مشاهده تاپیک
    با سلام
    عزیزان این دفعه ی اوله که آزمون داره برگزار می شه قبول کنید همیشه نسخه اولیه نسخه عالی ای نیست اون که مایکرسافته بعد از یه مدت یه سرویس پک می ده بیرون چه برسه به اینجا! حالا صبر کنید انشالله آزمون بعدی کاملا درست می شه.
    مایکروسافت مشکل چپ چین راست چین نداره

  40. #2040
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

    جناب شهرکی اگه مشکل rtl برای سوال ها بر طرف می شد خیلی خوب بود، بعضی از سوال ها رو متوجه نمیشم.

صفحه 51 از 66 اولاول ... 41495051525361 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: تشکیل گروه برنامه نویسان php برای عرضه نرم افزارهای open source
    نوشته شده توسط dousti_design در بخش PHP
    پاسخ: 28
    آخرین پست: سه شنبه 28 آبان 1392, 11:23 صبح
  2. معرفی یک نرم افزار برای برنامه نویسان VB
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 تیر 1382, 00:08 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •