نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: معادل این کد دلفی در #C چیه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044

    معادل این کد دلفی در #C چیه؟

    در دلفی عادت داشتم تابعی به نام FormShow مینوشتم که قبل از نمایش فرم هر کاری لازم بود روی فرم میکرد و بعد فرم را نمایش میداد.
    برای اینکه بتونم از Object های روی فرمم استفاده کنم تابع را به شکل

    TFormName.ProcedureName(Parameters)

    تعریف میکردم. حالا در #C چطور میتونم این عمل را پیاده سازی کنم؟

  2. #2
    منظورتون اینه که چطور از آبجکت های روی فرم استفاده کنید؟
    اگه بخواهید اینکار رو بکنید از HttpContext می تونید استفاده کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    زمانی که من تابع خودم رو نوشتم نتونستم از آبجکتهای تعریف شده در برنامه استفاده کنم.

    void FormShow(....)

    می خوام بدونم نحوه تعریف چنین تابعی چیست؟

  4. #4
    امیدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشم.
    تعریف تابع اینجوریه:

    Public/Private/Protecred void FormShow(String str1,...)



    در مورد object ها هم می تونید پارامترهای تابع رو object تعریف کنید و زمان فراخوانی اونها رو بهش پاس کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •