نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: دستوری مانند Dir

  1. #1

    Exclamation دستوری مانند Dir

    با سلام
    من می خوام دستوری مثل درستور دیر در vb داشته باشم به این شکل که با اون دستور بفهمم که داخل یک درایو چه فولدر هایی است.
    با تشکر
    خواهشا سریع تر
    آخرین ویرایش به وسیله هانی هاشمی : پنج شنبه 04 اسفند 1384 در 13:53 عصر

  2. #2
    توی vb نمی دونم ولی .net2005 اینو داره :

    System.IO.Directory.GetFiles(strDir,"*.*");


    امیدوارم توی vb هم بتونی پیداش کنی.

  3. #3
    توی VB هم ،دستور Dir داریم ،اما باید پارامترهای این تابع را مشخص کنید،که میخواهید دایرکتوریهای زیر مجموعه مسیر مورد نظر را برگشت دهد یا فایلها (خصلت فایل) و ...
    شاید یک Code بتونم پیدا کنم ،تا بهتر بفهمیش

  4. #4
    فکر کنم بدردت بخوره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar Dir.rar‏ (1.8 کیلوبایت, 27 دیدار)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    اولین بار تابع dir رو فراخوانی کنید بطوریکه پارامتر مسیر به اون داده باشید. بعد از اون یک حلقه درست کنید و تابع dir رو بدون پارامتر صدا بزنید.

  6. #6
    با این دستور میشه فایل هارو از فولدرها تفکیک داد؟

  7. #7
    می شه یه مثال ساده تر بزنید آخه از اون قبلیه سر در نیاوردم
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله هانی هاشمی : جمعه 05 اسفند 1384 در 20:13 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    نقل قول نوشته شده توسط Payman62
    با این دستور میشه فایل هارو از فولدرها تفکیک داد؟
    این دستور فایل ها و فولدر ها رو نشون میده شما میتوانید ازعلایم WildCard (؟ *) نیز استفاده کنید. در مورد تفکیک فکر نمی کنم اما شما میتوانید خودتون این کار رو بکنید.
    یه تاپیکی به عنوان تشخیص فایل از فولدر وجود داره از اون کمک بگیرید.

  9. #9
    آره اون تاپیکو خودم زده بودم. مشکلمم رفع شده. ولی میخواستم ببینم با این دستور امکان پذیره یا نه. ممنون از راهنماییتون.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    خواهش می کنم. در هر صورت اگه کمکی از ما ساخته باشه دریغ نمی کنیم.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260
    آقا از رو سایز نمیشه تشخیص داد که فایل هست یا فولدر؟
    + فایل رو تو مود خواندن باز کنیم
    اگه Error نداد یعنی فایل هست دیگه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    خیلی کارا میشه کرد.

  13. #13
    age az too data base mikhai serch koni bayad az in dastoor estefade koni ta tamame Info haroo barat beyare dadta1.recordsurce="select namefeldmordnazar from jadval mored nazar where like '*"

  14. #14
    age az too data base mikhai serch koni bayad az in dastoor estefade koni ta tamame Info haroo barat beyare dadta1.recordsurce="select namefeldmordnazar from jadval mored nazar where'*" like '*"

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    این مربوط به یه بحث دیگه است. ما در مورد تشخیص فایل و فولدر داریم صحبت می کنیم.

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260
    محمد......شما چرا پینگلیش مینویسی؟ و هر چیزو 2 بار میفرستی؟

  17. #17
    H_SH_VB سایز فایل رو من قبلا فکرشو کرده بودم ولی یه مشکلی که بود این بود که بعضی فایل ها سایزشون 0 بایته. یه txt خالی. بعد برنامه این فایل ها رو با فولدر اشتباه میگرفت. باز کردن فایل رو هم فکرشو کرده بودم. ولی زیاد جالب نیست.سرعت برنامه هم ممکنه بیاد پایین.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    تو اون تاپیکه دربارش صحبت شد.
    فکر کنم قرار شد از microsoft scripting runtime استفاده بشه.

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260
    خوب مهدی می خوایم ببینیم اون چجوری کار میکنه دیگه

  20. #20
    من تو اون تاپیکم گفتم که قبلا از microsoft scripting runtime استفاده کرده بودم. امکانات زیادی برای کار با فایل ها و فولدرها بهم میداد ولی همه دستورات فایل ها از فولدرها جدا بود و عمل تفکیک فایل از فولدر رو خودت باید انجام میدادی. واسه همینم اون تاپیکو زدم.
    ولی من فکر کنم بهترین راه استفاده از ویژگی Attributes است. چک کنیم اگه Attributes موردی برابر دایرکتوری بود معلومه فولدره . یه ثابت به این صورت میذاریم
    Private Const FILE_ATTRIBUTE_DIRECTORY = &H10 بعد هر آیتمی که برابر FILE_ATTRIBUTE_DIRECTORY باشه فولدره.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •