نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در ارتباط با فایل اکسل

  1. #1

    مشکل در ارتباط با فایل اکسل

    دوستان سلام
    من میخوام کاربر بیاد یه فایل اکسل آپلود کنه رو سرور بعد اطلاعات فایل اکسلی که ارسال شده رو تو دیتابیس بریزم این کارو به صورت لوکال انجام دادم و کدم درست کار میکنه ولی آپلود که میکنم همچین اروری دارم :
    The 'Microsoft.ACE.OLEDB.12.0' provider is not registered on the local machine.
    کدم هم به صورت زیر خیلی دعاتون میکنم اگه مشکلمو حل کنید چون واقعا اسیرم کرده:
    If FileUpload1.HasFile = True And FileUpload1.HasFile = True Then

    FileUpload1.SaveAs(Server.MapPath("~/admin/upload/") & FileUpload1.FileName)





    Dim strSql As String = ""
    strSql = "INSERT INTO tblExcel (CustomerID, City) VALUES (@CustomerID, @City)"

    'SQL Server Connection String
    Dim cn As New SqlClient.SqlConnection
    cn.ConnectionString = "Data Source=.......;"



    cn.Open()

    'Connection String to Excel Workbook
    Dim excelConnectionString As String = "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=~/admin/upload/" & FileUpload1.FileName & ";Extended Properties=""Excel 12.0;HDR=YES;"""

    ' Create Connection to Excel Workbook
    Using connection As New System.Data.OleDb.OleDbConnection(excelConnectionS tring)

    'List columns you need from the Excel file
    Dim command As New System.Data.OleDb.OleDbCommand("Select [CustomerID],[City] FROM [Sheet1$]", connection)
    connection.Open()

    ' Create DbDataReader to Data Worksheet
    Using dr As System.Data.OleDb.OleDbDataReader = command.ExecuteReader()

    If dr.HasRows() Then
    While dr.Read()
    Dim cmd As New SqlClient.SqlCommand
    cmd.Connection = cn
    cmd.CommandType = CommandType.Text
    cmd.CommandText = strSql
    cmd.Parameters.Add("@CustomerID", SqlDbType.VarChar).Value = Convert.ToString(dr.Item("CustomerID"))
    cmd.Parameters.Add("@City", SqlDbType.VarChar).Value = Convert.ToString(dr.Item("City"))
    cmd.ExecuteScalar()
    End While
    End If

    End Using

    End Using

    cn.Close()
    cn = Nothing
    End If

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871

    نقل قول: مشکل در ارتباط با فایل اکسل

    مشکل از طرف هاست شماست. هاست شما باید Microsoft.ACE.OLEDB.12.0 رو ساپورت کنه. با مدیریت هاست تماس بگیرید.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ارتباط با فایل اکسل


  4. #4

    نقل قول: مشکل در ارتباط با فایل اکسل

    تورج جان نصب کرده بودم قبلا ولی مشکل حل نشد با مدیر هاست هم صحبت کردم گفت به جای Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0
    از این Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 استفاده کن ولی هنوز این ارور رو دارم ممنون میشم کمکم کنید :
    format of the initialization string does not conform to specification starting at index 33

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871

    نقل قول: مشکل در ارتباط با فایل اکسل

    به این سایت برید و کانکشن استرینگ مربوط به فایل اکسل رو بردارید
    http://www.connectionstrings.com

  6. #6

    نقل قول: مشکل در ارتباط با فایل اکسل

    بعد از 4.0 علامت ; بذار:
    Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=""C:\Documents and Settings\hr3333\Desktop\stools\people1\datads.mdb" ";Jet OLEDBdatabase:Password=pword"


    http://forums.aspfree.com/net-develo...on-112150.html

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871

    نقل قول: مشکل در ارتباط با فایل اکسل

    فایل اکسز یا کسل !!؟؟؟

  8. #8

    نقل قول: مشکل در ارتباط با فایل اکسل

    فایل اکسل ولی این کانکشنی که دوستمون فرمودند کانکشن اکسس اگه اشتباه نکنم

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ارتباط بین فایل html و php
    نوشته شده توسط هم دانشگاهی در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1391, 17:28 عصر
  2. سوال: مشکل در ارتباط با فایل sql
    نوشته شده توسط NiMble_m در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 00:34 صبح
  3. مشکل در ارتباط با فایل اکسس
    نوشته شده توسط behrouz_n در بخش Classic ASP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آذر 1388, 19:39 عصر
  4. ارتباط با فایل اکسل
    نوشته شده توسط sharareh.zanourian در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مهر 1386, 02:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •