نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پدر و فرزند در css

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار h.torabi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    عشقم ایران همیشه آباد
    پست
    114

    Question پدر و فرزند در css

    سلام دو ستان می شه کمی در مورد رابطه پدری و فرزندی در html و css توضیح دهید

    وبگویید چطور می توان یک عنصر را پدر یا فرزند انتخاب کرد

    متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehbod.rayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصــفــهــان
    سن
    35
    پست
    1,313

    نقل قول: پدر و فرزند در css

    سلام
    فک کنم رابطه پدر و فرزندی و ... مربوط به js باشه!!! تا حالا تو css و html همچی چیزی ندیدم!!!
    میشه 1 نمونه بذارید؟!

  3. #3

    نقل قول: پدر و فرزند در css

    گزینشگرهای خویشاوندی عناصررابراساس رابطه شان بادیگرعناصرداخل کدانتخاب میکنند
    مثل
    کد HTML:
     <div class="col">
              <ol>
                <li></li>
                <li></li>
                <li></li>
              </ol>
            </div>

    .col(ol li){
    background: #ebebeb;
    }

    تمامی عناصرliبه عنوان فرزندونوه عنصرolراانتخاب میکنه حالااگه یکی ازاین liهادارای برچسب ulباشد وچندین liهم داخل اون باشه اونهاراهمانتخاب میکنه مثل
    کد HTML:
     <div class="col">
              <ol>
                <li></li>
                <li></li>
                <li>  
              <ul>
                <li></li>
                <li></li>
                <li></li>
             </ul></li>
              </ol>
            </div>
    ویافرزندمستقیم که تمامی عناصر li رابه طورمستقیم فرزند ol محسوب میشوندراانتخاب میکنه وعناصردیگه ای که داخل برچسب li قرارگرفته اندرانادیده میگیره مثل

    .col(ol>li){
    background: #ebebeb;
    }
    این دستورتنها li هایی که به طورمستقیم درداخل برچسب ol قرارگرفته باشندراانتخاب میکنه اگرکدرامثل این مثال بنویسی
    کد HTML:
     <div class="col">
              <ol>
                <li></li>
                <li></li>
                <li>  
              <ul>
                <li></li>
                <li></li>
                <li></li>
             </ul></li>
              </ol>
            </div>
    بادستورموردنظرهیچ کدام ار li هایی که داخل ul قرارگرفتن انتخاب نخواهندشد
    مثال دیگه

    .col(ol+li){
    background: #ebebeb;
    }
    هستش این کدتمامی عناصر li راکه دارای والدیکسانی باعنصر ol هستندراانتخاب میکنه به شرطی که تمام این عناصر li بعدازعنصر ol درکدآماده باشه مثال

    .col(li+li){
    background: #ebebeb;
    }
    که تمامی li هاراانتخاب میکنه به جزاولین li
    ویاگزینشگرهمزادمجاور

    h1~h2{
    background: #ebebeb;
    }
    این گزینشگرتمامی عناصرفرزندی کهh2 هست ووالدشون باوالد h1 راکه یکی هست مثل heder درپایین انتخاب میکنه
    کد HTML:
    مثال
    <section class="cols">
      <heder>
           <h1>سایه دارنمودن</h1>
           <h2>strongسایه دارنمودن</h2>
      </heder>
       <p>strong</p>
       <h2>سایه دارنمودن سایه دارنمودن</h2>
       <p>strong</p>
    </section>
    که تمامی h2 هایی که بعداز h1 آمده باشدراانتخاب میکنه به شرطی که والدمستقیم هردوی عناصریکسان باشدبه همین خاطراگر h2 بعداز h1 آمده باشه ولی اگردریک برچسب دیگه قرارگرفته باشه توسط این گزینشگرانتخاب نمیشه مثل

    heder(h1~h2){
    background: #ebebeb;
    }
    این گزینشگراولین h2 توی این کدراانتخاب میکنه چون هردوی h1,h2 اینجادارای والدhederهستنددومین h2 انتخاب نمیشه چون که والداون برچسب section ویا cols هستش نهheder حالابادستور

    .cols~h2{
    background: #ebebeb;
    }
    میتونی این برچسب راهم انتخاب کنی ویا

    h2~p{
    background: #ebebeb;
    }
    که تنهاآخرین p انتخاب میشه واولین p قبل ازبرچسب h2 قرارگرفته انتخاب نمیشه چون section والداون هست
    کدهای خویشاوند دیگه ای هم هست که به کاذب ساختاری مشهورندمثل
    کد HTML:
    	<div class="rw">
    						<span>HTML5&amp;CSS3</span>
    						<span>ارایه برنامه های جالب</span>
    						<span>تاثیرگذاری بالا</span>
    						<span>شناورسازی طرح ها</span>
    						<span>ابزارباورنکردنی</span>
    						<span>هوشمندی کدها</span>
    		    </div>
    اگربخواهیم برای هرکدام ازعناصریک خصیصه تعریف کنیم مجبوریم ازکلاس داخل صفحه استفاده کنیم ویابه هرکدام یک مشخصه بدیم که استانداردنیست میایم ازروش زیراستفاده میکنیم

    .rw span:nth-child(1) {
    -webkit-animation-delay: 10s;
    -moz-animation-delay: 10s;
    animation-delay: 10s;
    }
    .rw span:nth-child(2) {
    -webkit-animation-delay: 15s;
    -moz-animation-delay: 15s;
    animation-delay: 15s;
    }
    .rw span:nth-child(3) {
    -webkit-animation-delay: 20s;
    -moz-animation-delay: 20s;
    animation-delay: 20s;
    }
    .rw span:nth-child(4) {
    -webkit-animation-delay: 25s;
    -moz-animation-delay: 25s;
    animation-delay: 25s;
    }
    .rw span:nth-child(5) {
    -webkit-animation-delay: 30s;
    -moz-animation-delay: 30s;
    animation-delay: 30s;
    }
    .rw span:nth-child(6) {
    -webkit-animation-delay: 35s;
    -moz-animation-delay: 35s;
    animation-delay: 35s;
    }
    که همه span های فرزندباشماره مشخص شدن از1 تا 6 که جداگانه میشه به هرکدام خصوصیات متفاوت خودش رادادوصفحه موردنظربانظم ترخواهدبودکه میتونی همین کدرادرنمونه لینک زیردرقسمت heder بالای صفحه ببینی بعداز10ثانیه
    http://pacifist.site88.net/form/form.html
    سرآدم گیج میره نه؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله tamafi6 : پنج شنبه 26 بهمن 1391 در 00:18 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: پدر و فرزند در css

    متشکر : لطفا در مورد سلکتور های مفهومی هم توضیح بدهید؟؟

  5. #5

    نقل قول: پدر و فرزند در css

    نقل قول نوشته شده توسط caspianhero مشاهده تاپیک
    متشکر : لطفا در مورد سلکتور های مفهومی هم توضیح بدهید؟؟
    سلکتورهای مفهومی به سلکتورهایی گفته میشه که مفهوم خاصی رانشون بده مثال
    کد HTML:
    <footer class="footer">
    <a href="facebook"target="blank"><img src="images/facebook.png"></a>
    </footer>
    که دراینجا

    .footer{
    text-align:center;
    }

    یک سلکتورمفهومی هستش وبرای footer مشخصات تعریف شده ویااین روش
    کد HTML:
    <div class="footer">
    <a href="facebook"target="blank"><img src="images/facebook.png"></a>
    </div>
    <div class="heder">
    <a href="facebook"target="blank"><img src="images/facebook.png"></a>
    </div>
    آخرین ویرایش به وسیله tamafi6 : پنج شنبه 26 بهمن 1391 در 00:29 صبح

تاپیک های مشابه

  1. چطوری فرم پدر و فرزند بسازم ؟
    نوشته شده توسط khz-web1 در بخش VB.NET
    پاسخ: 19
    آخرین پست: چهارشنبه 19 تیر 1387, 14:53 عصر
  2. سوال در مورد فرمهای پدر و فرزند
    نوشته شده توسط سیروس مقصودی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 شهریور 1386, 16:46 عصر
  3. یه مساله در رابطه با پروسه های پدر و فرزند Linux
    نوشته شده توسط Smc در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 17 خرداد 1386, 01:43 صبح
  4. وراثت:عدم استفاده تمامی مشخصات پدر در فرزند
    نوشته شده توسط marzban در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 دی 1383, 16:47 عصر
  5. فرم پدر و فرزند . . .
    نوشته شده توسط bashir_nashi در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 آذر 1383, 10:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •