نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: جابجا کردن فرم بدون Boarder (ماشین حساب)

  1. #1
    کاربر جدید آواتار mostafarafinejad
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    19

    جابجا کردن فرم بدون Boarder (ماشین حساب)

    سلام
    من یک ماشین حساب ساختم که 2 تا فرم داره
    فرم اول ماشین حساب ساده
    فرم دوم ماشین حساب پیشرفته
    خوب من نتونستم یک استایل روش بزارم
    بنابر این border ش رو برداشتم
    حالا مشکل اینه که نمیتونم فرم رو تو صفحه جابجا کنم
    و مشگل دیگمم دکمه % هستش نمیتونم فرمولش رو پیدا کنم
    خیلی هم گشتم
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    درضمن فایل هم ضمیمه کردم برای کسانی که شاید به دردشون بخوره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mostafarafinejad : دوشنبه 16 بهمن 1391 در 17:54 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: جابجا کردن فرم بدون Boarder (ماشین حساب)

    سلام . اگ یه جستجویی میکردین بهتر بود ولی بفرمایید

    حرکت دادن فرم در حالت None + حرکت دادن آبجکت روی فرم

    این تاپیکو خودم زده بودم خیلی وقت پیش و روشش 100 درصد ج میده

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر جدید آواتار mostafarafinejad
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    19

    نقل قول: جابجا کردن فرم بدون Boarder (ماشین حساب)

    دوست خوبم اتفاقا همه این پستتون رو خونده بودم
    ولی متاسفانه برای من کار نکرد
    من از ویژال استدیو2012 استفاده میکنم در هر حالت از شما متشکرم بخاطر کمکتون خیلی لطف کردین

  4. #4
    کاربر جدید آواتار mostafarafinejad
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    19

    نقل قول: جابجا کردن فرم بدون Boarder (ماشین حساب)

    آقا دمت گرم یک نکته بود که من دقت نکرده بودم
    شرمندتم شما خیلی هم آقایی
    دستت هم درد نکنه
    کار کرد
    بازم ببخشید

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: جابجا کردن فرم بدون Boarder (ماشین حساب)

    نقل قول نوشته شده توسط mostafarafinejad مشاهده تاپیک
    آقا دمت گرم یک نکته بود که من دقت نکرده بودم
    شرمندتم شما خیلی هم آقایی
    دستت هم درد نکنه
    کار کرد
    بازم ببخشید
    خواهش می کنم

    **موفق باشید **

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: جابجا کردن فرم بدون Boarder (ماشین حساب)

    فرمول محاسبه درصد هم اینه
    عدد کوچکتر * 100 تقسیم بر عدد بزرگتر
    مثلا 25 نسبت به هفتاد و پنج , میشه
    25*100 / 75 = 33 و اندی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ali reza mansoori 2
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    732

    نقل قول: جابجا کردن فرم بدون Boarder (ماشین حساب)

    دوستان با روشی که تو پست 2 معرفی شد میشه فرم رو حرکت داد ولی این روش اصولی نیست
    داخل ویندوز 7 وقتی پنجره ای رو سریع چند بار جابجا کنیم تمام پنجره های باز Minimize میشن
    کدی صحیح است که در ضمن جابجایی این کار رو هم انجام بده
    داخل همین سایت کدش هست بسرچ پیدا میکنی (پیدا کردی داخل همین تایپیک بزار)
    دوستان اگر کدش رو دارن بزارن اسفاده کنیم

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: جابجا کردن فرم بدون Boarder (ماشین حساب)

    سلام
    داخل ویندوز 7 وقتی پنجره ای رو سریع چند بار جابجا کنیم تمام پنجره های باز Minimize میشن
    منظورتونو متوجه نمیشم ؟؟
    دوستان اگر کدش رو دارن بزارن اسفاده کنیم
    اگ چیزی پیدا کردم براتون میزارم


    موفق باشید

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: جابجا کردن فرم بدون Boarder (ماشین حساب)

    سلامی مجدد

    این کد رو تست کنید . من از جمله بالا منظورتونو متوجه نشدم ، حالا ببینید این بدردتون میخوره

        Public Sub MouseDragging(ByVal e As MouseEventArgs, ByVal Control As Control)
    Static OldPosition As New Point(-1, -1)
    If Not (e.Button = Nothing) Then
    If e.Button = Windows.Forms.MouseButtons.Left Then
    If (OldPosition.X = -1) And (OldPosition.Y = -1) Then OldPosition = New Point(e.X, e.Y)
    If e.Y <> OldPosition.Y Then
    Control.Top += e.Y - OldPosition.Y '<span class="highlight">move</span> Up/Down
    End If
    If e.X <> OldPosition.X Then
    Control.Left += e.X - OldPosition.X '<span class="highlight">move</span> Left/Right
    End If
    End If
    Else
    'button is nothing, maybe it was lifted.
    OldPosition = New Point(-1, -1)
    End If
    End Sub


    این رو هم روی رویداد Mouse_Move بنویسید
            MouseDragging(e, Me)


    **موفق باشید**

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: جابجا کردن فرم بدون Boarder (ماشین حساب)

    این 2 تا جا رو هم نیگا کنید . شاید بدرد خورد

    http://bytes.com/topic/visual-basic-net/answers/481684-how-move-form-formborderstyle-none
    http://www.dreamincode.net/forums/topic/59643-moving-form-with-formborderstyle-none/

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ali reza mansoori 2
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    732

    نقل قول: جابجا کردن فرم بدون Boarder (ماشین حساب)

    دوست عزیز همه رو تست کردم ولی جواب نداد
    منظورتونو متوجه نمیشم ؟؟
    شما چند تا پنجره باز کنید و فرم معمولی رو سریع جابجا کنید میبینید که همه پنجره ها Minimize میشن یا فرم رو بگیرید و به بالای مانیتور بکشید تا فرم Maximize بشه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 03 بهمن 1389, 08:46 صبح
  2. جابه جا کردن فرم بدون حاشیه
    نوشته شده توسط peym4ns در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 24 بهمن 1386, 14:56 عصر
  3. پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آذر 1386, 09:49 صبح
  4. چه جوری از جابجا کردن فرم جلوگیری کنیم؟
    نوشته شده توسط M * M * A در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 دی 1385, 08:11 صبح
  5. جابجا کردن فرم با Drog کردن روی فرم
    نوشته شده توسط reza_Nazem در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مهر 1385, 10:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •