نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دریافت زمان و نحوه ذخیره آن

  1. #1
    کاربر جدید آواتار mahmood_comp
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    28

    Smile دریافت زمان و نحوه ذخیره آن

    من در table مربوط به سبد خرید دو فیلد تعریف کردم یکی برای نگه داری تاریخ و دیگری برای نگه داری ساعت
    اما هنگامی که می خواهم توسط دستور
    Com.Parameters.Add(New SqlParameter("@saatsho", SqlDbType.DateTime)).Value = DateTime.Now.ToShortTimeString()
    فقط ساعت را ذخیره کنم اما در فیلد مربوط به زمان تاریخ هم insert می شود .
    در حالی که در مورد تاریخ با استفاده از دستور DateTime.Now.ToShortDateString()
    به خوبی تنها تاریخ insert می شود .
    راهنمایی می کنید؟

  2. #2
    کاربر جدید آواتار mahmood_comp
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    28

    Smile

    با تشکر از آقای راد
    در اطلاعیه پاسخ به پرسشهای متداول اقای راد
    مشکلم حل شد:
    (("Response.Write(DateTime.Now.ToString("hh:mm:s s

    موفق باشید.

  3. #3
    پ.ن: دوستانی که می فرمایند که چرا به برخی تاپیک ها جواب میدید و به برخی نه، به همین خاطر هست که قبلا جواب دادم.
    این همه نمونه ی عملی...

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •