صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 93

نام تاپیک: نحوه ی آغاز سی شارپ و معرفی منابع و کتابهای مفید

  1. #41
    نقل قول نوشته شده توسط hassan razavi مشاهده تاپیک
    لینک ها روا با پیام خصوصی براتون فرستادم.
    گذاشتن لینک داونلود در پست بر خلاف قانون سایت هست
    سلام
    ببخشید وسط بحث پریدم!
    میشه خواهش کنم لینک دانلود رو برای منم بفرستین؟

    نظرتون راجع به کتابهای دیتل چیه؟ سی شارپش رو دیدم ، میخوام بگیرم ، البته قبلا سی پلاس پلاس این نویسنده رو داشتم و عالی بود ، در حین آموزش زبان ،طراحی بهینه الگوریتم و نکات مهم مهندسی نرم افزار رو هم آموزش میده

  2. #42

  3. #43
    سلام به دوستان.
    چند وقت پیش یه ebook گرفتم به نام Windows Forms Using C-sharp
    هنوز نخوندم. یعنی وقت نکردم. کسی تاحالا خونده؟

  4. #44
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    بندر امام خمینی (ره)
    پست
    99
    چه خبره اینجا. حیف که دیر رسیدم
    این کتابهای head first که میگین من html اش رو کار کدم
    معجزه است. لینک چند تا از کتابهاشون رو هم توی تورنت پیدا کردم
    همگی سالم و با seed بالا. اما نمیتونم لینک بدم
    هر کس خواست پیام خصوصی بفرسته دربست در خدمتم
    Head First HTML with CSS & XHTML
    OReilly Head First Object Oriented Analysis and Design
    O'Reilly Head First Java Second Edition [scanned] PDF
    و یه سری دیگه .......

  5. #45
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    بندر امام خمینی (ره)
    پست
    99
    نقل قول نوشته شده توسط application_13 مشاهده تاپیک
    سلام.
    شما oop این کتاب رو هم دارید؟
    بزارین یه جستجو بکنم. به روی چشم. ولی فکر کنم قبلا دیده باشم این کتاب رو.

    سلام به دوستان.
    چند وقت پیش یه ebook گرفتم به نام Windows Forms Using C-sharp
    هنوز نخوندم. یعنی وقت نکردم. کسی تاحالا خونده؟
    من این کتاب رو خوندم. چیز چندان بدی نیست. الته اونقدرها هم خوب نیست.
    مثالهای کمی توش زده شده و روال معمولی نداره

  6. #46
    با سلام به همه دوستان
    من تو خواندن متن های انگلیسی مشکل دارم ، و درست نمیتونم مطالب رو درک کنم ، کتابهای انگلیسی زیادی هم دارم ، نظرتون چیه ؟ چطوری میتونم #c رو خوب یاد بگیرم
    ناگفته نماند که چند سال پیش هم جاوا رو کار کردم و مشکل حادی تو OOP ندارم ولی بیشترین مشکل رو با خوندن متن های انگلیسی دارم
    کتابهای فارسی رو هم یه مقدار خوندم ولی نمیدونم زیاد باب تعبم نیست ؟؟
    به نظر شما چه کار کنم ؟؟؟

  7. #47
    نقل قول نوشته شده توسط rezaaaaaaaaa مشاهده تاپیک
    با سلام به همه دوستان
    من تو خواندن متن های انگلیسی مشکل دارم ، و درست نمیتونم مطالب رو درک کنم ، کتابهای انگلیسی زیادی هم دارم ، نظرتون چیه ؟ چطوری میتونم #c رو خوب یاد بگیرم
    ناگفته نماند که چند سال پیش هم جاوا رو کار کردم و مشکل حادی تو OOP ندارم ولی بیشترین مشکل رو با خوندن متن های انگلیسی دارم
    کتابهای فارسی رو هم یه مقدار خوندم ولی نمیدونم زیاد باب تعبم نیست ؟؟
    به نظر شما چه کار کنم ؟؟؟
    تنها راهی که هست اینه که بشینی بخونی تا راه بیافتی
    اولش ممکنه سخت باشه
    می تونی یک dic خوب هم روی سیستمت نصب کنی و گاهی هم از اون کمک بگیری
    ممکنه اوایل کار خیلی اذیت بشی ونیاز به استفاده زیاد از dic داشته باشی ولی اگر یکم تحمل کنی وپشت کار داشته باشی بعد چند وقت میبینی که کتاب های انگلیسی را خیلی بهتر و روانتر از فارسی ها می خونی
    این به این دلیل هست که اکثر کتاب های خوب یه زبانی ساده نوشته می شوند. در واقع این یک امتیاز برای یک نویسنده محسوب میشه .. اینکه خوانندش بتونه به راحتی مطالب را درک کنه

    نکته ای هم که الان به ذهنم میرسه اینه که برای فهمیدن یک مطلب یا مثلا یک پاراگراف یک متن، نیاز نیست که معانی تمامی کلمات اونو با 270 مترادف برای هر کدوم، بلد باشی

    در واقع اگر اینجوری کتاب می خونی که هر لغت را تک تک معنی می کنی و می خوای با معنی تک تک اونا به معنای جمله و در ادامه به معنای پاراگراف برسی باید بگم که سخت در اشتباهی

    کتاب های انگلیسی را هم باید مثل کتاب های فارسی خوند. شما هیچ وقت موقع خواند کتاب فارسی به معنای تک تک اونا هیچ وقت توجه نمی کنی .. البته عادت کردن به این روش خواندن یکمی سخته .. در واقع شما باید اونقدر توی خوندن قوی بشی که بتونی معنای خیلی از کلمات را از کلمات مجاورش و معنی جمله تشخیص بدی
    در واقع شما اگر معنی جمله را در کل بفهمی اون موقع می تونی معنی خیلی از کلمات جدید را هم خود به خود یاد بگیری
    و این امر میسر نخواهد شد جز به شب زنده داری ، خوندن مقاله، خواند کتاب ، کم کردن چت و به جاش خواندن
    و در سه تا کلمه اگه بخوام خلاصه کنم باید بگم که فقط :
    بخوان بخوان بخوان

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  8. #48
    نقل قول نوشته شده توسط rezaaaaaaaaa مشاهده تاپیک
    من تو خواندن متن های انگلیسی مشکل دارم ، و درست نمیتونم مطالب رو درک کنم ، کتابهای انگلیسی زیادی هم دارم ، نظرتون چیه ؟
    فقط کلمه حفظ کنید - مثلا با کمک جعبه ی لایتنر - بهتون قول میدم فقط با 3 یا 4 هزار کلمه متداول (Essential words) به راحتی تمام کتابهای کامپیوتری رو میتونید بخونید.
    خوشبختانه کتابهای کامپیوتری به دلایل زیادی نسبت به سایر کتابها (فلسفی، ادبی، عرفانی، پزشکی و ...) ساده ترین متن انگلیسی رو دارند.
    گرامر رو هم فعلا فراموش کنید مگر اینکه قصد نگارش داشته باشید.
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  9. #49
    نقل قول نوشته شده توسط sinpin مشاهده تاپیک
    فقط کلمه حفظ کنید - .
    حفظ کردن محض کلمه به هیچ عنوان خوب نیست
    البته جعبه لایتنر همانطور که اشاره کردین یکی از بهترین روش های حفظ کردن هست ولی برای خواندن متن، فقط باید متن خواند و البته کلمات را هم درون آن یاد گرفت ... چون خیلی از کلمات به ویژه در کتب تخصصی به آن معنایی که در دیکشنری ها آمده اند، نیستند
    این برای کتب تخصصی بیشتر مشهود است. به عنوان مثال توی یک کتاب برنامه نویسی ، وقتی به کلمه double بر خورد می کنین، یک دنیا معانی توی ذهن خواننده شکل میگیره که هیچ کدوم اونا ممکنه با معنای لغوی اون کلمه که درdic ها اومده همخوانی نداشته باشه

    کلمه را باید توی متن یاد گرفت

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  10. #50
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    بندر امام خمینی (ره)
    پست
    99
    ببخشید فضولی نباشه ولی شخصا جعبه لایتنر و حفظ کلمه و ... رو قبول ندارم. ما که نمیخواهیم آزمون تافل بدیم و یا تدریس لغت کنیم. میخوام روشی رو که یکی از اساتید من بهم یاد داد رو بهتون بگم، برای من که خیلی مثمر ثمر بود و جواب داد. امیدوارم به کار شما و بقیه دوستان هم بیاد.

    شما اول باید از مبنا شروع کنید. با حرف اون دوستمون که گفت متون کامپیوتری زبان ساده تری داره نسبت به دیگر رشته ها کاملا موافقم. یه فرهنگ لغت کوچیک رو کنار دستتون یا توی دسکتاپ باز نگهدارید. سپس کل صفحه انگلیسی رو کاملا بخونین و هر چی که از اون استنباط کردید رو بنویسین نه ترجمه دقیق و تحت اللفظی چون در اون صورت شما نقش یک مترجم رو بر عهده خواهید داشت نه یک مستاق یادگیری سی شارپ!!!

    کاملا به متن تسلط پیدا کنید و لغات جدیدی رو که براتون گنگ و نامفهوم هست رو روی یه قسمت جداگونه بنویسین تا بعدا اونها رو مطالعه کنید و برای همیشه اونها رو یاد بگیرید. سپس چیزی رو که از هر صفحه استنباط کردید (با کمک دیکشنری) روی کاغذ بیارید. مطمئنا ظرف چند روز شاهد رشد چشمگیری خواهید بود که خودتون هم متعجب میشین. در ضن MSDN، دوست و یار شفیق .NET هم بهترین راه حله چون علاوه بر اینکه به آموزش اجمالی و گاه کامل یک متد، کلاس و یا کامپوننت میپردازه با قرار دادن Source Code و حتی یک تکه برنامه به فهم هر چه بیشتر مساله هم شدیدا !!! کمک میکنه. آموزش شفاهی و عملی بطور همزمان

    من چون هنوز مثه بقیه دوستان سی شارپ کار هنوز اونقدرها سی شارپ نویس حرفه ای نشدم نمیتونم نظر تخصصی تری بدم ولی هیچ وقت از یادگیری چیزهای جدید نترس و این نکته رو هر جور شده به خودت بقبولون که کتب و ایبوکهای خارجی همیشه از ایبوک و کتب فارسی بهتر هستند !!!

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار sarnev6t
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    انتهای پارک وی (جردن جنوبی) || (ته طهرون)
    پست
    153
    سلام منم تازه کارم ولی فکر میکنم کتاب آقای هاشمیان را کامل بخونی از لحاظ پایه مشکلت حل میشه . بعد اون به نظر من برو سراغ ado.net در ضمن بهتره برای خودت طرح مسئله کنی و تو همین سایت هم مشورت کنی با دوستان !! به امید موفقیت تمام برنامه نویسان ایرونی........

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط mohammadkhan مشاهده تاپیک
    فکر کنم تاپیک رو دیگه بیشتر از این کشش ندیم خیلی بهتر باشه
    دوستمون هم که جوابش رو گرفت و فکر کنم موضوع تاپیک داره به سمت و سوی دیگه ای کشیده میشه. بحث جالبی بود
    نه این اتفاقا جالبه، چونکه ۲ طرز فکر مختلف را نشان میده، جالب این است که هر کدام مزایاو مضرات خودشان را دارند، بعضیها با یک طرف راحترند و بقیه با طرف دیگر.

    مثلا در امتحانات دونستن اینکه یک واژه چه معنیی میده را بهش خخیلی اهمیت میدند، و باید از بر باشند، ولی در واقعیت کمتر کسی معانی را بعد از یکی دو سال یادش نگه میدارد.

    در ضمن "کافیه ارتباط اون کلمه رو با سایر کلمات مترادف بدونیم" این در یادگیری زبانهایه آٓدمیزاد بکار میاد.

    به طور خلاصه هر دو دارند درست میگند و یک طرز تفکر بر ضد اون یکی نیست،

  13. #53
    نقل قول نوشته شده توسط mohammadkhan مشاهده تاپیک
    فکر کنم تاپیک رو دیگه بیشتر از این کشش ندیم خیلی بهتر باشه
    دوستمون هم که جوابش رو گرفت و فکر کنم موضوع تاپیک داره به سمت و سوی دیگه ای کشیده میشه. بحث جالبی بود
    سلام دوست عزیز.
    درسته که من جوابم رو گرفتم ولی ترجیح دادم فعلا حل شده مطرحش نکنم. چون میخوام وقتی کتابهای معرفی شده توسط دوستان رو خوندم اگه باز مسیله ای بود با دوستان مطرح کنم و تاپیک جدیدی نزنم. و همینطور دوستانی که میخوان سی شارپ رو شروع کنن میتونن تو این تاپیک از دوستان سوالاتشون رو بپرسند.

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار Masoud_TB
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    165
    من پیشنهاد میکنم که یه سری به این وبلاگ هم بزنی:
    http://csharptuning.blogfa.com

  15. #55
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    بندر امام خمینی (ره)
    پست
    99
    نقل قول نوشته شده توسط Masoud_TB مشاهده تاپیک
    من پیشنهاد میکنم که یه سری به این وبلاگ هم بزنی:
    http://csharptuning.blogfa.com
    به همون اندازه که تو سایت برنامه نویس کم مطلب می نویسی توی وبلاگت ترکوندی

  16. #56
    کاربر تازه وارد آواتار mth_sh89
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    40

    ر

    من کتاب رامین مولانا پور رو توصیه می کنم بخونید
    آخرین ویرایش به وسیله mth_sh89 : شنبه 25 اسفند 1386 در 16:16 عصر دلیل: شسشسی

  17. #57
    سلام اول با تشکر از پست 14
    نیازی به تاپیک جدید نیست چون اونم خلاف قوانین ساته!
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=90594
    تو تاپیک مذکور بالغ بر 70 پست در این مورد بحث مفید شده!
    پس اول جستجو بعد.........
    آخرین ویرایش به وسیله net.میلاد(منجی) : شنبه 25 اسفند 1386 در 22:45 عصر دلیل: (-:

  18. #58
    نقل قول نوشته شده توسط ali motlagh مشاهده تاپیک
    آموزش گام به گام C#‎.net تالیف عین ا... جعفر نژاد قمی .کتاب توپیه
    این کتاب پر از غلطه (شخصا طبق چند نامه این رو خدمت استاد جعفر نژاد اعلام و درخواست اصلاح کردم)
    مقدمه و قسمت‌هایی از کتاب از روی کتاب Visual C++‎6 (ترجمه خودش) کپی شده
    جاهایی از کتاب هم با کدهای VB(کهیر) ببخشید قاطیه
    درنتیجه حیف پول که واسه این کتاب بدی

    نقل قول نوشته شده توسط mth_sh89 مشاهده تاپیک
    ن کتاب رامین مولانا پور رو توصیه می کنم بخونید
    این کتاب جلد اولش به قدری بد ترجمه شده که آدم رو از #C و ... بی زار میکنه مخصوصا بخشهایی مثل پلی مورفیسم
    من که کتاب آقای هاشمیان رو توصیه می‌کنم
    البته یه کتاب هم انتشارات ساحر داره بدک نیست
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  19. #59
    من یه پیشنهاد دارم که بر خلاف قوانین سایته !!!
    اگر مدیران موافقت کنند، و دوستان واقعا این کتاب را بخوان به مدت 1 هفته من لینک دانلود را بذارم اینجا و پس از 1 هفته این پست پاک بشه...

    من از یکی از دوستای خوبم که سرعت خوبی دارند، در خواست کردم که برای راحتی شما دوستان، این فایل را چندین جا آپلود کنه :
    در حال حاظر روی سرور rapidshare و در دو قسمت موجوده ..
    و روی سرور سایت esnips ( روی account خودم در این سایت) هم این لینک در سه قسمت وجود داره..
    ***
    اما در صورت موافقت نبودن با گذاشتن لینک کتاب در این بخش ( به دلیل ...) که احتمالا نیز همین طور خواهد بود ( موافقت نمیشه) و از آن جایی که فرستادن این لینک به صورت پیغام خصوصی برای تمامی کاربران این بخش برای من امکان پذیر نیست.. اگر دوستان کسی می تونه زحمت بکشه و به بقیه دوستان برسونه، خودش را اینجا معرفی کنه ، ( که دوستان بشناسنشون) من هر دو لینک کتاب را ( سرور rapid و سرور esnips ) به ایشون می دم و بقیه کاربران از ایشون بگیرن..

    قول نمیدم ولی شاید امکان کوچک تر کردن لینک ها جهت دانلود برای افرادی که نت خوبی ندارند هم باشه....

    ببخشید اگه غلط املایی زیاد داره.. ساعت 5 صبحه و هنوز نخوابیدم..
    موفق باشید

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  20. #60
    نقل قول نوشته شده توسط r.kiani مشاهده تاپیک
    من یه پیشنهاد دارم که بر خلاف قوانین سایته !!!
    اگر مدیران موافقت کنند، و دوستان واقعا این کتاب را بخوان به مدت 1 هفته من لینک دانلود را بذارم اینجا و پس از 1 هفته این پست پاک بشه...
    متاسفانه اینکار به دلایل زیادی - که خارج از بحث است - مقدور نیست.
    دوستان با جستجوی 3 کلمه ی ساده در گوگل میتونند لینک دانلود اون رو در همون صفحه ی اول نتایج پیدا کنند.

    ممنون.
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  21. #61
    نقل قول نوشته شده توسط sinpin مشاهده تاپیک
    متاسفانه اینکار به دلایل زیادی - که خارج از بحث است - مقدور نیست.
    دوستان با جستجوی 3 کلمه ی ساده در گوگل میتونند لینک دانلود اون رو در همون صفحه ی اول نتایج پیدا کنند.

    ممنون.
    ..
    ممنون از پاسختون

    و اما دوستانی که نتوانستند از google یا هر جایی دیگه پیدا کنند ( که فکر نکنم این چنین باشه)، روی پیشنهاد دوم در پست قبلی من فکر کنند
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله Mahdi.Kiani : شنبه 24 فروردین 1387 در 05:27 صبح

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  22. #62
    سلام دوستان
    کتاب هایی که اسمشونو آوردین واقعا عالی هستند. ممنون
    ولی چه جوری باید این کتاب ها رو تهیه کرد ؟

  23. #63
    اگه از دوستان کسی هست که نتونسته باشه کتاب رو گیر بیاره یه سر وبلاگم بزنه.اینطوری دوستانی مثل جناب r.kiani هم به دردسر نمی افتن.
    با تشکر.

  24. #64
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    بندر امام خمینی (ره)
    پست
    99
    کتاب head first C#‎ با کیفیت بالا و اسکن شده در تاریخ 7 نوامبر 2007 رسید.
    حجم 150 مگ هستش و خیلی کتاب خوبیه
    خواستین لینک تورنت بدم. فقط کافیه پیغام خصوصی بدین.
    اگر هم دوست داشته باشین و درخواستها بالا باشه روی سرور پارسااسپیس با لینک مستقیم آپلود میکنم

  25. #65
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    بندر امام خمینی (ره)
    پست
    99
    از یکی از صفحه ها عکس گرفتم تا کیفیت کتاب رو متوجه بشین
    در ضمن من این صفحه رو تا 225 درصد زوم کردم و هنوز همون کیفیت رو داره
    و یه چیز دیگه:
    DATE:03-10-2008

    http://ardekaninezhad.parsaspace.com/Sample.JPG

    در اکثر سایتها و وبلاگها (البته هنوز افراد زیادی این کتاب رو تو سایتها نزاشتن) این ایبوک به مبلغ گزافی به فروش میرسه ولی من چون خودم چند فثل این کتاب رو خوندم و واقعا یه معجزه است این ایبوک رو حاضرم حتی با این حجم زیاد آپلود کنم. فقط عالیجناب مدیر یه اوکی به ما بده
    آخرین ویرایش به وسیله mohammadkhan : شنبه 24 فروردین 1387 در 23:24 عصر دلیل: لینک عکس یادم رفت

  26. #66
    نقل قول نوشته شده توسط mohammadkhan مشاهده تاپیک
    این ایبوک رو حاضرم حتی با این حجم زیاد آپلود کنم. فقط عالیجناب مدیر یه اوکی به ما بده
    دوستان این مخالفت و ممنوعیتها به دلیل سلیقه ی شخصی من و یا مدیران دیگر نبوده و نیست؛ همانطور که یک کاربر معمولی باید قوانینی رو رعایت کنه یک مدیر تالار نیز موظف به رعایت همان قوانین + قوانین پشت پرده ی دیگری ست.

    فعالیت وارز در سالهای پیش مشکلاتی برای سایت بوجود آورد که "مدیران کل سایت" تصمیم گرفتند اینقبیل فعالیتها رو ممنوع اعلام کنند.

    موفق باشید.
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  27. #67

    سلام

    با سلام خدمت اساتید
    چطوری میتونم کتابها انتشارات مایکروسافت رو تهیه کنم؟ حتما باید بخرمشون ؟
    به نظر منم کامل ترین مرجع باید کتاب های مایکرو سافت باشه.
    Proffessional C#‎ 2005 انتشارات Wrox : اینو از کجا پیدا کنم ؟

  28. #68
    کاربر جدید آواتار naatamam
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    سمنان
    پست
    26
    کتاب #Head First C را من از طریق بیت تورنت دانلود کردم کافیست یک سرچ ساده اینجا بکنند و بعد کتاب فوق را دانلود کنند البته حجمش کمی بالا است حدود 142 مگابایت.
    در ضمن این کتابی که من دانلود کردن مربوط به سال 2008 می باشد.
    این هم عکس روی جلد آن.

  29. #69
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198
    سلام . اگه كسي لينك كتابهاي head first رو هم به ما بده ممنون ميشم .

  30. #70
    با سلام
    من کتاب # Head First C
    رو download کردم می خواستم بدون برای شروع این کتاب پیش نیازش چی هست؟
    کتابهای Head First Design patterns و Head First object oriented Analysis and Designرو هم Download کردم ازکدوم یکی شروع کنم ؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید

  31. #71
    نظرتون در مورد کتاب
    آموزش برنامه نويسي Visual C#‎.NET 2005 - سيدعلي موسوي، مجيد سبزعليان، سيدمحمد هاشميان
    چیه؟

  32. #72
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265
    نقل قول نوشته شده توسط BeautyGirl مشاهده تاپیک
    نظرتون در مورد کتاب
    آموزش برنامه نويسي Visual C#‎.NET 2005 - سيدعلي موسوي، مجيد سبزعليان، سيدمحمد هاشميان
    چیه؟
    خوبه.خیلی ها واسه شروع از این کتاب شروع می کنند.البته یه اشکالاتی داره که فعلا بهشون نمی رسید(ببخشید قصد انتقاد ندارم)........ولی در کل کتاب خوبیه.....
    همچنین می تونید از کتاب apress C#‎.net که توسط دوستان توی همین سایت ترجمه شده و ترجمه شدش هم توی سایت موجوده هم استفاده کنید...
    ..........https://barnamenevis.org/showthread.php?t=86917 .........
    موفق باشد
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  33. #73
    دوستانی که این کتاب رو دیدند ، این کتاب نسخه چاپ شده کتاب آقای هاشمیان است؟
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  34. #74
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198
    نقل قول نوشته شده توسط BeautyGirl مشاهده تاپیک
    با سلام
    من کتاب # Head First C
    رو download کردم می خواستم بدون برای شروع این کتاب پیش نیازش چی هست؟
    کتابهای Head First Design patterns و Head First object oriented Analysis and Designرو هم Download کردم ازکدوم یکی شروع کنم ؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید
    اگه ممكنه لينك دانلود رو به ما هم بده

  35. #75
    کاربر جدید آواتار naatamam
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    سمنان
    پست
    26
    نقل قول نوشته شده توسط razavi_university مشاهده تاپیک
    دوستانی که این کتاب رو دیدند ، این کتاب نسخه چاپ شده کتاب آقای هاشمیان است؟
    بنده این کتاب را چند روز پیش از نمایشگاه گتاب خریدم .
    این کتاب 95% همان کتاب آقای هاشمیان است ولی بعضی از اشتباهات آن کتاب اصلاح شده است و همراه با یک سی دی ویژال استودیوی 2005 و مثال های کتاب ارائه می شود.

  36. #76
    اگر از نظر مدیر بخش اشکالی نداشته باشه لینکشو میذارم. مشکلی نیست؟

  37. #77
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198
    سلام دوستان .
    كتابهاي head first در سايت flazx.com همشونو داره براي اينكه نخواهيد از رپيدشير دانلود كنيد عضو سايت بشيد براتون لينك غير رپيد شيري هم مي ذاره

  38. #78
    کاربر دائمی آواتار User-os
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    113
    من تمام پستهای این تاپیک رو نخوندم .شاید این کتاب رو هم بهتون معرفی کرده باشند .
    کتاب تقریبا 1200 صفحه است .نویسنده :deitel چگونه با #c برنامه بنویسیم.انتشارات ناقوس
    اگر میخوای اساسی با #c اشنا بشی ارث بری... توابع گرافیکی .... بخونش

  39. #79

    موافق

    من هم با نظر اين دوستمون موافقم. سايت flazx خيلي سايت خوبيه.پر از ايبوك هايي كه كمتر جايي پيدا ميشه.
    كتاب head first رو هم اونجا پيدا كردم اما 133 مگ هستش كه صفحه دانلود من نوشت هشت ساعت و چهل و پنچ دقيقه طول ميكشه تا دانلود تموم شه. اين كتاب بصورت pdf يا chm نيست|؟؟

  40. #80
    نقل قول نوشته شده توسط shahinghorbani مشاهده تاپیک
    من هم با نظر اين دوستمون موافقم. سايت flazx خيلي سايت خوبيه.پر از ايبوك هايي كه كمتر جايي پيدا ميشه.
    كتاب head first رو هم اونجا پيدا كردم اما 133 مگ هستش كه صفحه دانلود من نوشت هشت ساعت و چهل و پنچ دقيقه طول ميكشه تا دانلود تموم شه. اين كتاب بصورت pdf يا chm نيست|؟؟
    اون كتاب به صورت PDf است فقط چون Scan شده يكم حجمش بالاست
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •