نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کمک در مورد بارگذاری 300 عکس

  1. #1

    کمک در مورد بارگذاری 300 عکس

    سلام دوستان

    من میخوام که حدود 300 عکس رو بارگذاری کنم و استفاده از listimage رو انتخاب کردم

    اما حالا که میخوام از حلقه استفاده کنم و picturebox ها رو بارگذاری کنم نمیتونم

    چون picturbox ها رو نتونستم به صورت آرایه یا همون index تعریف کنم

    مثال

    dim i as integer

    for i=1 to 300
    picturebox(i).image=listimage1.images(i)end


    اگر دوستان نظری دارن

    ممنون میشم

  2. #2
    فقط یک Picturebox کافیه
    آرایه رو از نوع system.drawing.bitmap تعریف کن و در حلقه بارگذاریشون کن
    و هر کدوم که لازم شد در Picturebox نشون بده

    در ضمن اصول استفاده بهینه از حافظه رو هم در نظر بگیرید (رم کامپیوتر کاربر که مال شما نیست)
    بهتره در هر لحظه فقط تصاویری رو که به کاربر نشون میدی لود کرده باشی

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط BlackDal
    فقط یک Picturebox کافیه
    آرایه رو از نوع system.drawing.bitmap تعریف کن و در حلقه بارگذاریشون کن
    و هر کدوم که لازم شد در Picturebox نشون بده

    در ضمن اصول استفاده بهینه از حافظه رو هم در نظر بگیرید (رم کامپیوتر کاربر که مال شما نیست)
    بهتره در هر لحظه فقط تصاویری رو که به کاربر نشون میدی لود کرده باشی
    حرف آقا حامد کاملا منطقی است.
    به هر حال از ControlَArray هم میتونید استفاده کنید
    بازم به قول آقا حامد مواظب رم باشید.

  4. #4
    ممنون

    ببینید عزیزان من باید 300 تا picturebox رو با 300 تا عکس بارگذاری کنم


    حالا باید دنبال راهی باشم که این کا رو به صورت دستی انجام ندم و در ضمن فرم رو هم سنگین

    نکنم به همین خاطر خواستم از حلقه استفاده کنم اما picturebox خاصیت index رو نداره

    باز هم ممنون

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط sarmad
    ممنون

    ببینید عزیزان من باید 300 تا picturebox رو با 300 تا عکس بارگذاری کنم


    حالا باید دنبال راهی باشم که این کا رو به صورت دستی انجام ندم و در ضمن فرم رو هم سنگین

    نکنم به همین خاطر خواستم از حلقه استفاده کنم اما picturebox خاصیت index رو نداره

    باز هم ممنون
    1- وجود حلقه ربطی به عدم سنگینی فرمها نداره
    2- اگه می خوای هر کنترلی آرایه بشه، باید در کد نویسی یه آرایه از نوع اون کنترل تعریف کنی

  6. #6
    عزیزان بنده از این استفاده کردم ببینید خوبه؟


    For i As Integer = 0 To 299
    DirectCast(Panel1.Controls(i), PictureBox).Image = ImageList1.Images(i)
    Next

  7. #7

    Dim a(10) As PictureBox
    Dim i As Integer = 0
    For Each b As PictureBox In a
    b = New PictureBox
    b.Size = New Size(30, 30)
    b.Location = New Point(50, i * 50)
    b.Image = PictureBox1.Image
    Me.Controls.Add(b)
    i += 1
    Next


  8. #8
    ممنون

    این راه هم راه جالبی هست

    و اون سورسی هم که دادم یادم رفت که بگم اول باید یک پانل بزارید و بعد picturebox ها رو قرار بدید

    تو پانل و با این روش هم مشکلی نبوده

    به هرحال ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله sarmad : یک شنبه 16 بهمن 1384 در 21:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •