نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: گرفتن لیست DialUp ها

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    گرفتن لیست DialUp ها

    چجوری میشود لیست تمام dialup های موجود در کامپیوتر را گرفت؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار میلاد علوی
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    201
    یه لیست بادکمه کانکت و بقیه کارها دارم اما با وی بی نیست اگه خواستی بگو

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260
    آقا تورو خدا یکی جواب بده رشته هیچکی جواب نده ها

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260
    آره میلاد جان می خوام ممنون میشوم

  5. #5
    فکر کنم این به دردت بخوره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260
    agha milad dastet dard nakone, vali in ye activex dare, mikham in karo khodam bokonam, bedoone oon, be har hal mamnoon, yeki javab bede:((

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039
    کامپوننت ras

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260
    khob chejoori estefade konam?

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260
    agha mahdi mamnoonam
    peyda shod, fahmidam

    inam sourcesh ye list box bezarid va halle



    Option Explicit

    Const RAS95_MaxEntryName = 256

    Private Type RASENTRYNAME95
    'set dwsize to 264
    dwSize As Long
    szEntryName(RAS95_MaxEntryName) As Byte
    End Type

    Private Declare Function RasEnumEntries Lib "rasapi32.dll" Alias "RasEnumEntriesA" (ByVal reserved As String, ByVal lpszPhonebook As String, lprasentryname As Any, lpcb As Long, lpcEntries As Long) As Long


    Private Sub Form_Load()

    Dim s As Long, l As Long, ln As Long, a$
    ReDim r(255) As RASENTRYNAME95

    r(0).dwSize = 264
    s = 256 * r(0).dwSize
    l = RasEnumEntries(vbNullString, vbNullString, r(0), s, ln)
    For l = 0 To ln - 1
    a$ = StrConv(r(l).szEntryName(), vbUnicode)
    List1.AddItem Left$(a$, InStr(a$, Chr$(0)) - 1)
    Next

    Text1 = r(0).szEntryName

    End Sub





تاپیک های مشابه

  1. ارتباط dialup از ویندوز به یونیکس
    نوشته شده توسط sharare در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 آبان 1385, 11:28 صبح
  2. ایجاد اکونت dialup و اتصال به روتر
    نوشته شده توسط mehialdst در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 15 اسفند 1384, 13:46 عصر
  3. ارتباط با sql از طریق dialup
    نوشته شده توسط ehsane در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 28 بهمن 1384, 21:33 عصر
  4. نیاز به کمک فوری در زمینه Dialup
    نوشته شده توسط Amir Shekari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 02 دی 1384, 02:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •