نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل با کریستال در vb 2005

  1. #1

    مشکل با کریستال در vb 2005

    دوستان سلام . من تو vb6 زمانیکه با کریستال گزارش میساختم در قسمت دیزاینر کریستال یه تکست خالی میزاشتم و بعد زمانیکه از تو فرم میخواستم گزارش رو اجرائ کنم مقدار تکست خالی که تو گزارش بود با هر مقداری که میخواستم با دستور زیر پر میکردم
    dim reprot as new crystalreprt
    report.text1.settext a
    و مقدار تکست هنگام نمایش گزارش تغییر میکرد و هر مقداری که به a میدادیم تو تکست نشون داده میشد . مثلا مقدار یک فیلد .
    حالا تو 2005 میخوام اینکار رو بکنم ولی هر کار میکنم نمیشه
    یه تکست خالی تو crystalreport1 گذاشتم و میخوام زمانیکه گزارش رو اجراء میکنم مقدار یه یتکست دیگه که تو فرم برنامه هست رو نمایش بده
    لطفا راهنمائی بفرمائین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MMAASS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    یه گوشه دنیا
    پست
    231
    سلام
    من با VS 2003 کار می کنم و این طوری جواب می گیرم اما تو 2005 نمی دونم جواب می ده یا نه به نظرم که باید جواب بده به هر حال بد نیست امتحانش کنی

    Dim report As New ReportName تعریف یک متغییر از گزارش
    Dim txt As CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.TextObject تعریف یک متغییر از تکست روی گزارش
    txt = report.Section1.ReportObjects("TextNameInReport") مشخص کردن تکست روی گزارش
    txt.Text ="Text" مقدار دادن به تکست روی گزارش

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MMAASS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    یه گوشه دنیا
    پست
    231
    سلام جناب VB341 پس چی شد ؟ نگفتین که جواب گرفتین یا نه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    عجله نکن. جواب نگیریم خبرت می کنیم.

  5. #5
    از ParameterField استفاده کن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •