نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اضافه کردن جدول با نام دلخواه به اکسس از طریق سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار 09178525592
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    25
    پست
    131

    Post اضافه کردن جدول با نام دلخواه به اکسس از طریق سی شارپ

    با عرض سلام و خسته نباشید.

    من میخوام توی برنامم به استفاده کننده یه قابلیتی بدم که بتونه خودش از طریق برنامه یه جدول با نام دلخواه(البته فیلد ها یکسان باشند و فقط هر وقت استفاده کننده خواست یه جدول بسازه با همون فیلد های تعریف شده و مشخص)در دیتابیس اکسس ساخته بشه.اگر دوستان در این رابط بهم کمک کنن خیلی ممنون میشم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    نقل قول: اضافه کردن جدول با نام دلخواه به اکسس از طریق سی شارپ

    سلام با استفاده از کد زیر می تونی بسازی:

    con.Open();
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = "CREATE TABLE [" + textBoxX6.Text + "]([E] int NOT NULL,[D] Date NOT NULL,[C]int NOT NULL,[B]int NOT NULL,[A]Text NOT NULL)";
    cmd.ExecuteNonQuery();

    con.Close();


    در این کد textBox6 اسم جدوله و این جدول چند فیلد به نام های A ,B,C,D,E وجود داره که جلوی هر یک از نام فیلد ها نوعشون رو نوشته که من D رو تاریخ قرار داده ام.اگر توضیح بیش تر خواستین در خدمتم.

    موفق باشــــــی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار 09178525592
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    25
    پست
    131

    نقل قول: اضافه کردن جدول با نام دلخواه به اکسس از طریق سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Alireza.imani مشاهده تاپیک
    سلام با استفاده از کد زیر می تونی بسازی:

    con.Open();
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = "CREATE TABLE [" + textBoxX6.Text + "]([E] int NOT NULL,[D] Date NOT NULL,[C]int NOT NULL,[B]int NOT NULL,[A]Text NOT NULL)";
    cmd.ExecuteNonQuery();

    con.Close();


    در این کد textBox6 اسم جدوله و این جدول چند فیلد به نام های A ,B,C,D,E وجود داره که جلوی هر یک از نام فیلد ها نوعشون رو نوشته که من D رو تاریخ قرار داده ام.اگر توضیح بیش تر خواستین در خدمتم.

    موفق باشــــــی

    خیلی ممنون بدردم خورد.
    فقط یه سوال دیگه داشتم می خواستم همراه با این که یه جدول میسازه یه tab هم به tabcontrol اضافه بشه که داخلش یه دیتا گرید ویو داشته باشه که اطلاعات رو هم از دیتابیس نشون بده؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    نقل قول: اضافه کردن جدول با نام دلخواه به اکسس از طریق سی شارپ

    نظر من اینه که یک تب کنترل ایجاد کن و یک کمبوباکس و یک دیتاگریدویو بگذار و visible اش رو در Form_load، false کن.برای اینکه نام جدول های موجود در دیتابیس در اون کمبوباکس بیاین در Form_Load این کد رو بنویسید:

     con.Open();

    DataTable userTables = null;
    string[] restrictions = new string[4];
    restrictions[3] = "Table";
    userTables = con.GetSchema("Tables", restrictions);


    // Add list of table names to listBox
    for (int i = 0; i < userTables.Rows.Count; i++)
    comboBoxEx1.Items.Add(userTables.Rows[i][2].ToString());


    con.Close();

    بعدش در رویداد Selected index changed کمبوباکس این کد رو بنویس تا فرد با انتخاب نام جدول از کمبوباکس دیتاگرید ویو اون جدول رو لود کنه:

    con.Open();
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();
    cmd.CommandText = "SELECT A,B,C,D,E FROM [" + comboBoxEx1.Text + "] ";
    cmd.Connection = con;

    DataTable dt = new DataTable();
    OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter(cmd);
    da.Fill(dt);
    BindingSource bg = new BindingSource();
    bg.DataSource = dt;

    foroosh.DataSource = bg;
    con.Close();


    در نهایت هم آخر اون کدی که توی پست قبل گفتم visible اون tabcontrol رو true کن.

    اگه حرفام ابهامی داره بگید تا بازش کنم.

    موفق باشــــــــــــــــــــــ ــــــــ ــــــــــ ــــــ ـــــــــــی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار 09178525592
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    25
    پست
    131

    Post نقل قول: اضافه کردن جدول با نام دلخواه به اکسس از طریق سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Alireza.imani مشاهده تاپیک
    نظر من اینه که یک تب کنترل ایجاد کن و یک کمبوباکس و یک دیتاگریدویو بگذار و visible اش رو در Form_load، false کن.برای اینکه نام جدول های موجود در دیتابیس در اون کمبوباکس بیاین در Form_Load این کد رو بنویسید:

     con.Open();

    DataTable userTables = null;
    string[] restrictions = new string[4];
    restrictions[3] = "Table";
    userTables = con.GetSchema("Tables", restrictions);


    // Add list of table names to listBox
    for (int i = 0; i < userTables.Rows.Count; i++)
    comboBoxEx1.Items.Add(userTables.Rows[i][2].ToString());


    con.Close();

    بعدش در رویداد Selected index changed کمبوباکس این کد رو بنویس تا فرد با انتخاب نام جدول از کمبوباکس دیتاگرید ویو اون جدول رو لود کنه:

    con.Open();
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();
    cmd.CommandText = "SELECT A,B,C,D,E FROM [" + comboBoxEx1.Text + "] ";
    cmd.Connection = con;

    DataTable dt = new DataTable();
    OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter(cmd);
    da.Fill(dt);
    BindingSource bg = new BindingSource();
    bg.DataSource = dt;

    foroosh.DataSource = bg;
    con.Close();


    در نهایت هم آخر اون کدی که توی پست قبل گفتم visible اون tabcontrol رو true کن.

    اگه حرفام ابهامی داره بگید تا بازش کنم.

    موفق باشــــــــــــــــــــــ ــــــــ ــــــــــ ــــــ ـــــــــــی
    دستت درد نکنه اگه میشه یه پروژه کوچولو هم در این رابط برام بذاری خخخخخییلیی ممنون میشم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    نقل قول: اضافه کردن جدول با نام دلخواه به اکسس از طریق سی شارپ

    خواهش می کنم...تشکر یادت نره

    شرمنده...سرم خیلی شلوغه.

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن فیلد با نام دلخواه کاربر
    نوشته شده توسط nazanin69 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 شهریور 1390, 15:50 عصر
  2. اضافه کردن جدول به یک دیتابیس اکسس و اضافه کردن فیلد به یک جدول
    نوشته شده توسط mohammad diba در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 فروردین 1388, 20:44 عصر
  3. اضافه کردن جدول در ریپلیکیشن
    نوشته شده توسط dell816 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 09 شهریور 1387, 10:22 صبح
  4. اضافه کردن جدول و فیلد به بانک از طریق برنامه
    نوشته شده توسط amini699 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 12 آذر 1386, 23:25 عصر
  5. اضافه کردن جدول به Access
    نوشته شده توسط ealireza در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 10 بهمن 1383, 11:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •