نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: توابع دست ساز محاسبه تاریخ vb.net

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار clupcd
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    پست
    66

    توابع دست ساز محاسبه تاریخ vb.net

    با سلام من توابع دست ساز محاسبه تاریخ یک ماه قبل -سه ماه قبل-6 ماه قبل و یک سال قبل رو مخوام
    من با توابع خود وی بی چنین نوشتم تاریخ رو بر میگردونه ولی از پایگاه واکشی نمیکنه در فیلد سرچ بر اساس تاریخ هم اگر تاریخ کامل بدم نمیاره یا باید روز بدم یا ماه یا سال اونوقت میاره
    این کد سرچ یک ماه قبله ولی واکشی نمیکنه :
    Private Sub RadioSr1Month_CheckedChanged(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles RadioSr1Month.CheckedChanged
    Dim monthghabl As Integer
    Dim sal As Integer
    monthghabl = Month(Date.Now) - 1
    sal = Year(Date.Now)
    con = New SqlConnection(strCon)
    da = New SqlDataAdapter("Select * from tblTarakonesh where Tarikh Like '%" & sal & "/11/" & monthghabl & "%'", con)
    ds.Clear()
    da.Fill(ds, "tbltarakonesh")
    End Sub

    اساتید بزرگوار ممنون میشم از کمکتون
    اینم کد سرچ تاریخم :
    Case Is = 6 'tarikh
    da = New SqlDataAdapter("Select Code,Name,Pardakht,Daryaft,Gorooh,Tozihat,Tarikh,t otal from tblTarakonesh where Tarikh Like '" & "%" & txtSearch.Text & "%'", con)
    ds.Clear()
    da.Fill(ds, "tbltarakonesh")
    End Select

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار clupcd
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    پست
    66

    نقل قول: توابع دست ساز محاسبه تاریخ vb.net

    کسی پاسخگو نیست؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار clupcd
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    پست
    66

    نقل قول: توابع دست ساز محاسبه تاریخ vb.net

    پاسخ لطفا.......

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار clupcd
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    پست
    66

    نقل قول: توابع دست ساز محاسبه تاریخ vb.net

    محض رضای خدا جواب....
    به یک مشکل دیگه هم برخوردم اینکه سرچ رقمیم تا 100000 رو سرچ میکنه میاره ولی 1000000 سرچ میکنی نمیاره

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار clupcd
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    پست
    66

    نقل قول: توابع دست ساز محاسبه تاریخ vb.net

    احیانا این تایپیک قلبل نمایش هست؟

  6. #6

    نقل قول: توابع دست ساز محاسبه تاریخ vb.net

    سلام

    دوست گرامی من یه پیشنهاد دارم امیدوارم مفید باشه(البته من خودم از این روش استفاده میکنم)

    یه فیلد به نام Tarikh و نوع آن را از نوع (10)Nvarchar اضافه کن.

    بعد تو برنامه هات تاریخ کامل رو به دیتابیس اضافه کن مثلا 1391/09/28 میتونی از Dll ها تاریخ شمسی استفاده کنی.که نمونه اش تو این سایت خیلی زیاده.من یکیشو برات ضمیمه میکنم.

    حالا میخوای رکورد هایی بین 2 تاریخ رو جستجو کنی به عنوان مثال:

    از تاریخ 1391/08/01
    تا تاریخ 1391/09/01

    مثل این عکس:


    کد جستجو رو به صورت زیر بنویس:
    Select * FROM table1 where tarikh between ' از تاریخ' And ' تا تاریخ'


    اگه سوالی داشته بپرس.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله asghar2008 : سه شنبه 28 آذر 1391 در 22:03 عصر

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار clupcd
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    پست
    66

    نقل قول: توابع دست ساز محاسبه تاریخ vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط asghar2008 مشاهده تاپیک
    سلام

    دوست گرامی من یه پیشنهاد دارم امیدوارم مفید باشه(البته من خودم از این روش استفاده میکنم)

    یه فیلد به نام Tarikh و نوع آن را از نوع (10)Nvarchar اضافه کن.

    بعد تو برنامه هات تاریخ کامل رو به دیتابیس اضافه کن مثلا 1391/09/28 میتونی از Dll ها تاریخ شمسی استفاده کنی.که نمونه اش تو این سایت خیلی زیاده.من یکیشو برات ضمیمه میکنم.

    حالا میخوای رکورد هایی بین 2 تاریخ رو جستجو کنی به عنوان مثال:

    از تاریخ 1391/08/01
    تا تاریخ 1391/09/01

    مثل این عکس:


    کد جستجو رو به صورت زیر بنویس:
    Select * FROM table1 where tarikh between ' از تاریخ' And ' تا تاریخ'


    اگه سوالی داشته بپرس.
    با سلام دوست گرامی با این روش که گفتید من مثلا مخوام با کلیک روی چک باکس اطلاعات ماه قبل رو تماشا کنم این به چه شکله؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 21 مرداد 1386, 17:08 عصر
  2. اشکال در مورد Msgbox دست ساز
    نوشته شده توسط Mahsa Hatefi در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1385, 14:54 عصر
  3. توابع و زیر برنامه تاریخ شمسی در DBISAM
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 07 اردیبهشت 1383, 07:28 صبح
  4. توابع و زیر برنامه تاریخ شمسی در DBISAM
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اردیبهشت 1383, 21:44 عصر
  5. آیا ActivX دست ساز (ساخته شده با VB) می توان در وب جای گیرد؟
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 20 تیر 1382, 09:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •