نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: شکل در ساختار دستور زیر....

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    Unhappy شکل در ساختار دستور زیر....

    سلام دوستان من یه پنل دارم که کاربر وقتی رو header پنل کلیک میکنه اگه پنل باز باشه اونو میبنده و اگه بسته باشه اونو باز میکنه .

    حالا مشکل اینجاست که اگه کاربر تند تند روش کلیک کنه همینجور باز میشه و بسته میشه و ...

    میخوام کد زیر و یجوری اصلاح کنم که این اتفاق نیفته

    $(document).ready(function () {
    $('#FMnu').click(function () { $('#FItem').slideToggle(1000) });
    });


    1.jpg
    اگه متوجه نشدید به سایت ndt.somee.com مراجعه کنید همین پنل اونجا هست . خودتون تست کنید متوجه میشید (یعنی چند بار روش کلیک کنید)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mohsen.
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    29
    پست
    339

    نقل قول: شکل در ساختار دستور زیر....

    باید از تابع stop استفاده کنی:

    $(document).ready(function () {
    $('#FMnu').click(function () { $('#FItem').stop(true,true).slideToggle(1000) });
    });

    اگه با پارامترهاش کار کنی. میتونی بهترش کنی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: شکل در ساختار دستور زیر....

    حالا من یک سوال دارم شما چرا تاکید دارید که کاربر اگر تند تند کلیک کرد هی باز بسته نشه مگه کاربره مرض داره اینجوری کنه!!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: شکل در ساختار دستور زیر....

    نقل قول نوشته شده توسط 2undercover مشاهده تاپیک
    حالا من یک سوال دارم شما چرا تاکید دارید که کاربر اگر تند تند کلیک کرد هی باز بسته نشه مگه کاربره مرض داره اینجوری کنه!!!
    یه استاد داشتیم همیشه میگفت اگه میخواید باگ نرم افزار و بگیرید همیشه فکر کنید کاربر مرض داره
    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: شکل در ساختار دستور زیر....

    نقل قول نوشته شده توسط Mohsen. مشاهده تاپیک
    باید از تابع stop استفاده کنی:

    $(document).ready(function () {
    $('#FMnu').click(function () { $('#FItem').stop(true,true).slideToggle(1000) });
    });

    اگه با پارامترهاش کار کنی. میتونی بهترش کنی.
    یه سواله دیگه . میشه تو jquery شرطی مثل شرط زیر نوشت :
    اگه منو پایین بود {اینکارو بکن} اما اگه منو بالا بود {اینکارو کن}

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: شکل در ساختار دستور زیر....

    if($("#FItem").css('display')=='none')
    {//وقتی منو بالا بود}
    else
    {//اگر منو پایین بود}

تاپیک های مشابه

  1. ساختار دستور LINQ زیر چجوریه؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط kkkaka در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 شهریور 1391, 16:58 عصر
  2. شکل دیگری از دستور TOP و ایجاد شرایط متنوع در SP
    نوشته شده توسط In_Chan_Nafar در بخش SQL Server
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 27 مرداد 1386, 20:02 عصر
  3. ضرورت وجود دو دستور زیر در ابتدای برنامه:
    نوشته شده توسط zahra_67 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 آبان 1385, 21:59 عصر
  4. خطا در اجرای کوئری به شکل text در دستور exec
    نوشته شده توسط ir_ali_s در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 15:56 عصر
  5. معنی دو دستور زیر چه می با شد؟؟؟؟
    نوشته شده توسط papa_fal در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 19 اسفند 1384, 23:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •