نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چند سوال در رابطه با Visual Studio

  1. #1

    چند سوال در رابطه با Visual Studio

    1 - چطور میشه از توابع گرافیکی ، clrscr ، gotoxy و ... در این محیط استفاده کرد

    2 - چطور میشه فونت ادیتور این محیط رو تغییر داد ؟

  2. #2
    VIP آواتار Anti_Evil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    سرگردان در کهکشان !
    پست
    529
    با سلام،

    1- gotoxy و clrscr برای روزهای خوش MS-DOS بودن .. این داستان تو Win32 Console کاملا متفاوته ... یعنی بهتره توابع قدیمی رو فراموش کنی ...

    برای clrscr یه روش مسخره ای هست که بهت پیشنهاد نمی کنم ولی it'll work:

    #include <stdlib.h>

    void main()
    {
    system("cls");
    }


    sorry but i cant work with this new editor, copy-pase above code for better view ...

    2- نسخه VS رو ذکر نکردی ولی:

    VS 6.0: Tools -> Options-> Format tab
    VS .NET 2003: Tools -> Options -> Environment -> Fonts and colors

    u see it's easy ...

  3. #3
    ممنون

    برای clrscr یه روش مسخره ای هست که بهت پیشنهاد نمی کنم ولی it'll work:
    برای چی مسخره هست و پیشنهاد نمیکنی ؟

    باقی توابع چی ؟
    مخصوصا gotoxy و رنگی کردن متنها و پس زمینه
    آخرین ویرایش به وسیله mostafa_cpp : دوشنبه 03 بهمن 1384 در 16:37 عصر

  4. #4
    VIP آواتار Anti_Evil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    سرگردان در کهکشان !
    پست
    529
    take look at SetConsoleCursorPosition API in MSDN

    have fun
    هادی

  5. #5
    ممنون دوست عزیز

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد تفاوت ها Visual Studio 2005 و Visual Studio .NET
    نوشته شده توسط ali_googerdy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 10 مهر 1388, 15:53 عصر
  2. Borland studio 2006 یا visual studio .net ؟
    نوشته شده توسط sultanfarhad در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 11 اردیبهشت 1386, 19:17 عصر
  3. A Visual Studio Add-In That Converts C#‎ Code To Visual Basic
    نوشته شده توسط HO457 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 09 فروردین 1385, 21:29 عصر
  4. تبدیل پروژه Visual studio 2003به Visual studio2005
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1384, 10:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •