نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونگی استفاده از توابع MFC در Windows Forms Application

  1. #1

    چگونگی استفاده از توابع MFC در Windows Forms Application

    من میخواهم که از توابع MFCدر Windows Forms Application استفاده کنم ولی هر بار با خطا مواجه می شوم لطفن به من کمک کنید.
    در صورت امکان یک مثال بزنید.
    با تشکر.

  2. #2
    VIP آواتار Anti_Evil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    سرگردان در کهکشان !
    پست
    529
    من دیروز ... یا بهتر بگم امروز صبح (ساعت 3.00 صبح) جواب کامل برات نوشتم ... که connection نم گلاب زد و خلاصه پستم از بین رفت ...

    نتیجه پستی که برات نوشتم:

    الف) با عقل ناقص و دانش نصف و نیمه بنده این سوالت یکم غیر منطقی میرسه ...

    1- اصولا وقتی تکنولوژی جدیدی میاد، چیزای قدیمی تر سعی میکنن خودشونو باهاش سازگار کنن. یعنی شاید بهتر باشه بگی: "چه طوری میشه از آت و آشغال های NET. تو دل و روده ی MFC استفاده کرد ..."، شاید اینطوری با مفهوم backward compatibility یکم compatible تر باشه ...

    2- Mixed Coding تکنیک استفاده از common language run-time در کنار کدهای قدیمی تره .. ظاهرا امروزه این کدهای کهنه unmanaged شناخته میشن ... i ddint still understand why ?!

    ب) بله میشه ...

    ج) glory to MFC !

    موفق باشی،
    هادی

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل یک برنامه windows form به Web Forms ؟
    نوشته شده توسط Ali-Far در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 23:55 عصر
  2. استفاده از تابع GetDC() در Windows Forms Application
    نوشته شده توسط محمد عرب در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 23:47 عصر
  3. Deploying Windows Forms Applications with ClickOnce
    نوشته شده توسط titbasoft در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مرداد 1384, 00:28 صبح
  4. Windows Forms Focus Top
    نوشته شده توسط may_csharp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 27 دی 1382, 10:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •