نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: insert into two table in one action

  1. #1

    Cool insert into two table in one action

    سلام دو ستان

    من دو تا جدول توی sql دارم

    اگر در جدول اول یک فیلد flag ست (1) باشد باید یک رکورد مرتبط با رکورد موجود در جدول اول در جدول دوم درج بشه

    ایا راهی وجود داره که بشه اطلاعات دو تا جدول رو به صورت همزمان وارد کرد ؟؟؟!!!

  2. #2
    یک transaction بنویس. البته بهتر store procedure هست.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Elham_gh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    48
    پست
    718
    شما 2 راه حل دارید:
    1- یک STored procedure بنویسید که دستورات Insert در هر 2 جدول در یک transaction داحل آن باشد.
    2- در trigger مربوط به After Insert جدول اوا دستور Insert جدول دوم را قرار دهید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MMAASS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    یه گوشه دنیا
    پست
    231
    سلام
    منم با Trigger موافقم
    این بهتره

  5. #5

    Trigger

    یه تریگر برای INSERT, UPDATE کاملا مناسبه !!!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار MMAASS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    یه گوشه دنیا
    پست
    231

    Lightbulb

    و حتی Delete
    تریگرها برای انجام سه عمل اصلی Insert , Update , Delete بکار می رن

  7. #7
    قابل توجه دوستان گرامی
    در SQL2005 تعدادی دیگر تریگر اضافه شده است بنام DDL Triggers
    من یک تایپیک برای آموزش SQL2005 گذاشتم ولی انگار کسی دوست نداره که اونو جلو ببریم و آموزش رو شروع کنیم

    اینم Temp دستوراتش


    USE <database_name, sysname, AdventureWorks>
    GO

    ALTER TRIGGER <schema_name, sysname, Sales>.<trigger_name, sysname, uStore>
    ON <schema_name, sysname, Sales>.<table_name, sysname, Store>
    AFTER <data_modification_statements, , UPDATE>
    AS <T-SQL_statement, , UPDATE Sales.Store SET ModifiedDate = GETDATE() FROM inserted WHERE inserted.CustomerID = Sales.Store.CustomerID>
    GO



    و



    -- ================================================
    -- Template generated from Template Explorer using:
    -- Create Trigger (New Menu).SQL
    --
    -- Use the Specify Values for Template Parameters
    -- command (Ctrl-Shift-M) to fill in the parameter
    -- values below.
    --
    -- See additional Create Trigger templates for more
    -- examples of different Trigger statements.
    --
    -- This block of comments will not be included in
    -- the definition of the function.
    -- ================================================
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    -- =============================================
    -- Author: <Author,,Name>
    -- Create date: <Create Date,,>
    -- Description: <Description,,>
    -- =============================================
    CREATE TRIGGER <Schema_Name, sysname, Schema_Name>.<Trigger_Name, sysname, Trigger_Name>
    ON <Schema_Name, sysname, Schema_Name>.<Table_Name, sysname, Table_Name>
    AFTER <Data_Modification_Statements, , INSERT,DELETE,UPDATE>
    AS
    BEGIN
    -- SET NOCOUNT ON added to prevent extra result sets from
    -- interfering with SELECT statements.
    SET NOCOUNT ON;

    -- Insert statements for trigger here

    END
    GO

    آخرین ویرایش به وسیله سید مسعود موحد : پنج شنبه 13 بهمن 1384 در 12:34 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Elham_gh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    48
    پست
    718

    Cool

    MMAASS
    و حتی Delete
    تریگرها برای انجام سه عمل اصلی Insert , Update , Delete بکار می رن
    __________________
    منظورتون چیه؟؟؟؟ !!!!!
    (یکبار اسم سایت و تاپیک رو ببینین! )

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Elham_gh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    48
    پست
    718
    آقای سید مسعود موحد ممنون.

    شما تو کدوم تاپیک آموزش رو شروع کردین؟

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط سید مسعود موحد
    قابل توجه دوستان گرامی
    در SQL2005 تعدادی دیگر تریگر اضافه شده است بنام DDL Triggers
    من یک تایپیک برای آموزش SQL2005 گذاشتم ولی انگار کسی دوست نداره که اونو جلو ببریم و آموزش رو شروع کنیم

    اینم Temp دستوراتش


    USE <database_name, sysname, AdventureWorks>
    GO

    ALTER TRIGGER <schema_name, sysname, Sales>.<trigger_name, sysname, uStore>
    ON <schema_name, sysname, Sales>.<table_name, sysname, Store>
    AFTER <data_modification_statements, , UPDATE>
    AS <T-SQL_statement, , UPDATE Sales.Store SET ModifiedDate = GETDATE() FROM inserted WHERE inserted.CustomerID = Sales.Store.CustomerID>
    GO



    و



    -- ================================================
    -- Template generated from Template Explorer using:
    -- Create Trigger (New Menu).SQL
    --
    -- Use the Specify Values for Template Parameters
    -- command (Ctrl-Shift-M) to fill in the parameter
    -- values below.
    --
    -- See additional Create Trigger templates for more
    -- examples of different Trigger statements.
    --
    -- This block of comments will not be included in
    -- the definition of the function.
    -- ================================================
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    -- =============================================
    -- Author: <Author,,Name>
    -- Create date: <Create Date,,>
    -- Description: <Description,,>
    -- =============================================
    CREATE TRIGGER <Schema_Name, sysname, Schema_Name>.<Trigger_Name, sysname, Trigger_Name>
    ON <Schema_Name, sysname, Schema_Name>.<Table_Name, sysname, Table_Name>
    AFTER <Data_Modification_Statements, , INSERT,DELETE,UPDATE>
    AS
    BEGIN
    -- SET NOCOUNT ON added to prevent extra result sets from
    -- interfering with SELECT statements.
    SET NOCOUNT ON;

    -- Insert statements for trigger here

    END
    GO

    مسعود جان،
    DDL Triggerها ابزار بسیار مفیدی هستند و مطمئنم وقتی برنامه نویسها با امکانات جدید SQL Server 2005 به مرور آشنا بشن، ارزش مطالب شما بیشتر آشکار بشه. ضمنا تاپیکی که گفتین کجاست؟ من ندیده بودم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار MMAASS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    یه گوشه دنیا
    پست
    231
    نقل قول نوشته شده توسط Elham_gh
    منظورتون چیه؟؟؟؟ !!!!!
    (یکبار اسم سایت و تاپیک رو ببینین! )
    سلام
    منظورم این بود که تریگرها این سه کارو خوب می تونن انجام بدن و فقط برای Insert , Update بکار نمی رن
    آخه mehranFX گفته بود که : "یه تریگر برای Insert , Update کاملا مناسبه" .

  12. #12

تاپیک های مشابه

  1. how Insert in ADO Table but not at end of table
    نوشته شده توسط mirhashemi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 مهر 1386, 13:08 عصر
  2. Insert data from a textfile into table
    نوشته شده توسط karo61 در بخش MySQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 14 شهریور 1386, 10:40 صبح
  3. نحوه ارجاع یک action به یک بلوک دستور
    نوشته شده توسط babak869 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اسفند 1385, 10:26 صبح
  4. ایجاد یک Action بر اساس توالی زمانی
    نوشته شده توسط samanX در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 01 اسفند 1385, 09:42 صبح
  5. Action برای فایل exe
    نوشته شده توسط Noob-Saibot در بخش Flash و ActionScript
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 05 خرداد 1385, 09:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •