نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: عدم ساخت خروجی در Dev-C++‎

  1. #1

    عدم ساخت خروجی در Dev-C++‎

    سلام دوستان و برنامه نویسان عزیز
    همونور که همتون میدونید وقتی می خوای توی محیط Dev برنامه نویسی کنی ابتدا باید یه Project بسازی و توی اون Project یه صفحه واسه نوشتن کدت ایجاد کنی و وقتی که Run می کنی یه فایل exe در کنار این دوتا فایل می سازه.
    مشکل من از این جا شروع میشه که تمام مراحل فوق رو انجام میدم تا به مرحله Run می رسم وقتی برنامم رو Run می کنم به جای این که فایل exe بسازه یه فایل با پسوند .win برام درست میکنه و اجازه نمیده برنامم کامپایل بشه چه برسه به خروجی بهم بده واقعاً موندم!!!!!!
    خیلی هم به خروجی برنامم احتیاج دارم .
    لطفاً کمکم کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahmohammadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    کلیبر
    پست
    475

    نقل قول: خیلی خیلی عجیب!!!!(البته برای من) در Dev C++‎‎

    احتمالا خطاي لينك نمي ده؟ يا يه اروري نمي‌ده؟ اگه خطا داشته باشي كه فايل رو درست نمي كنه.
    مثلا ممكنه كه به جاي int main نوشته باشي void main كه اين رو بسياري از كامپايلر ها اشكال نمي گيرند ولي Dev C++‎‎ اشكال مي گيره.

  3. #3

    نقل قول: خیلی خیلی عجیب!!!!(البته برای من) در Dev C++‎

    نه دوست من خطای لینک نمیده،main هم از نوع int گرفتم و مقدار بازگشتی هم بهش دادم کد و دستوراتم درسته مشکلش فقط در ساخن فایل exe هست که به جای اون یه فایل با پسوند win می سازه.
    حالا باید چی کارش کنم؟؟؟؟؟؟

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    29
    پست
    596

    نقل قول: خیلی خیلی عجیب!!!!(البته برای من) در Dev C++‎

    خوب شما باید از قسمت project
    console application زو انتخاب کنی! نه empty project

  5. #5

    نقل قول: خیلی خیلی عجیب!!!!(البته برای من) در Dev C++‎

    این کار رو هم انجام دادم دوست من اما بازم یه فایل با پسوند .win میسازه.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲͡
    سن
    29
    پست
    174

    نقل قول: عدم ساخت خروجی در Dev-C++‎

    پسوند بکن .exe ببین اجرا میشه !

  7. #7

    نقل قول: عدم ساخت خروجی در Dev-C++‎

    اتفاقاً این کار رو هم انجام دادم البته قبل از این که اینجا بعنوان سوال مطرحش کنم

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    29
    پست
    596

    نقل قول: خیلی خیلی عجیب!!!!(البته برای من) در Dev C++‎

    نقل قول نوشته شده توسط tahmtan مشاهده تاپیک
    این کار رو هم انجام دادم دوست من اما بازم یه فایل با پسوند .win میسازه.
    نمیشه که exe نسازه! خودم 5 مین پیش تست کردم مشکلی نداره ورژن چنده کمپایلرت؟

  9. #9

    نقل قول: خیلی خیلی عجیب!!!!(البته برای من) در Dev C++‎

    Dev C++‎ 4.9.2.2

  10. #10
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    29
    پست
    596

    نقل قول: عدم ساخت خروجی در Dev-C++‎

    قهمیدم مشکلت چیه شما یک دور دیگه نصب کن بعد دفعه اولی که برنامه رو اجرا می کنی اون قسمت Careate cache file رو yes انتخاب کن درست میشه 100%

  11. #11

    نقل قول: عدم ساخت خروجی در Dev-C++‎

    باورت میشه این کار رو هم انجام دادم بازم نشد
    فکر شما رو هم درگیر کردم باید ببخشید ولی خدایش اگه متوجه بشی مشکلش چی هست یه کلی بهم حال دادی جبران میکنم واست

  12. #12
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    29
    پست
    596

    نقل قول: عدم ساخت خروجی در Dev-C++‎

    نمی دونم والله منم الا دوباره نصبش کردم دیگه Exe نمیسازه :)
    میگم نمیشه حالا اینو بیخیال شی codeblock نصب کنی !؟

  13. #13

    نقل قول: عدم ساخت خروجی در Dev-C++‎

    Codeblock چی هست؟؟؟؟؟
    میتونم توی محیط گرافیکی باهاش کار کنم؟
    مثلا کتابخونه graphics رو فراخونی کنم؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار shahmohammadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    کلیبر
    پست
    475

    نقل قول: عدم ساخت خروجی در Dev-C++‎

    win رو هميشه توليد مي كنه. نه به جاي exe.
    در زير صفحه يه چند تا تب هست. مواردي رو كه در قسمت Compile Log نوشته رو اينجا كپي كنيد. شايد تونستيم بگيم مشكلش چيه. تمام مراحل رو اونجا مي نويسه.

  15. #15

    نقل قول: عدم ساخت خروجی در Dev-C++‎

    Compiler: TDM-GCC 4.6.1 64-bit
    Building Makefile "C:\Users\Ta(-)mtan\Desktop\Makefile.win"
    Executing make...
    mingw32-make.exe -f "C:\Users\Ta(-)mtan\Desktop\Makefile.win" all
    g++.exe -c main.cpp -o main.o -I"C:/Dev-Cpp/MinGW64/x86_64-w64-mingw32/include"

    'C:\Users\TA' is not recognized as an internal or external command,
    operable program or batch file.

    mingw32-make.exe: *** [main.o] Error 1

    Execution terminated



    البته لازم به دکر که ویندوزم 32 بیت هستش کامپایلرم هم عوض کرد 32 بیت گذاشتم بازم همین error رو بهم داد

  16. #16
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    29
    پست
    596

    نقل قول: عدم ساخت خروجی در Dev-C++‎

    یعنی تا الان داشتی با 64 بیتی تست می کردی عوض کردی؟:دی
    شما کمپایلر دیگه ای هم به غیر از dev هم داری?
    یک بار project رو توی یک درایو دیگه save کن ببین فرقی می کنه؟!
    خیلیای دیگه هم همین مشکلو داشتن کلشو هم نگاه کردم راه حل خاصی نداشت!
    http://www.daniweb.com/software-deve...ain.o-error-1/
    از من میشنوی از یک کمپایلر جدیدتر استفاده کن این dev چند ساله که دیگه اپدیت نمیشه
    من که خودم از codeblock استفاده می کنم
    http://www.codeblocks.org/downloads/26
    اگر خواستی دان کنی اونی که mingw هست رو دانلود کن
    در ضمن اگر منظورت از کارهای گرافیکی همون هدر graphic.h ه که نه کمپایلر های جدید اینو ندارن
    البته borland و turbu c فکر کنم داشته باشن که قدیمین باز...

  17. #17

    نقل قول: عدم ساخت خروجی در Dev-C++‎

    مرسی از راهنمایی خوبت خیلی کمکم کرد
    مشکل داشتی جبران کنم
    شوخی میکنم شما خودت استادی

  18. #18

    نقل قول: عدم ساخت خروجی در Dev-C++‎‎

    سلام
    من یه مشکلی که توی DEV C++‎ دارم اینه که خروجی اگزه میده اما وقتی بازش میکنم و ورودی هارو وارد میکنم و اینتر میکنم خیلی سریع خروجی رو نشون میده و صفه بسته میشه اگر میشه کمک کنید مرسی

  19. #19

    نقل قول: عدم ساخت خروجی در Dev-C++‎

    من دارم با ++Dev C کار میکنم وقتی برنامه رو کامپایل و اجرا میکنم این خطا میاد:
    Error 127: The specified procedure could not be found.

    چطور میشه حلش کرد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: عدم ساخت برخی از کامپوننت ها در بخش ستاپ سازی
    نوشته شده توسط fazelgholi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1388, 12:49 عصر
  2. ساخت خروجی json توسط javascript؟؟؟؟!
    نوشته شده توسط php_qq در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 22 بهمن 1387, 21:26 عصر
  3. سوال: ساخت خروجی به PDF
    نوشته شده توسط parsajey در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مهر 1387, 00:46 صبح
  4. عدم ساخت setup توسط برنامه
    نوشته شده توسط mohsen_123 در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 30 شهریور 1386, 01:08 صبح
  5. ساخت خروجی exe در برنامه
    نوشته شده توسط mahdi939 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 دی 1384, 09:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •