نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کار با async file upload

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali9698
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    435

    Exclamation کار با async file upload

    بچه ها من اصلا با async file upload کار نکردم!
    دو تا سوال
    1- آیا میشه کاری کرد که فقط فایلهای jpg رو از کاربر بگیره و فرمت های دیگه رو قبول نکنه؟
    2- وقتی که فایل انتخاب میشه و بعدش ظاهر کنترل سبز میشه یعنی اینکه فایل به سمت سرور ارسال شده ولی هنوز ذخیره نشده یا اینکه اصلا آپلود نشده و باید با کدنویسی آپلود و ذخیره بشه؟

  2. #2

    نقل قول: کار با async file upload


    If Me.AsyncFileUpload1.PostedFile.ContentType.ToStrin g.Contains("jpeg") Then

    End If


    2- شما باید با کد نویسی این کار را انجام بدین

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali9698
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    435

    نقل قول: کار با async file upload

    ممنون
    اگه میشه کد سی شارپ رو بزارین و بگین که این کد رو باید کجا بزارم. راستی فکر کنم کدتون ارور داشته باشه ها!
    راستی من هر کار میکنم وقتی که فایل رو انتخاب میکنم با ارور handled exeption برخورد میکنم و ظاهر async file upload هم قرمز میشه؟!!!!!!!!!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کار با file upload
    نوشته شده توسط sh_1366 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 31 اردیبهشت 1390, 10:31 صبح
  2. file upload ajax
    نوشته شده توسط merychobi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 15 مرداد 1387, 17:03 عصر
  3. کار با Batch File در دلفی
    نوشته شده توسط asdfghjkl در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 07 آبان 1386, 20:32 عصر
  4. Ajax File Upload With ProgressBar
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 شهریور 1386, 00:08 صبح
  5. file upload
    نوشته شده توسط bernadet730 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 شهریور 1382, 15:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •