نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: چک کردن مقدار موجود در جدول

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار night11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    89

    چک کردن مقدار موجود در جدول

    سلام

    من می خواستم وقتی داده ای رو وارد جدول می کنم اگه قبلا ثبت شده باشه اخطار داده بشه و و اگر ثبت نشده باشه ثبت بشه . این کار رو در سطح برنامه می خوام انجام بدم و بصورت دستی .
    ممنون میشم اگه کمک کنید.
    موفق باشید .

  2. #2
    سلام
    شما بهید مقدار جدیدی که می خواهید وارد کنید با همه سطر های جدول چک کنید
    اگر این مقدار بود پیغام بده با یک حلقه For همچین کاری را انجام دهید

  3. #3
    توی خود sql هم دستوراتی برای چک کردن وجود داره exists و ... ولی از راهی که دوستمون گفت هم میشه یعنی با حلقه چک کنی.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار night11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    89
    مرسی از راهنماییتون .

    امتحان می کنم !

  5. #5
    توی خود sql هم دستوراتی برای چک کردن وجود داره exists و ...
    اینو یه کم توضیح بده

  6. #6
    خوب می تونی توی sql از دستورات شرطی یه کم استفاده کنی. مثلا:
    if exists (select postalcode from authors
    where postalcode = "94705")

  7. #7

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار night11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    89
    به جز این راهها ، راه دیگه نیست ؟
    مثلا با یک select
    نتیجه یک query یا درست هست یا غلط ، اینو چطوری میشه چک کرد ؟
    اگه امکان داره یه مثال بزنیند !
    ممنون

  9. #9
    نتیجه query که غلط نمیشه.منظورت فکر کنم اینه که یا دیتا برمی گردونه یا نال میشه.
    که می تونی با همون hasrows چکش کنی.البته باز هم sql دستوراتی داره که بتونی اینکار رو انجام بدی مثلا می تونی با دستور if,true,false کار کنی این هم یه مثال از جملات شرطی با sql :

    strPrerequisite="SELECT IF ("
    +" ("
    +" SELECT count( * ) "
    +" FROM "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"prerequisite"
    +" WHERE course_base_id = '"+strCourseBaseId+"'"
    +" ) "
    +"="
    +" ( "
    +" SELECT count( DISTINCT "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"course_base.id ) "
    +" FROM "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"prerequisite"
    +", "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"course_base"
    +", "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"course"
    +" LEFT OUTER JOIN "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"user_students "
    +"ON "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"course.id = "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"user_students.course"
    +" LEFT OUTER JOIN "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"user "
    +"ON "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"user.id = "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"user_students.userid"
    +" WHERE "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"course_base.id = "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"course.course_base_id "
    +"AND ("
    +" "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"user_students.userid = '"+drpdUser.SelectedValue+"' "
    +"OR "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"user_students.userid IS NULL "
    +" ) "
    +"AND "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"course_base.id = "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"prerequisite.prerequisite_id "
    +"AND "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"prerequisite.course_base_id = '"+strCourseBaseId+"' "
    +"AND "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"user_students.final_mark > "
    +"( "
    +" SELECT "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"level_statics.value"
    +" FROM "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"statics"
    +", "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"level_statics"
    +", "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"level"
    +", "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"curriculum"
    +", "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"curriculum_presented"
    +" WHERE "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"curriculum_presented.curriculum_id = "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"curriculum.id "
    +"AND "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"curriculum.level_id = "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"level.id "
    +"AND "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"level_statics.level_id = "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"level.id "
    +"AND "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"level_statics.statics_id = "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"statics.id "
    +"AND "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"curriculum_presented.id = '"+drpdCurriculum.SelectedValue+"' "
    +"AND "+ConfigurationSettings.AppSettings["tblPrefix"].ToString()+"statics.name = 'min_accept_grade' "
    +") "
    +") , 'true', 'false'"
    +" ) AS pass ";

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط night11
    سلام

    من می خواستم وقتی داده ای رو وارد جدول می کنم اگه قبلا ثبت شده باشه اخطار داده بشه و و اگر ثبت نشده باشه ثبت بشه . این کار رو در سطح برنامه می خوام انجام بدم و بصورت دستی .
    ممنون میشم اگه کمک کنید.
    موفق باشید .
    اول با
    Select count(*) where Condtion
    پیدا کنید هیچ رکوردی با مشخصاتی که میخواهید اضافه کنید وجود دارد. مثلاً در یک فانکشن که بولییَن بر میگردونه.

    Bِدش اگر رکورد وجود نداشت از Insert استفاده کنید.
    ۳ خط بیشتر نمیشه.

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار night11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    89
    نتیجه query که غلط نمیشه.منظورت فکر کنم اینه که یا دیتا برمی گردونه یا نال میش
    بله حق با شماست ، منظور من همین بود .;)

    ممنون از لطف شما.

    ارژنگ عزیز از شما هم ممنونم .

  12. #12
    میتونی ستون مورد نظر رو با یکdataAdapter select کنی و در یک dataSet بریزی . بعد با یک for در dataSet بگردی و با مقدار ورودی مقایسه کنی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •