نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: در ساخت setup برنامه کدام بهتر است؟ attach کردن mdf , ldf یا استفاده از script

  1. #1

    Lightbulb در ساخت setup برنامه کدام بهتر است؟ attach کردن mdf , ldf یا استفاده از script

    برای ساخت setup برنامه به نظر دوستان کدام را بهتر است؟
    1: mdf و ldf را مستقیم یک کد بنویسم و به database وصل کنم
    2: از script database استفاده کنم

    دلایل منطقی برای هر کدام نیاز است که کدام بهتر است

  2. #2

    نقل قول: در ساخت setup برنامه کدام بهتر است؟ attach کردن mdf , ldf یا استفاده از script

    خوبه که بچه ها این همه فعالا و جواب دادن :D

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: در ساخت setup برنامه کدام بهتر است؟ attach کردن mdf , ldf یا استفاده از script

    سلام
    من سوال رو متوجه نشدم !!!!

    وقتی من ستاپ می سازم فایل های دیتابس ور انتخاب می کنم و بعد ستاپ برنامه رو می سازم
    آیا ؟ شما می خوای بگید که در اولین اجرای برنامه فایل دیتابس ساخته بشه؟
    یا اصلا موضوع چیزی دیگه ای هستش ؟؟
    ممنون باسوالتون بازم راهنمای کنید

  4. #4

    نقل قول: در ساخت setup برنامه کدام بهتر است؟ attach کردن mdf , ldf یا استفاده از script

    اول تشکر کنم که پست را جواب دادین.
    من نرم افزار را روی کامپیوتر مقصد نصب می کنم و sql sever را هم نصب می کنم حال نوبت اضافه شدن database برنامه به sql sever است 2 راه وجود دارد برای این کار:
    1 : بعد از نصب sql sever در زمان اجرای نرم افزار خودم script دیتابیس خود را run کنم تا دیتابیسم در sql sever ایجاد شود
    2: یا می توانم mdf و ldf دیتابیس را کنار exe پروژه قرار بدهم و در زمان اجرا برنامه خودم mdf را به sqlsever attach کنم

    کدام راه حالا بهتر است؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: در ساخت setup برنامه کدام بهتر است؟ attach کردن mdf , ldf یا استفاده از script

    سلام دوست عزیز
    فایل های دیتابیست رو بزار توی پوشه دیباگ پروژت و از کانکشن استرینگ زیر استفاده کن.در این صورت دیگه نیازی به اتچ کردن هم نداری


    @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\SELLPC.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار m0hammad_01
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    113

    نقل قول: در ساخت setup برنامه کدام بهتر است؟ attach کردن mdf , ldf یا استفاده از script

    سلام
    من بیشتر سعی می کنم دیتابیس رو با اسکریپت به SQL SERVER اتچ کنم.
    بعضی موقع ها لازم هست دیتابیس خام نباشه و یه سری داده توش قرار داده بشه قبل اینکه در محل نصب، اتچ شه.که نمیشه از اسکریپت ساخت دیتابیس استفاده کرد.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: در ساخت setup برنامه کدام بهتر است؟ attach کردن mdf , ldf یا استفاده از script

    نقل قول نوشته شده توسط m0hammad_01 مشاهده تاپیک
    سلام
    من بیشتر سعی می کنم دیتابیس رو با اسکریپت به SQL SERVER اتچ کنم.
    بعضی موقع ها لازم هست دیتابیس خام نباشه و یه سری داده توش قرار داده بشه قبل اینکه در محل نصب، اتچ شه.که نمیشه از اسکریپت ساخت دیتابیس استفاده کرد.
    در این حالت هم دیتابیس خام نمیمونه
    من دوتا از پروژه هام رو از این طریق کانکت کردم و تا الانم مشکلی نبوده

  8. #8

    نقل قول: در ساخت setup برنامه کدام بهتر است؟ attach کردن mdf , ldf یا استفاده از script

    می توان script با Data گرفت که وقتی باز شود همه data ها هم اضافه شود

  9. #9

    نقل قول: در ساخت setup برنامه کدام بهتر است؟ attach کردن mdf , ldf یا استفاده از script

    نقل قول نوشته شده توسط firoozi90 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    فایل های دیتابیست رو بزار توی پوشه دیباگ پروژت و از کانکشن استرینگ زیر استفاده کن.در این صورت دیگه نیازی به اتچ کردن هم نداری


    @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\SELLPC.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";
    ممنون از کمک
    من از هر 2 راه استفاده کردم و جواب داد ولی دنبال دلایل منطقی برای مقایسه 2 تا راه هستم :)

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار m0hammad_01
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    113

    نقل قول: در ساخت setup برنامه کدام بهتر است؟ attach کردن mdf , ldf یا استفاده از script

    نقل قول نوشته شده توسط firoozi90 مشاهده تاپیک
    در این حالت هم دیتابیس خام نمیمونه
    من دوتا از پروژه هام رو از این طریق کانکت کردم و تا الانم مشکلی نبوده
    من منظورم اینه که بعد از نصب برنامه، دیتابیس با کد ساخته میشه (جداول و ...).
    شما چطوری میگی خام نمیمونه؟
    اگه منظورتون همینه، لطفا توضیح کوتاهی بدین من هم بدونم.ممنون

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: در ساخت setup برنامه کدام بهتر است؟ attach کردن mdf , ldf یا استفاده از script

    الان منظورتونو فهميدم چي بودش
    من اشتباه برداشت كردم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار m0hammad_01
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    113

    نقل قول: در ساخت setup برنامه کدام بهتر است؟ attach کردن mdf , ldf یا استفاده از script

    نقل قول نوشته شده توسط amingole مشاهده تاپیک
    می توان script با Data گرفت که وقتی باز شود همه data ها هم اضافه شود
    درسته.حواسم نبود

  13. #13

    نقل قول: در ساخت setup برنامه کدام بهتر است؟ attach کردن mdf , ldf یا استفاده از script

    kasi az dustan dalili peyda nakard?

  14. #14

    نقل قول: در ساخت setup برنامه کدام بهتر است؟ attach کردن mdf , ldf یا استفاده از script

    .................

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Yasersadegh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اروميه
    پست
    393

    نقل قول: در ساخت setup برنامه کدام بهتر است؟ attach کردن mdf , ldf یا استفاده از script

    سلام دوست عزیز
    به نظر من اتچ کردن دیتابیست به SQL server در اولین نسخه از برنامه بهتره!! به دلیل اینکههمون اجرای اسکریپت در برنامه (ولو اینکه یکبار بیشتر این اتفاق نمی افته) زمان بره!!یعنی شما که می تونید دیتابیس آماده رو 3 سوت به اسکوئل اتچ کنید چه کاریه یه کد طولانیی بنویسید که اینکارو انجام بده!!
    اما زمانی که برنامه تون رو نسخه دوم و سوم و n ام رو خواستید نصب کنید اگر در ساختار دیتابیس شما تغییری ایجاد شده بود (یعنی در یک جدول فیلدی اضافه یا کم شود) شما میتونید از روش اسکریپت نویسی اون یه کد رو تویه دیتابیس سیستم مقد هم اضافه کنید!
    یعنی هر دو روش خوبه ولی در جای خودش!!

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار armsoftpc
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    خونه ی پسر شجاع (تهران)
    پست
    379

    نقل قول: در ساخت setup برنامه کدام بهتر است؟ attach کردن mdf , ldf یا استفاده از script

    با سلام
    می دونم نظرم ممکن به سوال ربطی نداشته باشه، ولی چرا به جای این همه دردسر نمی آیی و از sqlight استفاده کنی، نیاز به نصب توی سیستم کاربر هم نمی خواد.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    نقل قول: در ساخت setup برنامه کدام بهتر است؟ attach کردن mdf , ldf یا استفاده از script

    نقل قول نوشته شده توسط firoozi90 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    فایل های دیتابیست رو بزار توی پوشه دیباگ پروژت و از کانکشن استرینگ زیر استفاده کن.در این صورت دیگه نیازی به اتچ کردن هم نداری


    @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\SELLPC.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";
    سلام
    آیا با این روش دیتابیس اتوماتیک اتچ میشه؟ نیازی هست که اس کیو ال اکسپرس رو هم نصب کرد؟ من دیتابیسم اس کیو ال 2008 هست . اگه نیاز هست اکسپرس هم نصب بشه برا 2008 باید چگونه کار کنم!
    ممنون از پاسخ خوبتون.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار roolinjax
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    جایی که آرامش باشد.
    سن
    35
    پست
    312

    نقل قول: در ساخت setup برنامه کدام بهتر است؟ attach کردن mdf , ldf یا استفاده از script

    با سلام
    من روشی که آقای firoozi90 گفتن رو خیلی جاها خوندم اما به نظرم یه ایرادی که داره اینه که اگر از این روش استفاده بشه با فایل های دیتابیس شما مثل اکسس برخورد میشه و دیتابیس بصورت آنلاین با نرم افزار اس کیو ال سرور ارتباط نداره.
    یعنی موقعی که نیاز به انجام عملی پیش میاد یه لحظه ارتباط برقرار میشه و عملیات انجام میشه و ارتباط قطع میشه.
    واسه همینه که اگر به محل فایل های دیتابیس برید می تونید به سادگی اون فایل ها رو حذف یا جابجا کنید.
    به نظرم اسکریپت نویسی خیلی بهتره و در کل چون ارتباط دائمی داره توی انجام عملیات برای تعداد رکورد بالا سرعت عمل بهتری خواهد داشت.
    موفق باشید.

  19. #19
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    بابل
    پست
    49

    نقل قول: در ساخت setup برنامه کدام بهتر است؟ attach کردن mdf , ldf یا استفاده از script

    سلام عزیزان
    این را هم در نظر بگیرید که اضافه کردن دیتا بیس به فایل ستاپ حجم فایل را زیاد میکنه
    و کار پشتیبانی اینترنتی , مانند ارسال فایل برنامه از طریق خط تلفن را طولانی تر میکنه.

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: در ساخت setup برنامه کدام بهتر است؟ attach کردن mdf , ldf یا استفاده از script

    باسلام دوستمون درست میگه ،چون یه سری جداول مثل جدول یوزرها و ... باید مقدار داشته باشه بهتره فایل خود بانک اتچ بشه

  21. #21

    نقل قول: در ساخت setup برنامه کدام بهتر است؟ attach کردن mdf , ldf یا استفاده از script

    نقل قول نوشته شده توسط armsoftpc مشاهده تاپیک
    با سلام
    می دونم نظرم ممکن به سوال ربطی نداشته باشه، ولی چرا به جای این همه دردسر نمی آیی و از sqlight استفاده کنی، نیاز به نصب توی سیستم کاربر هم نمی خواد.
    سلام
    برنامه هم بزرگه هم در شبکه کار می کند

  22. #22

    نقل قول: در ساخت setup برنامه کدام بهتر است؟ attach کردن mdf , ldf یا استفاده از script

    نقل قول نوشته شده توسط aminaltavista مشاهده تاپیک
    سلام
    آیا با این روش دیتابیس اتوماتیک اتچ میشه؟ نیازی هست که اس کیو ال اکسپرس رو هم نصب کرد؟ من دیتابیسم اس کیو ال 2008 هست . اگه نیاز هست اکسپرس هم نصب بشه برا 2008 باید چگونه کار کنم!
    ممنون از پاسخ خوبتون.
    na be in soorat attach nemishavad va tahte shabake nemituni estefade koni

  23. #23

    نقل قول: در ساخت setup برنامه کدام بهتر است؟ attach کردن mdf , ldf یا استفاده از script

    ....................

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار armsoftpc
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    خونه ی پسر شجاع (تهران)
    پست
    379

    نقل قول: در ساخت setup برنامه کدام بهتر است؟ attach کردن mdf , ldf یا استفاده از script

    سلام
    آیا با این روش دیتابیس اتوماتیک اتچ میشه؟ نیازی هست که اس کیو ال اکسپرس رو هم نصب کرد؟ من دیتابیسم اس کیو ال 2008 هست . اگه نیاز هست اکسپرس هم نصب بشه برا 2008 باید چگونه کار کنم!
    ممنون از پاسخ خوبتون.
    با سلام
    نه دوست عزیز اتچ دیگه چه صیغه ای؟!!!
    هیچی هم نیاز نداره که نصب کنی، کلا عملیات ها با ضمیمه کردن یک فایل dll انجام میشه، فایل دیتابیس که یک فایل کوچک است(البته در ابتدا) کنار فایل اصلی برنامه در پوشه debug یا realse قرار بدید(پوشه ای که خود برنامه در اون جا است)، و به صورت زیر می توانید از کد زیر استفاده کنید.

     
    using System.Data.SQLite;

    var connection = new SQLiteConnection(@"Data Source=" +
    @"mydb.db;Version=3;");

    try
    {
    connection.Open();
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("!برنامه نمی تواند به پایگاه داده متصل شود", "خطا در برقراری ارتباط");
    }

  25. #25

    نقل قول: در ساخت setup برنامه کدام بهتر است؟ attach کردن mdf , ldf یا استفاده از script

    نقل قول نوشته شده توسط armsoftpc مشاهده تاپیک
    با سلام
    نه دوست عزیز اتچ دیگه چه صیغه ای؟!!!
    هیچی هم نیاز نداره که نصب کنی، کلا عملیات ها با ضمیمه کردن یک فایل dll انجام میشه، فایل دیتابیس که یک فایل کوچک است(البته در ابتدا) کنار فایل اصلی برنامه در پوشه debug یا realse قرار بدید(پوشه ای که خود برنامه در اون جا است)، و به صورت زیر می توانید از کد زیر استفاده کنید.

     
    using System.Data.SQLite;

    var connection = new SQLiteConnection(@"Data Source=" +
    @"mydb.db;Version=3;");

    try
    {
    connection.Open();
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("!برنامه نمی تواند به پایگاه داده متصل شود", "خطا در برقراری ارتباط");
    }
    in juri barname tu shabake kar nemikone

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 14:44 عصر
  2. سوال: در ساخت وب سایت و در کنار ASP.NET کدام بهتر است؟
    نوشته شده توسط Amir 2010a در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 16:14 عصر
  3. کدام بهتر است؟ ساخت مجدد رکوردست یا اعمال فیلتر
    نوشته شده توسط A.Farzin در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 22 دی 1385, 14:47 عصر
  4. مشکل در ساخت SETUP برنامه با INSTALLSHILD
    نوشته شده توسط .مهدی فهمیده غلامی. در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مهر 1385, 01:15 صبح
  5. استفاده از ویزارد یا کد نویسی کدام بهتر است؟
    نوشته شده توسط ASPX در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 06 اردیبهشت 1384, 22:44 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •