نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: قرار دادن چند موزیک در مدیا پلیر با کد نویسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    Exclamation قرار دادن چند موزیک در مدیا پلیر با کد نویسی

    سلام بر دوستان. یه سوال داشتم میخواستم ببینم چه جوری میشه چند تا آهنگ که تو پوشه خود برنامه هستش رو به یک مدیا پلیر بدیم به طوری که کاربر بتونه اون رو با دکمه های next و prev تغییر بده؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: قرار دادن چند موزیک در مدیا پلیر با کد نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
    اگر از ویندوز مدیا پلیر استفاده میکنید باید آهنگها رو به current playlist اضافه کنید.
    میشه کدش رو قرار بدین. بنده مبتدی هستم.

  3. #3

    نقل قول: قرار دادن چند موزیک در مدیا پلیر با کد نویسی

                axWindowsMediaPlayer1.currentPlaylist.appendItem(a  xWindowsMediaPlayer1.newMedia(@"full path of file"));
    میتونید از یک حلقه استفاده کنید و آدرس فایل رو عوض کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: قرار دادن چند موزیک در مدیا پلیر با کد نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
                axWindowsMediaPlayer1.currentPlaylist.appendItem(a  xWindowsMediaPlayer1.newMedia(@"full path of file"));
    میتونید از یک حلقه استفاده کنید و آدرس فایل رو عوض کنید.
    دوست عزیز انجام نمیشه؟!
    بعد اینکه موزیک های من تو فایلی به نام music کنار فایل exe برنامه هستش؟!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: قرار دادن چند موزیک در مدیا پلیر با کد نویسی

    دوستان واقعا کسی نیست به من بدبخت کمک کنه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: قرار دادن چند موزیک در مدیا پلیر با کد نویسی

    سلام ، چرا بدبخت ... ؟ ببین شما باید اول از قسمت ToolBox وبا RightClick روی اون و انتخاب Choose Item وارد صفحه ی Choose Item ToolBox بشی ... بعد رو Tab ، Com Component کلیک کنی ... از اینجا Windows Media Player رو انتخاب کن تا ابزارش وارد ToolBoxبشه ...خب حالا اونو بکش رو فرمت ... حالا می تونی یه دکمه Browse درست کنی و از طریق کدی که دوستمون دادن فایل هاتو به PlayList این ابزار اضافه کنی ... اینطوری :
    if (openFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    { axWindowsMediaPlayer1.currentPlaylist.appendItem(a xWindowsMediaPlayer1.newMedia(openFileDialog1.File Name));
    }


    یا با استفاده از حلقه دستی فایل هاتو به برنامه بدی ...

    خب بعد از اینکه همه ی آهنگا رو هر جوری اضافه کردی یه Button بساز که حکم Play رو داشته باشه .... تو رویداد Click ش این کد رو برای Play کرد بنویس و ...
    axWindowsMediaPlayer1.Ctlcontrols.play();


    برای جلو و عقب کردن موزیک هم می تونی Button بسازی و اینطور عمل کنی :

    axWindowsMediaPlayer1.Ctlcontrols.previous();


    axWindowsMediaPlayer1.Ctlcontrols.next();
    آخرین ویرایش به وسیله sirvan-me : چهارشنبه 11 مرداد 1391 در 12:38 عصر

تاپیک های مشابه

  1. قرار دادن چند فایل گزارش در یک dll
    نوشته شده توسط szabeh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 27 مرداد 1386, 20:25 عصر
  2. قرار دادن چند تا عکس زیر هم ...
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 03 تیر 1386, 11:19 صبح
  3. قرار دادن جستجو در مالتی مدیا بیلدر
    نوشته شده توسط alireza_sheida در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 23 شهریور 1385, 08:09 صبح
  4. قرار دادن چند فایل متن داخل یک DLL
    نوشته شده توسط amir_civil در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 14 شهریور 1385, 20:23 عصر
  5. قرار دادن چند شی حول یک دایره
    نوشته شده توسط mehdi3683 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 اسفند 1383, 09:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •