نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: روش هايي كه براي ساخت كيبورد مجازي فارسي وجود دارد

  1. #1

    روش هايي كه براي ساخت كيبورد مجازي فارسي وجود دارد

    سلام دوستان من به دنبال روشهايي هستم كه بشه كيبوردي مشابه كيبورد پيش فرض آندرويد با حروف فارسي ساخت من اين كارو با كلاس reshape انجام دادم ولي ميخوام گوشي هاي با آندرويد ورژن پايين تر از 2.1 هم پشتيباني كنن خيلي ممنون ميشم راهنمايي كنيد و هر روشي كه امكان داره رو بيان كنيد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار srfarzad
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    244

    نقل قول: روش هايي كه براي ساخت كيبورد مجازي فارسي وجود دارد

    خب روش reshape از 2.1 به بالا رو پشتیبانی میکنه ولی میتونی بجاش از یونیکد جاوا استفاده کنی..فک نمی کنم مشکلی پیش بیاره

  3. #3

    نقل قول: روش هايي كه براي ساخت كيبورد مجازي فارسي وجود دارد

    ممكنه بيشتر توضيح بدين چطور ميتونم از يونيكد جاوا استفاده كنم؟ من منظورم اينه كه گوشي هاي با اندرويد 1.5و1.6 هم باهاش مشكل نداشته باشن ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: روش هايي كه براي ساخت كيبورد مجازي فارسي وجود دارد

    نقل قول نوشته شده توسط zohreh1366 مشاهده تاپیک
    ممكنه بيشتر توضيح بدين چطور ميتونم از يونيكد جاوا استفاده كنم؟ من منظورم اينه كه گوشي هاي با اندرويد 1.5و1.6 هم باهاش مشكل نداشته باشن ممنون
    شما چرا می خواین برای این مدل از Android برنامه نویسی کنید و براش کیبورد درست کنید؟؟

    استفاده از این Version ها خیلی کمه...

  5. #5

    نقل قول: روش هايي كه براي ساخت كيبورد مجازي فارسي وجود دارد

    ميشه استفاده از روش يونيكد جاوا رو توضيح بدين ؟روش ساده تر ي براي فارسي كردن وجود داره؟ ميشه كيبورد خود آندرويد رو با نصب فونت فارسي كرد؟ِيا بايد كيبورد رو خودمون طراحي كنيم؟ تويه برنامه هاي فارسي كه براي آندرويد نوشته شده كدوم روش بيشتر استفاده ميشه؟اگه راههاي ديگه اي ام وجود داره لطفا توضيح بدين

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    13

    Post نقل قول: روش هايي كه براي ساخت كيبورد مجازي فارسي وجود دارد

    سلام دوست من

    بهترین کار برای کیبورد فارسی استفاده از Inputmethod که در آن اندروید به شما این اجازه رو میده که یه کیبورد با تمام ویزگی های خود کیبورد اندروید بسازی. از لینک زیر استفاده کن. اگه جایی شو متوجه نشدی بگو من کیبوردی و که خودم نوشتم برات به عنوان نمونه ارسال کنم

    http://developer.android.com/guide/t...ut-method.html

  7. #7

    نقل قول: روش هايي كه براي ساخت كيبورد مجازي فارسي وجود دارد

    این سایت ک نوشتی تقلبیه واز نمیکنه اشتباه ادرس سایتی رو ک نوشتی

  8. #8

    نقل قول: روش هايي كه براي ساخت كيبورد مجازي فارسي وجود دارد

    سلام دوستان
    یه سوال داشتم من ی برنامه میخام بنویسم ک وقتی روی دکمه ی روی ص بزنم مقداری ک برای اون دکمه در نظر گرفتم رو در ادیت تکست بنویسه یجورایی شبیه به دکمه های کیبورد عمل کنه مثلا میخام با استفاده از یک دکمه که مقدارش "0" رو با هر بار کیلیک روی اون مقدار صفر رو داخل ادیت تکست وارد کنه .


    خیلیییی ممنون میشم کسی جوابمو بده


  9. #9

    نقل قول: روش هايي كه براي ساخت كيبورد مجازي فارسي وجود دارد

    نقل قول نوشته شده توسط mehranazizi3620 مشاهده تاپیک
    این سایت ک نوشتی تقلبیه واز نمیکنه اشتباه ادرس سایتی رو ک نوشتی
    دوست عزیز تقلبی نیست
    سایت برنامه نویسی اندروید خود گوگله
    ما تحریمیم
    باید با قندشکن وارد شی

  10. #10

    نقل قول: روش هايي كه براي ساخت كيبورد مجازي فارسي وجود دارد

    نقل قول نوشته شده توسط morahimi مشاهده تاپیک
    دوست عزیز تقلبی نیست
    سایت برنامه نویسی اندروید خود گوگله
    ما تحریمیم
    باید با قندشکن وارد شی

    دوست عزیز سلام
    شما می تونید به سوال من جواب بدید ؟؟؟

  11. #11

    نقل قول: روش هايي كه براي ساخت كيبورد مجازي فارسي وجود دارد

    سلام دوستان
    یه سوال داشتم من ی برنامه میخام بنویسم ک وقتی روی دکمه ی روی ص بزنم مقداری ک برای اون دکمه در نظر گرفتم رو در ادیت تکست بنویسه یجورایی شبیه به دکمه های کیبورد عمل کنه مثلا میخام با استفاده از یک دکمه که مقدارش "0" رو با هر بار کیلیک روی اون مقدار صفر رو داخل ادیت تکست وارد کنه

  12. #12

    نقل قول: روش هايي كه براي ساخت كيبورد مجازي فارسي وجود دارد

    تو آخرین برنامه ام ازش استفاده کردم
    ٍEdittext.setText(c);

  13. #13

    نقل قول: روش هايي كه براي ساخت كيبورد مجازي فارسي وجود دارد

    نقل قول نوشته شده توسط morahimi مشاهده تاپیک
    تو آخرین برنامه ام ازش استفاده کردم
    ٍEdittext.setText(c);
    مشکلی که این روش داره اینه که وقتی روی دکمه ی دیگه میزنی که یک مقدار دیگه داره
    مقدار قبلی در ادیت تکست حذف بجاش مقدار جدید میشینه
    من میخام هر دوتا مقدار رو بتونم با استفاده از دکمه های که تعریف کردم داخل ادیت تکست وارد کنم و دکمه هام عملکرددی شبیه به دکمه های کیبورد داشته باشه

  14. #14

    نقل قول: روش هايي كه براي ساخت كيبورد مجازي فارسي وجود دارد

    میشه سورس اون کیبوردی که نوشتین رو برام بفرستین
    یا در اینجا یا به ایمیلم

    sinakarimi1991@gmail.com

تاپیک های مشابه

  1. ساخت كيبورد مجازي فارسي در برنامه
    نوشته شده توسط zohreh1366 در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 تیر 1391, 14:20 عصر
  2. سوال: درخواست معرفي يك روش براي ساخت گزارشات در vb.net
    نوشته شده توسط hnarmak در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 29 آبان 1389, 19:10 عصر
  3. يه كامپوننت ميخوام براي ساخت دفتر سررسيد
    نوشته شده توسط mrrz784 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 مرداد 1388, 18:34 عصر
  4. آيا تابعي يا دستوري براي تبديل TSring به TColor وجود دارد و برعكس؟
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 06 بهمن 1387, 18:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •