نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: علت استفاده از "<%%>"

  1. #1

    علت استفاده از "<%%>"

    با سلام.
    بچه ها چه زمانی از دستور زیر در page.aspx مون باید استفاده کنیم؟و کلا چه کاری را انجام میدهد؟
    خودم تاحالا چند جا،مثلا توی پرکردن گریدم ازش استفاده کردم، ولی دقیق نمیدونم چرا؟
    من فکر میکنم مقدار متغیر را از cs میاره توی Design؟درسته یا نه؟
    (منظورم اون علامت%%و اینهاست)

    value="<%= .... %>"



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,032

    نقل قول: علت استفاده از "<%%>"

    میشه بدون استفاده از cs کد ها را در این قسمت نوشت
    یه جور دیگه میشه
         <script>
    var isLogged = '<%=Session["Logged"] %>';
    if (isLogged != 'True') {
    window.location.href = 'About.aspx';
    }
    </script>

تاپیک های مشابه

  1. سوال: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "
    نوشته شده توسط ostovarit در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 178
    آخرین پست: چهارشنبه 27 تیر 1397, 00:22 صبح
  2. پیغام خطا در استفاده از <authentication mode="Forms"/>
    نوشته شده توسط Hossein Bazyan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 20
    آخرین پست: شنبه 19 تیر 1389, 00:02 صبح
  3. خطا هنگام استفاده از "نقل قول"
    نوشته شده توسط Dr.Bronx در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 خرداد 1389, 21:11 عصر
  4. خبر: کاهش سرعت echo در استفاده از \ برای Escape کردن Quote.
    نوشته شده توسط Yousha در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مهر 1388, 16:59 عصر
  5. سوال: استفاده از " dll vb6" در C#‎.net 2008
    نوشته شده توسط raminchala66 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 13:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •