نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل با دیتابیس

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار EbiPenMan
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    TehranPars
    پست
    57

    Question مشکل با دیتابیس

    سلام به همه ی دوستان
    من در VB.NET یک برنامه نوشتم که یه بانک اطلاعاتی داره و این بانک 2 تا جدول داره.
    اولیش مشکلی نداره چون (پرایمری کی) داره ولی دومی وقتی می خواهم تغییرات در آن جدول انجام دهم با یک خطا مواجه می شوم که به دلیل نداشتن همون (پرایمری کی) هست.

    این جدول من جوری هست که باید باید هر فیلد تکراری داشته باشه اصلا اساس کار جدول به تکرار داشتن یک فیلد هست. و از هرکی پرسیدم می گن چاره کار همون پرایمری کی هست.

    را ه دیگری وجود نداره که من بدون پرایمری کی این مشکل رو حل کنم.

    نکته : دیتابیس من در اکسسز درست کار می کنه فقط در VB.NET این مشکل رو دارم.

    و خطایی که گفتم اینه :

    Dynamic SQL generation for the UpdateCommand is not supported against a SelectCommand that does not return any key column information

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    بندر عباس
    پست
    250
    یه فیلد ID عددی در نظر بگیر که یکی یکی با هر رکورد زیاد بشه .

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار EbiPenMan
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    TehranPars
    پست
    57

    Wink

    از راهنماییت خیلی ممنونم .
    یعنی به جز این راه راه دیگه ای نیست .

  4. #4
    با سلام
    چرا راه دیگه ای هم هست اونم اینه که از dataadaptor گرافیکال استفاده نکنی و کد به روز ریانس رو روی یک Command دست ساز که توسط برنامه ایجاد کردی بنویسی
    Dim da As New SqlClient.SqlDataAdapter
    Dim cn As SqlClient.SqlConnection = New SqlClient.SqlConnection("user id=sa;initial catalog=amlak")
    Dim com As SqlClient.SqlCommand = New SqlClient.SqlCommand("select username,[password] from userpass where username=N" + "'" + Session("user").Trim + "' and [password]=N'" + txtpass.Value.Trim + "'")
    com.CommandType = CommandType.Text
    cn.Open()
    com.Connection = cn
    da.SelectCommand = com
    Dim ds As New DataSet
    da.Fill(ds, "userpass")
    cn.Close()
    If ds.Tables("userpass").Rows.Count > 0 Then
    com.CommandText = "Update userpass set [password]=N'" & txtnpass1.Value & "' where username=N'" & Session("user".Trim) & "'"
    cn.Open()
    com.ExecuteNonQuery()
    cn.Close()
    end if

  5. #5
    به جای [] ها باید مقادیری وارد کرد یا خودشان همین طوری نوشته شوند؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •