نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دو حالته کردن باتن

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ho3ein282
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ساری
    پست
    39

    Post دو حالته کردن باتن

    سلام
    میخواستم بدونم چطوری میشه یک باتن رو دو حالته کرد (فلیپ فلاپ)؟
    در بعضی از کامپونت ها با true کردن checkboxbehavi رنگ باتن در کلیک اول تغییر میکنه و با کلیک دوم به حالت اولیه برمی گرده.
    لطفا راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: دو حالته کردن باتن

    حالت Style باتون رو بزارید روی گرافیک بعد این هم دستورات

    Private Sub Command1_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    Command1.BackColor = vbYellow
    End Sub

    Private Sub Command1_MouseUp(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    Command1.BackColor = &H8000000F
    End Sub

  3. #3

    نقل قول: دو حالته کردن باتن

    سلام علیکم
    میتوانید از CheckBox هم برای این منظور استفاده کنید، به عبارتی خاصیت Style این کنترل را بر روی Graphical تنظیم کرده سپس از کدی مانند زیر استفاده کنید:
     
    Private Sub Check1_Click()
    If Check1.Value Then Check1.BackColor = vbRed Else Check1.BackColor = vbButtonFace
    End Sub


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار ho3ein282
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ساری
    پست
    39

    نقل قول: دو حالته کردن باتن

    ببخشید
    منظورم رو بد رسوندم
    منظورم اینه که با کلیک اول یک عمل انجام شود و با کلیک دوم عمل دیگه ای انجام بشه
    با تشکر

  5. #5

    نقل قول: دو حالته کردن باتن

    سلام
    از کدی مشابه زیر میتوانیم برای این مورد استفاده کنیم:
     
    Private Sub Command1_Click()
    Static iClk_num%
    iClk_num% = iClk_num% + 1
    If iClk_num% = 1 Then
    Caption = "Click1"
    Else
    Caption = "Click2"
    iClk_num% = 0
    End If
    End Sub


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار ho3ein282
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ساری
    پست
    39

    نقل قول: دو حالته کردن باتن

    متشکر
    مشکلم حل شد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اضافه کردن باتن به لیست باکس در اندازه دلخواه
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 17 اسفند 1389, 17:27 عصر
  2. سوال: پاک کردن رادیو باتن
    نوشته شده توسط mori_1367 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 18 خرداد 1388, 11:18 صبح
  3. سوال: پنهان کردن باتن
    نوشته شده توسط mohsen.dbnet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آذر 1387, 10:51 صبح
  4. سوال: عوض کردن رنگ باتن
    نوشته شده توسط shivana64 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 03 تیر 1387, 02:07 صبح
  5. کد در باتن برای باز کردن یکی از اجزای منو بالا
    نوشته شده توسط morteza_lll در بخش Access
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 18 شهریور 1386, 10:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •