نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بدست آوردن پیچیدگی زمانی و مرتبه اجرایی یه برنامه (فوری فوری)

  1. #1

    بدست آوردن پیچیدگی زمانی و مرتبه اجرایی یه برنامه (فوری فوری)

    با عرض سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان:

    for(i=1;i<=n-1,i++)
    for(j=i+1;j<=n;j++)
    x+=1


    دوستان برای بدست آورده یچیدگی زمانی و مرتبه اجرایی این گونه برنامه ها چطور باید عمل کرد :
    خودمم هم اینو بگم که میشه از قواعد سری باید استفاده کرد ؟
    اما چطور باید با استفاده از سری ها این گونه مسایل رو حل کرد ؟

    for (i=1;i<=n;i++)
    for(j=i;j<=n;j++)
    for(k=1;k<=n;k++)
    x+=1


    یا برای حل این چکار باید کرد؟

    لطفا اگه با این موضوعات آشنایی دارید یه توضیحات بدید.

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    15

    نقل قول: بدست آوردن پیچیدگی زمانی و مرتبه اجرایی یه برنامه (فوری فوری)

    سلام
    اول کاری که باید انجام بدی اینه که اول هر خط از برنامه رو بدون در نظر گفتن خط های قبل و بعد از اون حساب کنی

    for(i=1;i<=n-1,i++) n-1-1+2=n
    for(j=i+1;j<=n;j++) n-(i+1)-2=n-i-1
    x+=1 1

    دومین کاری که باید انجام بدی این هست که در هر خط به اندازه for های قبلی سیگما بذاری پس خط اول سیگما ندارد خط دوم یک سگیما داره و خط سوم هم دوتا سیگما تو در تو داره. و در آخر همه خط ها رو از خط 1 تا 3 با هم جمع میکنی. و با حل سیگما ها t(n) بدست میاد

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن پیچیدگی زمانی و مرتبه اجرایی یه برنامه (فوری فوری)

    با تشکر از شما:

    for(i=1;i<=n-1,i++)
    for(j=i+1;j<=n;j++)
    x+=1


    میشه این جاهایی که مشخص کردم رو بگید چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

    Name:  3.PNG
Views: 1735
Size:  22.8 کیلوبایت
    آخرین ویرایش به وسیله JaVa : دوشنبه 22 خرداد 1391 در 11:55 صبح

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن پیچیدگی زمانی و مرتبه اجرایی یه برنامه (فوری فوری)

    کسی پیدا نمیشه اینا رو برای ما بگه
    ثواب داره

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن پیچیدگی زمانی و مرتبه اجرایی یه برنامه (فوری فوری)

    سلام

    حاصل جمع سری 1 تا n میشه: نصف n ضربدر n+1 (با یه عدد تست کن)

    for(i=1;i<=n-1,i++)
    for(j=i+1;j<=n;j++)
    x+=1

    در کد بالا حلقه دوم یکبار از 2 تا n یکبار از 3 تا n و ...

    یعنی یکبار جمع 2 تا n که میشه
    و یکبار جمع 3 تا n که میشه

    ....

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: DLL ای برای بدست آوردن اختلاف زمانی دو مقدار
    نوشته شده توسط omid-vbAuto در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 15 اسفند 1389, 16:45 عصر
  2. پاسخ: 17
    آخرین پست: دوشنبه 10 اسفند 1388, 22:09 عصر
  3. سوال: بدست آوردن سورس با داشتن فایل اجرایی آن؟؟؟
    نوشته شده توسط m.abooei در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مرداد 1388, 14:37 عصر
  4. سوال: بدست آوردن کد اسمبلی از فایل اجرایی
    نوشته شده توسط opens3000 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 30 مهر 1387, 01:19 صبح
  5. بدست آوردن پارامترهایی که به فایل اجرایی پاس داده شده اند توسط برنامه های مونیتورینگ
    نوشته شده توسط Bahram0110 در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 23 اسفند 1386, 12:27 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •