نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: رکورد سوم از دیتا گرید را چگونه می توان در دیتا ست پیدا کرد

  1. #1

    رکورد سوم از دیتا گرید را چگونه می توان در دیتا ست پیدا کرد

    چگونه می توان رکورد سوم از دیتا گرید را زمانی که دیتا ست چهار رکورد دارد و یکی از آنها مثلا رکورد دوم حذف شده پیدا کرد . باید دقت داشته باشیم که رکورد اول دیتا ست رکورد اول دیتا گرید است. رکورد دوم دیتا ست حذف شده. رکورد سوم دیتا ست رکورد دوم دیتا گرید است و رکورد چهارم دیتاست در واقع رکورد سوم دیتا گرید است.
    و اگر ما یک رکورد از دیتا ست حذف کنیم دیگر آن رکورد در دیتا گرید نیست و قبل از ثبت در دیتا ست وجود دارد و وقتی ما به رکورد دوم دیتا گرید در دیتا ست اشاره می کنیم خطا رخ می دهد که این رکورد حذف شده

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    فعلا که روبروی کامپیوترم
    پست
    43
    باید از یک شیء DataView استفاده کنید تا مشکلتان حل شود :


    dv1 = new DataView(ds1.Tables[0]);
    dataGrid1.DataSource = dv1;
    .
    .
    .
    حذف رکورد انتخاب شده
    if (dv1.Count==0) return;
    dv1.Delete(this.dataGrid1.CurrentRowIndex);



  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632
    وقتی چرا وقتی یک آیتم رو پاک میکنید dataGrid رو Refresh نمیکنید؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •