نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: تبدیل تاریخ در VB2005

  1. #1

    تبدیل تاریخ در VB2005

    با سلام
    به کد ذیر توجه کنید

    Dim JalaaliClass As New Globalization.JalaaliCalendar()
    year = JalaaliClass.GetYear(Today)
    این کد سال تاریخ شمسی را بر میگرداند مثلا 1384 ، حالا موضوع اینجاست چه کدی باید نوشت که year را که 1384 را است را بگیرد و 2005 یا 05 به ما بدهد .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط امیر تورانی
    با سلام
    به کد ذیر توجه کنید

    Dim JalaaliClass As New Globalization.JalaaliCalendar()
    year = JalaaliClass.GetYear(Today)
    این کد سال تاریخ شمسی را بر میگرداند مثلا 1384 ، حالا موضوع اینجاست چه کدی باید نوشت که year را که 1384 را است را بگیرد و 2005 یا 05 به ما بدهد .
    دادنه ۱۳۸۴ برایه بدست آوردن ساله میلادی کافی نیست. چونکه مقداری از ساله ۱۳۸۴ در ساله ۲۰۰۵ مقدرایش در ساله ۲۰۰۶ میباشد، والی اگر تاریخ کامل را داشته باشید میتوانید تبدیل کنید.

  3. #3
    خوب صحیح میفرمائید حالا فکر کنید با همین روش ماه و روز را هم داشته باشیم بعد با چه کدی به میلادی برگردانیم ؟

  4. #4
    من کماکان منتظرم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    اگر اشکالی داشت لطفاً اطّاع بدید
    کد از
    http://polytopia.com.au/default%5Bla...D%5Blang=fa%5D

    برای VB.Net
     
    Public Function DateInOtherCalendar(ByVal aDate As Date, ByVal OtherCalendar As
    Calendar) As Date Dim Year As Integer = OtherCalendar.GetYear(aDate)
    Dim Month As Integer = OtherCalendar.GetMonth(aDate)
    Dim Day As Integer = OtherCalendar.GetDayOfMonth(aDate)
    Return New Date(Year, Month, Day, OtherCalendar)
    End Function

    'مثال استفاده
     
    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As
    System.EventArgs) Handles Button1.Click
    ' یک تاریخ شمسی ۱۹ مهر ۱۳۵۹
    Dim PersianDate As DateTime = New Date(1359, 7, 19, New PersianCalendar())
    Dim Gregorian As GregorianCalendar = New GregorianCalendar()

    Text = DateInOtherCalendar(PersianDate, Gregorian)
    End Sub

    برای #C

     public DateTime DateInOtherCalendar( DateTime aDate , Calendar OtherCalender )
    {
    int Year = OtherCalender.GetYear(aDate);
    int Month = OtherCalender.GetMonth(aDate);
    int Day = OtherCalender.GetDayOfMonth(aDate);
    DateTime DateInOtherCalendar = new DateTime(Year, Month, Day, OtherCalender);
    return DateInOtherCalendar;
    }

    'مثال استفاده
     
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    { // یک تاریخ شمسی ۱۹ مهر ۱۳۵۹
    DateTime PersianDate = new DateTime( 1359, 7, 19, new PersianCalendar() );
    GregorianCalendar Gregorian = new GregorianCalendar( );

    Text = DateInOtherCalendar(PersianDate, Gregorian).ToString();
    }
    آخرین ویرایش به وسیله اَرژنگ : پنج شنبه 10 آذر 1384 در 09:52 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    کد از سایت polytopia.com.au

    برای VB.Net
     
    Public Function DateInOtherCalendar(ByVal aDate As Date, ByVal OtherCalendar As Calendar) As Date Dim Year As Integer = OtherCalendar.GetYear(aDate)
    Dim Month As Integer = OtherCalendar.GetMonth(aDate)
    Dim Day As Integer = OtherCalendar.GetDayOfMonth(aDate)
    Return New Date(Year, Month, Day, OtherCalendar)
    End Function
    'مثال استفاده
    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    ' یک تاریخ شمسی ۱۹ مهر ۱۳۵۹
    Dim PersianDate As DateTime = New Date(1359, 7, 19, New PersianCalendar())
    Dim Gregorian As GregorianCalendar = New GregorianCalendar()

    Text = DateInOtherCalendar(PersianDate, Gregorian)
    End Sub


    برای #C

     public DateTime DateInOtherCalendar( DateTime aDate , Calendar OtherCalender )
    {
    int Year = OtherCalender.GetYear(aDate);
    int Month = OtherCalender.GetMonth(aDate);
    int Day = OtherCalender.GetDayOfMonth(aDate);
    DateTime DateInOtherCalendar = new DateTime(Year, Month, Day, OtherCalender);
    return DateInOtherCalendar;
    }
    //مثال استفاده
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    { // یک تاریخ شمسی ۱۹ مهر ۱۳۵۹
    DateTime PersianDate = new DateTime( 1359, 7, 19, new PersianCalendar() );
    GregorianCalendar Gregorian = new GregorianCalendar( );

    Text = DateInOtherCalendar(PersianDate, Gregorian).ToString();
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط امیر تورانی
    من کماکان منتظرم
    ببخشید که منتظر نگهتون داشتم،
    من وی بى دات نداشتم و باید نصب میکردم که جواب کامل بدهم و تست کنم. بیشتر وقتم هم صرفه یادگرفتی وىبى شد چونکه وی‌بی کاملاً یادم رفته بود!.
    لطفاً‌ بفرما‌یید که جواب کامل بود و یا که کاهشی دارد.
    با احترام

  8. #8
    آقا ممنون هم از آقای زواری هم از ارژنگ
    ولی PersianCalendar() رو نمی شناسه البته من یه جور دیگه حلش کردم .

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط امیر تورانی
    آقا ممنون هم از آقای زواری هم از ارژنگ
    ولی PersianCalendar() رو نمی شناسه البته من یه جور دیگه حلش کردم .
    عجیبه؟!!
    شما با بتا کار میکنید و یا با دات نت ۲.۰؟
    لطفاً بگید که چه جوری حلش کردید.

  10. #10
    فعلا که بتا ، مگه persianCalendar() تو نسخه بتا نیست !
    راستی هنوز هم حل نشد به صورت شمسی تو تیبل ذخیره کردم در واقع چون جواب نگرفتم نمی تونستم زیاد معطلش شوم .
    حال اگر بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم.
    آخرین ویرایش به وسیله امیر تورانی : جمعه 18 آذر 1384 در 22:38 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    شما باید یک کلاس طراحی کنید که تاریخ را بصورت شمسی نمایش بدهد ولی بصورت میلادی ذخیره کند.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط امیر تورانی
    فعلا که بتا ، مگه persianCalendar() تو نسخه بتا نیست !
    راستی هنوز هم حل نشد به صورت شمسی تو تیبل ذخیره کردم در واقع چون جواب نگرفتم نمی تونستم زیاد معطلش شوم .
    حال اگر بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم.
    خیر! اگر به پست اولتان نگاه کنید، JalaaliCalendar را استفاده میکنید،
    در پست هایه بعدی نحوه تبدیل نوشته شده، در چه مورد راهنمایی لازم دارید؟
    با حترام

  13. #13
    نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ
    خیر! اگر به پست اولتان نگاه کنید، JalaaliCalendar را استفاده میکنید،
    در پست هایه بعدی نحوه تبدیل نوشته شده، در چه مورد راهنمایی لازم دارید؟
    با حترام
    عرض کردم که persiancalender() رو نمیشناسه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    persiancalender را با JalaaliCalendar عوض میکنید بازهم کار نمیکنه؟

تاپیک های مشابه

  1. با Vb2005 میشه اس ام اس ارسال کرد ؟
    نوشته شده توسط dady_jabery17 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 17 آبان 1386, 17:53 عصر
  2. مشکل در بدست آوردن تاریخ در VB2005
    نوشته شده توسط omidreza812 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مرداد 1386, 15:54 عصر
  3. پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 17 تیر 1386, 14:55 عصر
  4. تبدیل کد از VB2005 به VB6
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 12 مهر 1384, 17:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •