نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: daemon

  1. #1

    Arrow daemon

    کسی با این نرم افزار کار کرده؟ ( Daemon )
    یک نرم افزاری است که درایور مجازی می سازه و یک سی دی که به صورت image در اومده رو در این درایور که همانند یک DVD ROM رفتا میکند باز می کند.
    حالا من می خوام برنامه ای باشه که باز کردن image رو داخل این نرم افزار بصورت اوتوماتیک انجام دهد .
    یعنی یک image باشه ما با زدن یک دکمه با وصل شدن به این برنامه (Daemon) این image رو داخل درایور مجازی باز کند.
    اگه برنامه رو ندارید می فرستم .
    نیار فوری دارم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    عزیزم این برنامه نوشته شده و نامش DaeMount هست ...

    یا حق !!!

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط Hamid_PaK
    عزیزم این برنامه نوشته شده و نامش DaeMount هست ...

    یا حق !!!
    اول لطف کنید یه توضیح در مورد اون بدید
    دوم اینکه او برنامه ای که میخوام اینه که بجای اینکه داخل منو های برنامه رفته و بعد از انتخاب ایمج اون رو لود کرده اینکار توسط یک برنامه بطور اوتوماتیک انجام شود . یعنی با زدن دکمه ایمج مورد نظر لود شود.
    OK
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    پس شما می خواهید در برنامتون از این روش استفاده کنید ...
    اگر از DaeMount استفاده کنید ار بسیار ساده است ، باید به این شکل عمل کنید :

    تنها باید مسیر فایل DaeMount.exe رو پیدا کنید و با تابع WinExec اجراش کنید و Image رو Mount کنید ...

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    WinExec(pChar('C:\Program Files\D-Tools\DaeMount.exe "'+ExtractShortPathName('C:\..\anImageFile.iso')+' "'),SW_SHOWNORMAL);
    end;


    یا حق !!!

  5. #5
    لطف کن و برنامه پیوست (ضمیمه این پیغام) رو نصب کنید و روی آن به من توضیح دهید چون کد شما برای این برنامه error می گرفت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    دوست عزیز Daemon ورژن 3.47 باگ داره و توصیه می کنم که از ورژن های قبلی استفاده کنید و دوباره سعی کنید امیدوارم مشکل حل بشه ...

    اینم Daemon v3.41 :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    باز خطا گرفت :
    Error in command line

    این خطا چیه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    آیا آدرس فایل Daemount.exe رو درست داده اید ( برای تست بهتر آدرس فایل رو از طریق یک نرم افزار کپی کنید و بعد ان و به آدرس شورد تبدیل کنید چون در CMD آدرس شورد بهتر جواب میده " ExtractShortPath " ) و همین کار رو برای فایل Image خود انجام بدهید ...
    حالا کار بسیار ساده است فقط باید ابتدا آدرس فایل Daemount و بعد آدرس فایل Image خود را پشت سر هم و با یک فاصله بنویسید ، حتما این دو را در داخل دابل کاتیشن قرار دهید ( "Esme Yek File.ExE" "Adresse File Image.Nrg" ) ...
    به این صورت و این را در تابع WinExec ران کنید باید جواب بده اگه حتی این رو توی کامند شل ( CMD.exe ) هم تست کنید جواب میده ...

    یا حق !!!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691
    سلام
    برنامه رو با مقدار زیر فراخانی کن :

    -mount 0,"مسیر و نام فایل".
    mount-
    0 شماره درایو مجازی
    آخرین ویرایش به وسیله gbg : شنبه 12 آذر 1384 در 17:16 عصر

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط gbg
    سلام
    برنامه رو با مقدار زیر فراخانی کن :

    -mount 0,"مسیر و نام فایل".
    mount-
    0 شماره درایو مجازی
    من متوجه پاسخ شما نشدم
    اگر لطف کنید کامل پاسخ دهید ممنون میشم. یا یکبار برنامتون رو روی دستگاه خود تست کنید .

  11. #11
    winexec('"C:\Program Files\D-Tools\daemon.exe " -lang 1033 '+ ' -mount 0,'+'"E:\image.img"';
    با دستور بالا توانستم اگر برنامه یک درایور مجازی ساخته بود ایمیج رو داخلش باز کنم. اما اگر درایور ساخته نشده بود نمیشود باز کرد و درایور رو نمی سازه.

    برای ساختن خود درایور که بعد بشه داخلش ایمج رو باز کرد چه کار باید کرد؟

  12. #12
    باید درایور درایو مجازی رو نصب کنی

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691
    حتما با دیامون باید درایو مجازی نصب بشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •