نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونگی بدست آوردن نتایج select در برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    101

    Post چگونگی بدست آوردن نتایج select در برنامه

    سلام دوستان
    من یک برنامه مینویسم توی دلفی که از دیتا بیس MS SQL server 2000 استفاده میکنم و همچنین ADO . فرض کنید من یک SELECT توی یکی از Table ها زدم برای جستجوی یک رکورد. حالا چطوری بفهمم که select من چیزی رو برگردونده یا نه و اگه برگردونده چطوری نمایشش بدم. میدونم سوالم ابتدایی هست ولی دارم یاد میگیرم دیگه. یکی چیزهایی در مورد Recordset میگفت. میشه منو راهنمایی کنید؟

  2. #2
    می توانید Count(*)را چک کنید که تعداد را بر می گرداند
    و یا Select خود را به یک کوئری نسبت دهید و RecordCount انرا چک کنید (که سرعت پایینی دارد)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار disappear
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183
    در ادامه جواب جوان سافت بگم که با دستور IsEmpty هم میتونی چک کنی کوئری خالیه یا نه .

  4. #4
    این دوتا تابع هم می تونه کمکت کنه

    ADOQuery1.RecordCount
    ADOQuery1.FieldByName
    You never know what you can do until you try

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537
    سلام
    همونطور که mzjahromi گفت یک راه استفاده از RecordCount یا FieldByName است .
    من شخصا با تجربه ای که داشتم ترجیح می دم از نمونه FieldByName استفاده کنم
    مثلا می تونید خروجی رو از این طریق چک کنید

    myFirstName = AdoQuery1.FieldByName('FName').AsString
    or
    Age = AdoQuery1.FieldByName('Age').AsInteger

    با استفاده از این روش می تونید همزمان به مقدار برگردانده شده (در صورت وجود) هم دسترسی پیدا کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    اگه میخوای نشون بدی که از کنترلهای Dataware مثل DataGrid استفاده کن
    اگه میخوای ببینی مقدارش چیه از AdoQuery['Name'] استفاده کن
    اگه میخوای ببینی خالیه یا نه از IsEmpty استفاده کن
    بای

تاپیک های مشابه

  1. select sql
    نوشته شده توسط IC_prog در بخش Foxpro
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1392, 22:11 عصر
  2. طریقه تعریف تابع در SQL و استفاده در دستور Select
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 23 شهریور 1386, 19:05 عصر
  3. فیلتر کردن دیتاهای یک select
    نوشته شده توسط shahroozj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1384, 14:15 عصر
  4. یک سوال در مورد SELECT
    نوشته شده توسط jk در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 02 آبان 1384, 09:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •