نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جلوگیری از ذخیره شدن اطلاعات تکراری ! کمک

  1. #1

    جلوگیری از ذخیره شدن اطلاعات تکراری ! کمک

    سلام دوستان . من مبتدی هستم !
    می خواستم بگید چی بنویسم اینجا تا بقیه آیتم های این فرم مثل کد کلاس کنترل شود. و پیغام تکراری است را بدهد.بانکش اکسس هست. کدش رو برام بنویسید ممنون ن ن.
    کمک کنید 2روز دیگه باید دفاع کنم !!!

    Frm.JPGCode.JPG

  2. #2

    نقل قول: جلوگیری از ذخیره شدن اطلاعات تکراری ! کمک

    سلام منظورت از کد کلاس چیه؟؟؟کد درس هستش؟؟؟؟میتونی تو جدولت سرچ کنی که اگر اون دانشجو اون کد رو قبلا انتخاب کرده پیام بده
    select * from nametabal where IDdaneshamoz=textbox1.text and IDdars=textbox2.text
    میتونی این رشته رو با دیتا ست و دیتا دیبل استفاده کنی و پیام خطا مورد نظرتو بدی

  3. #3

    نقل قول: جلوگیری از ذخیره شدن اطلاعات تکراری ! کمک

    ممنون.
    منظور از کد درس : یعنی کلاسی که قراره درس اونجا برگزار بشه !
    اون کد که عکسش اون بالا هست برای کد کلاس است , که باعث میشه تکراری وارد نشه .
    حالا میخوام برای تک تک اون فیلد های پایین هم این عملیات اجرا بشه .

    اگه می تونی کد یک فیلد رو برام کامل بنویس , بقیه اش رو تکرار می کنم. خیلی ممنون میشم کسی به دادم برسه !

  4. #4

    نقل قول: جلوگیری از ذخیره شدن اطلاعات تکراری ! کمک

    نقل قول نوشته شده توسط qasemi.endless مشاهده تاپیک
    ممنون.
    منظور از کد درس : یعنی کلاسی که قراره درس اونجا برگزار بشه !
    اون کد که عکسش اون بالا هست برای کد کلاس است , که باعث میشه تکراری وارد نشه .
    حالا میخوام برای تک تک اون فیلد های پایین هم این عملیات اجرا بشه .

    اگه می تونی کد یک فیلد رو برام کامل بنویس , بقیه اش رو تکرار می کنم. خیلی ممنون میشم کسی به دادم برسه !
    از این کد ها برای چک کردن دفتر تلفن استفاده کردم که شخصی با این نام و نام خانوادگی در بانک من نباشه بنابراین من از یک class استفاده کردم دو تا رشته را به کلاس میفرستم و خروجی بله یا خیر می گیرم اگر بله بود ادامه کار اگر خیر بود پیام خطا

    public bool canpersonaladd(string name, string family)
    {
    con.Open();
    string sql = "select count(*) from personal where name='{0}' and family='{1}'";
    sql = string.Format(sql, name, family);
    da = new OleDbDataAdapter(sql, con);
    con.Close();
    da.Fill(ds, ("personal"));
    dv.Table = ds.Tables["personal"];
    bool loging = false;
    if (dv[0][0].ToString() == "0")
    {
    loging = true;
    }
    return loging;

    }


    بعد در رویداد Validated تکس باکسم این کدها رو نوشتم


    serial adduser = new serial();
    if (adduser.canpersonaladd(txtname.Text, txtfamily.Text) == true)
    {
    txtshoghol.Focus();
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("مخاطبی با این مشخصات در سیستم موجود می باشد لطفا نام و نام خانوادگی را بررسی نمائید");
    txtname.Focus();

    }
    آخرین ویرایش به وسیله Yanehsar : شنبه 29 بهمن 1390 در 22:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •