نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تاریخ و msgbox

  1. #1

    تاریخ و msgbox

    سلام
    من 2 مشکل دارم لطفا راهنماییم کنین و خیلی هم فوری هست
    اول اینکه من می خواهم در فرمم با کلیک بر روی دگمه جستجو یک پنجره کوچک باز بشه که یک texbox داشته باشه کاربر با وارد کردن عبارتی در آن texbox عبارت جستجو بشه
    حالا سوالم این هست که یک پنجره جدید با چه دستوری میشه درست کرد که مقدار پارامتر texbox ام بتونم دریافت کنم
    من اول فکرم به msgbox رفت ولی texbox کجاش بزارم؟؟؟
    سوال دومم : من یک فیلد از نوع datetime دارم در فرمم از storeprocedure استفاده می کنم ولی وقتی مفدار فیلد date ام را به storeprocedure میفرستم نمی گیره حدس من اینه که باید تبدیل به string کنم بعد پاس بدم به db
    حالا دنبال فانکشنی هستم که date تبدیل کنه البته اگه این روشش هست ؟؟؟؟
    در ضمن زبان برنامه نویسی من vb2005 هست
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    سلام
    برای سوال اول از InputBox استفاده کن

    برای سوال دوم هم از Convert.ToString و Convert.ToDateTime می تونی استفاده کنی

    موفق باشید

  3. #3
    سلام
    من از inputbox استفاده کردم ولی مسئله اینجاس که خروجی inputbox string هست در صورتیکه من quary مقدار datatype متغیرم باید از نوع numeeric باشه اینجار چکار کنم
    ممنون

  4. #4
    فکر کنم اگه اینجوری استفاده کنین درست بشه.

    Integer.parse(مقدار دریافتی از InputBox)
    آخرین ویرایش به وسیله mehrdotnet : جمعه 27 آبان 1384 در 19:04 عصر

تاپیک های مشابه

  1. msgbox فارسی
    نوشته شده توسط sarami در بخش Access
    پاسخ: 32
    آخرین پست: شنبه 17 فروردین 1392, 22:24 عصر
  2. کد صداهای MsgBox در ویندوز
    نوشته شده توسط DoctorJay در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 26 دی 1386, 21:15 عصر
  3. کنترل دکمه help در msgbox ها
    نوشته شده توسط mmha_85 در بخش Access
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 16 دی 1385, 11:00 صبح
  4. چگونگی رفتن به سطر بعد در نمایش پیغام msgbox
    نوشته شده توسط mahnoosh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مهر 1384, 06:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •