نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: sort

  1. #1

    Question sort

    سلام
    سه جدول داخل DataSet دارم می خواهم محتویات این سه جدول را با هم ترکیب کنم وداخل جدول چهارم بریزم و جدول چهارم بر اساس تاریخ مرتب باشد مشکل من در مرتب کردن این جدول است آیا دستوری هست که بشه محتویات جدول یک دیتاست را مرتب کرد در صورت امکان راهنمایی کنید
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    سلام
    می تونی از Dataview استفاده کنی و خاصیت Sort
    به صورت زیر


    Ds.Tables(3).DefaultView.Sort = "Date"

  3. #3
    نه میخواهم خود دیتاست sort شود چون جدول 4 یک ستون محاسباتی دارد که باید رکوردهای آن جدول مرتب باشه

  4. #4
    سلام به دوست گرامی

    خوب آخر دستور SQL خودت رو با Order By درست کن تا وقتی داره دیتاست پر می شه مرتب‌شده پر بشه.

    به طور مثال اگه شما بخوای سه فیلد متفاوت (f1, f2, f3) از سه جدول مختلف (t1, t2, t3) رو گزارش بگیری و بعد نتیجه بر اساس فیلد دوم (f2) از جدول دوم (t2) مرتب باشه، می تونی به شکل زیر بنویسی. البته WHERE به بعد دلخواه است، برای همین من به جای آن سه نقطه قرار داده‌ام.


    SELECT t1.f1, t2.f2, t3.f3 FROM t1, t2, t3 WHERE ... ORDER BY t2.f2


    امیدوارم درست گفته باشم.

    با احترام- خدانگهدار

  5. #5
    ببینید هر 3 جدول فیلدهایی به نامهای Des,Date,Pay دارند من می خواهم اینها در جدول 4 که همین 3فیلد و فیلد B است نوشته شوند وقتی بر اساس Date مرتب شد در فیلد B جمع Pay سطر قبلی با همین سطر نوشته شود(تاریخ مهم است)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    سلام
    جدول چهارم رو توی Database می سازی یا به صورت runTime فقط توی Dataset ؟

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط asilverisis
    سلام
    جدول چهارم رو توی Database می سازی یا به صورت runTime فقط توی Dataset ؟
    جدول را داخل خود دیتاست میسازم(در زمان طراحی) و در زمان اجرا پر میکنم

  8. #8
    من هم همین سوال را دارم

  9. #9
    اگه می تونی از defaultview استفاده کن

    ds.dt.DefaultView.Sort = " date "

  10. #10
    سبلام.
    من خودم با یک حلقه در dataset و روش حبابی این کار را کردم ولی از لحاظ زمانی بهینه نیست .

  11. #11

    Talking سوال

    سلام

    شما می خوای چه کاری انجام بدی؟
    1- جمع کل پرداختی رو به دست بیاری
    2- جمع کل پرداختی به ازای یه تاریخ خاص رو به دست بیاری؟

    1: این حالت ساده است و یه جمع از جدول چهارمت می گیری و تمام. اصلاً هم به مرتب بودن تاریخ کاری نداری.

    2: جمع کل به ازای هر تاریخ رو در سه جدول به دست بیار و نتیجه رو با هم جمع کن.

    در ضمن من الان که دارم توضیح می دم، یه سوال برام پیش اومد.
    جمع کردن مبالغ ردیف‌های قبل و نوشتن آن در ردیف جدید، چه مزیتی داره؟ شاید هم باید بپرسیم که چرا این کار انجام می شه؟ چون اگه این کار انجام بشه، خوب مرتب بودن یا نبودن بر اساس تاریخ دیگه نیاز نیست.

    با احترام- خدانگهدار

تاپیک های مشابه

  1. sort کردن عناصر در دیتاگرید در وب به C#‎
    نوشته شده توسط C#‎_web در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مهر 1385, 21:26 عصر
  2. مشکل در هنگام sort اطلاعات فارسی
    نوشته شده توسط aminkeshani در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 25 مهر 1385, 23:27 عصر
  3. sort کردن
    نوشته شده توسط mahdieh_khatibi در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 25 مرداد 1384, 19:55 عصر
  4. sort اطلاعات فارسی
    نوشته شده توسط parnian در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 26 بهمن 1383, 16:56 عصر
  5. Sort صحیح فارسی
    نوشته شده توسط Microsoft در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 06 فروردین 1383, 12:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •