نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل در تلفیق چند جدول و نمایش در Data Graid

  1. #1

    Smile مشکل در تلفیق چند جدول و نمایش در Data Graid

    سلام دوستان
    من چند تا جدول دارم و میخوام این چند جدول رو تلفیق کنم و فیلد های بخصوصی رو درون دیتا گرید نمایش بدم

    اس کیو ال رو به این ترتیب نوشتم :


    str =
    "select Itemtype,ItemBrand,ItemModel,ItemSerial,ItemProble m,ItemEquipments,CstmrName from Itemgaran inner join " + _

    "item on itemgaran.itemid=item.itemid inner join"


    + _

    "garanfact on item.GaranfactID=garanfact.GaranfactID inner join "


    + _

    "cstmr on itemgaran.cstmrcode=cstmr.cstmrcode WHERE garanfact.GaranName='"


    + Trim(s) + "'"

    حالا میخوام که این اطلاعات رو یعنی این فیلد های انتخابی رو توی یک دیتا گرید نمایش بدم. چیکار باید بکنم؟



    اگر میشه کمکم کنید.



    بشدت نیاز دارم



    ممنونم
    آخرین ویرایش به وسیله مهدی فضلی : دوشنبه 16 آبان 1390 در 14:20 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    راسته بازار
    پست
    30

    نقل قول: مشکل در تلفیق چند جدول و نمایش در Data Graid

    اگه مطمئنی دستورت درست کار می کنه چندین راه وجود داره...
    ساده ترینش اینه که یه گرید بندازی رو فرمت و ویزارد دیتاسورس رو دنبال کنی ... کدت رو تو قست Qurey وارد کنی حله.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در تلفیق چند جدول و نمایش در Data Graid

    دوست عزیز تشکر میکنم از جوابتون اما اونطوری فقط یک جدول رو میگیره

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    راسته بازار
    پست
    30

    نقل قول: مشکل در تلفیق چند جدول و نمایش در Data Graid

    اینجا

    دستورت رو وارد کن.فقط اول باید Connection String رو درست تعریف کرده باشید.
    دقت داشته باش یه دستور sql درصورتی که صحیح باشه اصلا اهمیت نداره از چه راهی یا متدی اجراش می کنی.اگه 100 تا جدول هم join کرده باشی درست کار می کنه.
    اگه ستونهای گرید هم auto باشه که فیلدهای صدتا جدولم نشون میده.
    برای فیل کردن گرید راههای متعدد دیگه ای هم هست.این راحت ترین راهه.
    اگه نتونستی بگو یه سمپل بزارم.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در تلفیق چند جدول و نمایش در Data Graid

    تشکر میکنم حسین جان
    من زیاد با این قسمت آشنایی ندارم میشه یه مثال بزنی؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: مشکل در تلفیق چند جدول و نمایش در Data Graid

    چطوری فرمت یکی از ستون های دیتا گرید ویو رو عوض کنم مثلا تاریخ میلادی رو به فارسی با این حلقه اما اینو کجا بزنم تا کار کنه توی cellFormatting میذارم حلقه بینهایت میشه توی متد لود فرم گذاشتم بازم بینهایت شد کجا بذارمش؟
    string PersionDate(string miladi)
    {
    try
    {

    PersianCalendar jc = new PersianCalendar();
    DateTime thisDate = DateTime.Parse(miladi);
    string day;
    string month;
    string year;
    string newdate = "";
    day = jc.GetDayOfMonth(thisDate).ToString();
    month = jc.GetMonth(thisDate).ToString();
    year = jc.GetYear(thisDate).ToString();
    if (int.Parse(day) < 10)
    {
    day = "0" + day;
    }
    if (int.Parse(month) < 10)
    {
    month = "0" + month;
    }
    newdate = year + "/" + month + "/" + day;

    return newdate;
    }
    catch (Exception)
    {

    }
    return "";
    }

    private void dataGridView1_CellFormatting(object sender, DataGridViewCellFormattingEventArgs e)
    {
    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    string d = Convert.ToString(dataGridView1.Rows[i].Cells[5].Value);
    string sh = PersionDate(d);
    dataGridView1.Rows[i].Cells[5].Value = sh;
    }
    }

  7. #7

    نقل قول: مشکل در تلفیق چند جدول و نمایش در Data Graid

    سلام
    بهترین روش, ساختن view از جدول های مورد نظر هست.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: مشکل در تلفیق چند جدول و نمایش در Data Graid

    اگه با منید میشه توضیح مختصری بدی

  9. #9

    نقل قول: مشکل در تلفیق چند جدول و نمایش در Data Graid

    من این رو در جواب مهدی فضلی گفتم. در مورد view هم به این تاپیک مراجعه کنید. پست 7

  10. #10

    نقل قول: مشکل در تلفیق چند جدول و نمایش در Data Graid

    مرتضی جان سلام . چطور میتونم ویو بسازم؟ مشکل اصلی من اینجاس!

  11. #11

    نقل قول: مشکل در تلفیق چند جدول و نمایش در Data Graid

    سلام
    در management studio روی پوشه view مربوط به بانک اطلاعاتی کلیک راست کنید و new view رو انتخاب کنید. از کادری که باز می شود جدول های مورد نظر رو انتخاب کنید و در ادامه هر فیلدی را که مایل بودید در ویو قرار داشته باشد انتخاب کنید. برای ایجاد رابطه بین جدول ها, فیلد مورد نظر در یک جدول رو به روی فیلد مورد نظر از جدول دیگه درگ کنید. در پایان هم ویو رو با نام دلخواه ذخیره کنید.
    من فعلا در همین حد که فکر می کنم لازم باشه توضیح دادم. مشکلی داشتید در خدمتم.
    موفق باشید

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •